Olsun, Nagihanı geçmiş kraliçe ❤️Mavi takım o ka sevilmiyor ki her sene ilk SMS oylamasında elenen Seda 350 bin like ile damla ve Batuhandan sonra 3.oldu takımda![]()
Nagihan “gittiğinden” beri bir kere bile izlemedim. Kısa videolar bile ilgimi çekmiyor. Meğerse izleme sebebim Nagihanmış.
Aman yalandır Acun'un bir çıkarı vardır.Nagi Queen 5 gündür hastanede, yarışıyor olsa hepsini sollardı![]()
Andropoza girdi galiba oyalanacak hobi arıyorNagihan “gittiğinden” beri bir kere bile izlemedim. Kısa videolar bile ilgimi çekmiyor. Meğerse izleme sebebim Nagihanmış.
Acun çıldırmış. Ogeday’ın anketi çok komikti 😀
Kim gıııOlsun, Nagihanı geçmiş kraliçe ❤️
Ecünnüye ecünnü denir ne dememi bekliyordun?Sen Damlama ecünnü mü dedin?![]()
Biz senin parlaklara laf atıyor muyuz 😂Ecünnüye ecünnü denir ne dememi bekliyordun?![]()
Damla 🧚♀️Andropoza girdi galiba oyalanacak hobi arıyor
------
Kim gııı![]()
Atamazsınız çünkü atabilecek bir sebebiniz yok.Biz senin parlaklara laf atıyor muyuz 😂
Sen kim Damlaya ecünnü demek kim 😂
------
Damla 🧚♀️
Tek eksik sen gibisinAtamazsınız çünkü atabilecek bir sebebiniz yok.
Kim olduğumu görmek istemezsin bu hadsizliğinle.![]()
Rezalet! Nerede adalet? Nerede profesyonellik? Sende bu saçmalıkları izlemeye devam et.Tek eksik sen gibisin
------
Gelecekte @Angelica @Dosi @Zeyno @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy u çatır çatır çatlatır yasemin ve melisaşimdiden parlakçılık yapiyiler
![]()
@12.Adam @dreamy @Hobbit @Yakamoz-Asi
semanın destekçileri benceSeda’nın 350k fav almasının imkanı yok, eşi bot batmıştır.![]()
kız sen ben bu cihana sığmazam izliyon yani eş dostla çekilen dizi ne profesyonelliği ;Rezalet! Nerede adalet? Nerede profesyonellik? Sende bu saçmalıkları izlemeye devam et.![]()
Hadi oradan ne mana?semanın destekçileri bence
------
kız sen ben bu cihana sığmazam izliyon yani eş dostla çekilen dizi ne profesyonelliği ;![]()
Nagihan “gittiğinden” beri bir kere bile izlemedim. Kısa videolar bile ilgimi çekmiyor. Meğerse izleme sebebim Nagihanmış.
Acun çıldırmış. Ogeday’ın anketi çok komikti 😀
Biz senin parlaklara laf atıyor muyuz 😂
Sen kim Damlaya ecünnü demek kim 😂
------
Damla 🧚♀️
Seda’nın 350k fav almasının imkanı yok, eşi bot batmıştır.![]()
Senin kraliçene ne oldu? Herkes Nagihan gitti reytingler düştü yazmış.aaaaaa 8-3 oldu buradan oyun vermezler herhalde kırmızı takım yoksa nagi queen dönünce döver hepsini![]()
Hastanede 5-6 gündür, bacağı sakat sanırımSenin kraliçene ne oldu? Herkes Nagihan gitti reytingler düştü yazmış.![]()
İlahi adalet.Hastanede 5-6 gündür, bacağı sakat sanırımacun onun kararı için ayrı bir konsey çekecek reytingi uçurmak için