Olsun, Nagihanı geçmiş kraliçe ❤️Mavi takım o ka sevilmiyor ki her sene ilk SMS oylamasında elenen Seda 350 bin like ile damla ve Batuhandan sonra 3.oldu takımda
Nagihan “gittiğinden” beri bir kere bile izlemedim. Kısa videolar bile ilgimi çekmiyor. Meğerse izleme sebebim Nagihanmış.
Aman yalandır Acun'un bir çıkarı vardır.Nagi Queen 5 gündür hastanede, yarışıyor olsa hepsini sollardı
Andropoza girdi galiba oyalanacak hobi arıyorNagihan “gittiğinden” beri bir kere bile izlemedim. Kısa videolar bile ilgimi çekmiyor. Meğerse izleme sebebim Nagihanmış.
Acun çıldırmış. Ogeday’ın anketi çok komikti 😀
Kim gıııOlsun, Nagihanı geçmiş kraliçe ❤️
Ecünnüye ecünnü denir ne dememi bekliyordun?Sen Damlama ecünnü mü dedin?
Biz senin parlaklara laf atıyor muyuz 😂Ecünnüye ecünnü denir ne dememi bekliyordun?
Damla 🧚♀️Andropoza girdi galiba oyalanacak hobi arıyor
------
Kim gııı
Atamazsınız çünkü atabilecek bir sebebiniz yok.Biz senin parlaklara laf atıyor muyuz 😂
Sen kim Damlaya ecünnü demek kim 😂
------
Damla 🧚♀️
Tek eksik sen gibisinAtamazsınız çünkü atabilecek bir sebebiniz yok.
Kim olduğumu görmek istemezsin bu hadsizliğinle.
Rezalet! Nerede adalet? Nerede profesyonellik? Sende bu saçmalıkları izlemeye devam et.Tek eksik sen gibisin
------
Gelecekte @Angelica @Dosi @Zeyno @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy u çatır çatır çatlatır yasemin ve melisa şimdiden parlakçılık yapiyiler @12.Adam @dreamy @Hobbit @Yakamoz-Asi
semanın destekçileri benceSeda’nın 350k fav almasının imkanı yok, eşi bot batmıştır.
kız sen ben bu cihana sığmazam izliyon yani eş dostla çekilen dizi ne profesyonelliği ;Rezalet! Nerede adalet? Nerede profesyonellik? Sende bu saçmalıkları izlemeye devam et.
Hadi oradan ne mana?semanın destekçileri bence
------
kız sen ben bu cihana sığmazam izliyon yani eş dostla çekilen dizi ne profesyonelliği ;
Nagihan “gittiğinden” beri bir kere bile izlemedim. Kısa videolar bile ilgimi çekmiyor. Meğerse izleme sebebim Nagihanmış.
Acun çıldırmış. Ogeday’ın anketi çok komikti 😀
Biz senin parlaklara laf atıyor muyuz 😂
Sen kim Damlaya ecünnü demek kim 😂
------
Damla 🧚♀️
Seda’nın 350k fav almasının imkanı yok, eşi bot batmıştır.
Senin kraliçene ne oldu? Herkes Nagihan gitti reytingler düştü yazmış.aaaaaa 8-3 oldu buradan oyun vermezler herhalde kırmızı takım yoksa nagi queen dönünce döver hepsini
Hastanede 5-6 gündür, bacağı sakat sanırım acun onun kararı için ayrı bir konsey çekecek reytingi uçurmak içinSenin kraliçene ne oldu? Herkes Nagihan gitti reytingler düştü yazmış.
İlahi adalet.Hastanede 5-6 gündür, bacağı sakat sanırım acun onun kararı için ayrı bir konsey çekecek reytingi uçurmak için