kudurBa na ne.
------
yunus emre yine ceza alacak gibi : F bu gidişle survivorun kilo verme rekorunu kıracak az kaldıFragman gelmiş. Nagihan yine yok.
kudurBa na ne.
yunus emre yine ceza alacak gibi : F bu gidişle survivorun kilo verme rekorunu kıracak az kaldıFragman gelmiş. Nagihan yine yok.
Survivor'a bahar gelmiş. @xemrexxxFragman gelmiş. Nagihan yine yok.
kellen uçacak az kaldıSurvivor'a bahar gelmiş. @xemrexxx
Sen kuduruyorsun zati yeteri ka.kudur
------
yunus emre yine ceza alacak gibi : F bu gidişle survivorun kilo verme rekorunu kıracak az kaldı
Ne kellesi be, forumun pencerelerini açıp seni camdan böyle uçuracağım ben.kellen uçacak az kaldı
neyse macun batuhan kaosu yarattı, aleyna- merve; aleyna- damla kaosu çıkarttı; ogeday- berna da tartıştı ; son çare yunus emreyi devreye soktu yarın 7.5 -8 reytingi göremezse nagiyi pazartesi getirir paşa paşa
@serhatt ın her gece gördüğü rüyalarNe kellesi be, forumun pencerelerini açıp seni camdan böyle uçuracağım ben.
Sen uçacaksın yakında böyle.@serhatt ın her gece gördüğü rüyalar
Yunus Emre - Berna kavgası ne alaka fragmanı izledim de. Yoksa 2015 Berna geri mi dönüyor… @kerem @phoebebuffaykellen uçacak az kaldı
neyse macun batuhan kaosu yarattı, aleyna- merve; aleyna- damla kaosu çıkarttı; ogeday- berna da tartıştı ; son çare yunus emreyi devreye soktu yarın 7.5 -8 reytingi göremezse nagiyi pazartesi getirir paşa paşa
@serhatt ın her gece gördüğü rüyalar
Evet kanatlı melek olduğum için uçarımSen uçacaksın yakında böyle.
Her olaya aynı tepkiyi vermesi
Hahahahahhaaaahh günün fıkrası.Evet kanatlı melek olduğum için uçarım
------
Her olaya aynı tepkiyi vermesi
Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsınHahahahahhaaaahh günün fıkrası.
Sercan la da tartışıyor farklı bir modu açmışYunus Emre - Berna kavgası ne alaka fragmanı izledim de. Yoksa 2015 Berna geri mi dönüyor… @kerem @phoebebuffay
Bu kadar kötüsünü duyamam.Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsın
------
Sercan la da tartışıyor farklı bir modu açmış
Ogeday’la kavga ettikten sonra açıldı resmen.Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsın
------
Palmiyenin öyle bir etkisi var, hakan da öyle oldu ogesu ile tartıştıktan sonraOgeday’la kavga ettikten sonra açıldı resmen.
Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsın
------
Uzun süredir izlemiyorum ama performansı da yükselince 2015'teki Deccal modunu açtı. Yunus Emre yeni Doğukan'ımız.Yunus Emre - Berna kavgası ne alaka fragmanı izledim de. Yoksa 2015 Berna geri mi dönüyor… @kerem @phoebebuffay
Performansı yükselmiş de benim mi haberim yok.Uzun süredir izlemiyorum ama performansı da yükselince 2015'teki Deccal modunu açtı. Yunus Emre yeni Doğukan'ımız.
En son Twitter'da Aleyna'yı iki kere paspas ettiğini gördüm. Hemde halka atışıylaydı sanırım.Performansı yükselmiş de benim mi haberim yok.
2 2 oldu yener bence mustafa kemal
Hakan Hatipoğlu, Survivor ekibinin emniyet sibobu. O yüzden elenmeyeceği aşikardı. Sizlere daha önce bundan bahsetmiştim.
Fragman gelmiş. Nagihan yine yok.
Bu kadar kötüsünü duyamam.
Performansı yükselmiş de benim mi haberim yok.
Aynı @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai nin sıvayarak adamlık dersi vermeye çalıştığı anlar @12.Adam @Dosi @DarkLegenDEn son Twitter'da Aleyna'yı iki kere paspas ettiğini gördüm. Hemde halka atışıylaydı sanırım.