Ares cia sı M. Kemal diyorHakan diye okudum ben emre
![]()
![]()
Ares cia sı M. Kemal diyorHakan diye okudum ben emre
![]()
![]()
Ares cia sı M. Kemal diyor![]()
Yenemezse nagihan dönünce olay çıkarır kankası elendi diye2 2 oldu yener bence mustafa kemal
Yenemezse nagihan dönünce olay çıkarır kankası elendi diye![]()
Kuz 3 - 3 oldu yaAynen öyle![]()
Kuz 3 - 3 oldu yahakan her yerini bıraktı parkurda
![]()
Aaaa bu ecünnüler bizim tırnağımız olamazlar.Foruma cadolozları @serhatt @Dosi @Zeyno @serhatt @Emre Ozansoy gibiler resmen@Carpe Diem @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @Hobbit
aaaa mustafa kemal gitti 😱 nagi queen cumartesi hastaneden dönünce kankasını eleyenlerin saçını başını yolar inşallahOda teyzoşun gibi yaşlanmış emre![]()
Aaaa bu ecünnüler bizim tırnağımız olamazlar.![]()
aaaa mustafa kemal gitti 😱 nagi queen cumartesi hastaneden dönünce kankasını eleyenlerin saçını başını yolar inşallah![]()
Nagihan güzel kavga ediyor ne yapayım 🤣
Kız @Yakamoz-Asi ye uygun avrat buldum ama sıkılınca döver bu isviçreli kötü moduNagihan güzel kavga ediyor ne yapayım 🤣
Kuz @serhatt tan böyle aşkla bahseden olmadığı için edepsiz depresyona girmiş yazık be ne çektiNagihan güzel kavga ediyor ne yapayım 🤣
O kadar çok var ki sana saymakla bitiremem. Asıl sana yazık kız yüzüne bakan yok.Kuz @serhatt tan böyle aşkla bahseden olmadığı için edepsiz depresyona girmiş yazık be ne çekti![]()
@Carpe Diem @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno
Queen macuna bile izin vermezO kadar çok var ki sana saymakla bitiremem. Asıl sana yazık kız yüzüne bakan yok.![]()
Ba na ne.
Yine hakkı yenecek gibi! Ama Allah büyüktür. 😉😉😉😉Fragman gelmiş. Nagihan yine yok.![]()