Ares cia sı M. Kemal diyorHakan diye okudum ben emre
Ares cia sı M. Kemal diyorHakan diye okudum ben emre
Ares cia sı M. Kemal diyor
Yenemezse nagihan dönünce olay çıkarır kankası elendi diye2 2 oldu yener bence mustafa kemal
Yenemezse nagihan dönünce olay çıkarır kankası elendi diye
Kuz 3 - 3 oldu ya hakan her yerini bıraktı parkurdaAynen öyle
Kuz 3 - 3 oldu ya hakan her yerini bıraktı parkurda
Aaaa bu ecünnüler bizim tırnağımız olamazlar.Foruma cadolozları @serhatt @Dosi @Zeyno @serhatt @Emre Ozansoy gibiler resmen @Carpe Diem @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @Hobbit
aaaa mustafa kemal gitti 😱 nagi queen cumartesi hastaneden dönünce kankasını eleyenlerin saçını başını yolar inşallahOda teyzoşun gibi yaşlanmış emre
Aaaa bu ecünnüler bizim tırnağımız olamazlar.
aaaa mustafa kemal gitti 😱 nagi queen cumartesi hastaneden dönünce kankasını eleyenlerin saçını başını yolar inşallah
Nagihan güzel kavga ediyor ne yapayım 🤣sen de ne kaos düşkünü çıktın 😱 galiba @Dosi ile çok takıldın
Kız @Yakamoz-Asi ye uygun avrat buldum ama sıkılınca döver bu isviçreli kötü modu @12.AdamNagihan güzel kavga ediyor ne yapayım 🤣
Kuz @serhatt tan böyle aşkla bahseden olmadığı için edepsiz depresyona girmiş yazık be ne çektiNagihan güzel kavga ediyor ne yapayım 🤣
O kadar çok var ki sana saymakla bitiremem. Asıl sana yazık kız yüzüne bakan yok.Kuz @serhatt tan böyle aşkla bahseden olmadığı için edepsiz depresyona girmiş yazık be ne çekti
@Carpe Diem @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno
Queen macuna bile izin vermezO kadar çok var ki sana saymakla bitiremem. Asıl sana yazık kız yüzüne bakan yok.
Ba na ne.
Yine hakkı yenecek gibi! Ama Allah büyüktür. 😉😉😉😉Fragman gelmiş. Nagihan yine yok.