Doğar beklemeye devam etsen.Güneş yine doğacak ağlayacak antiler Ekli dosyayı görüntüle 125724
Sen ve sevgilin sanırımDoğar beklemeye devam etsen.
Güneş yine doğacak ağlayacak antiler Ekli dosyayı görüntüle 125724
Yok gııı herhalde cumartesi belli olacakHaber varmı nagiden
Yok gııı herhalde cumartesi belli olacak
Teyzoş kim elenir cia lar ne diyorValla yazık oldu kadına ya
Kız aynı sen ya da @ZeynoValla yazık oldu kadına ya
Kız kavgası izlerken sen ve @Yakamoz-AsiÖzelden attım gördün mü?
Bizim Berna'dan razıyız. Düello Queen olacak bu gidişle ama en azından diğerleri gibi koyun olmayacak.
Yanlız hakan %52 ile yarışıyor 4 ü içinde en iyisi şu an yaman bile desen daha doğru olur gibiBatuhan 2022 de de en overrated bulduğum yarışmacıydı. Hazırlıksız da gelince resmen paspas oldu. Düelloda Hakan bile yenebilir gibi duruyor.
Düelloda ilk karşılaşma da Hakan'la oynayacakları için Hakan dedim. Yüzde olarak Hakan 4 ü içinde en iyisi olabilir ama genel olarak çok güven vermiyor bana 😄😄Yanlız hakan %52 ile yarışıyor 4 ü içinde en iyisi şu an yaman bile desen daha doğru olur gibi
Evet bana da güven vermiyor basket atışı seçse de kaybedebilir hakanDüelloda ilk karşılaşma da Hakan'la oynayacakları için Hakan dedim. Yüzde olarak Hakan 4 ü içinde en iyisi olabilir ama genel olarak çok güven vermiyor bana 😄😄
Doğar beklemeye devam etsen.
Valla yazık oldu kadına ya
Foruma cadolozları @serhatt @Dosi @Zeyno @serhatt @Emre Ozansoy gibiler resmen @Carpe Diem @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @HobbitBizim Berna'dan razıyız. Düello Queen olacak bu gidişle ama en azından diğerleri gibi koyun olmayacak.
Sen sen neysin acaba 😂Foruma cadolozları @serhatt @Dosi @Zeyno @serhatt @Emre Ozansoy gibiler resmen @Carpe Diem @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @Hobbit