kudurBa na ne.![]()
------
yunus emre yine ceza alacak gibi : F bu gidişle survivorun kilo verme rekorunu kıracak az kaldıFragman gelmiş. Nagihan yine yok.![]()
kudurBa na ne.![]()
yunus emre yine ceza alacak gibi : F bu gidişle survivorun kilo verme rekorunu kıracak az kaldıFragman gelmiş. Nagihan yine yok.![]()
kellen uçacak az kaldıSurvivor'a bahar gelmiş.@xemrexxx
Sen kuduruyorsun zati yeteri ka.kudur
------
yunus emre yine ceza alacak gibi : F bu gidişle survivorun kilo verme rekorunu kıracak az kaldı![]()
Ne kellesi be, forumun pencerelerini açıp seni camdan böyle uçuracağım ben.kellen uçacak az kaldı![]()
neyse macun batuhan kaosu yarattı, aleyna- merve; aleyna- damla kaosu çıkarttı; ogeday- berna da tartıştı ; son çare yunus emreyi devreye soktu yarın 7.5 -8 reytingi göremezse nagiyi pazartesi getirir paşa paşa![]()
@serhatt ın her gece gördüğü rüyalarNe kellesi be, forumun pencerelerini açıp seni camdan böyle uçuracağım ben.
Sen uçacaksın yakında böyle.@serhatt ın her gece gördüğü rüyalar![]()
Yunus Emre - Berna kavgası ne alaka fragmanı izledim de. Yoksa 2015 Berna geri mi dönüyor…kellen uçacak az kaldı
neyse macun batuhan kaosu yarattı, aleyna- merve; aleyna- damla kaosu çıkarttı; ogeday- berna da tartıştı ; son çare yunus emreyi devreye soktu yarın 7.5 -8 reytingi göremezse nagiyi pazartesi getirir paşa paşa![]()
@serhatt ın her gece gördüğü rüyalar![]()
Evet kanatlı melek olduğum için uçarımSen uçacaksın yakında böyle.![]()
Her olaya aynı tepkiyi vermesi
Hahahahahhaaaahh günün fıkrası.Evet kanatlı melek olduğum için uçarım
------
Her olaya aynı tepkiyi vermesi![]()
Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsınHahahahahhaaaahh günün fıkrası.![]()
Sercan la da tartışıyor farklı bir modu açmışYunus Emre - Berna kavgası ne alaka fragmanı izledim de. Yoksa 2015 Berna geri mi dönüyor…@kerem @phoebebuffay
Bu kadar kötüsünü duyamam.Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsın
------
Sercan la da tartışıyor farklı bir modu açmış![]()
Ogeday’la kavga ettikten sonra açıldı resmen.Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsın
------
Palmiyenin öyle bir etkisi var, hakan da öyle oldu ogesu ile tartıştıktan sonraOgeday’la kavga ettikten sonra açıldı resmen.![]()
Gün daha yeni başladı bitene kadar çok fıkra duyarsın
------
Uzun süredir izlemiyorum ama performansı da yükselince 2015'teki Deccal modunu açtı. Yunus Emre yeni Doğukan'ımız.Yunus Emre - Berna kavgası ne alaka fragmanı izledim de. Yoksa 2015 Berna geri mi dönüyor…@kerem @phoebebuffay
Performansı yükselmiş de benim mi haberim yok.Uzun süredir izlemiyorum ama performansı da yükselince 2015'teki Deccal modunu açtı. Yunus Emre yeni Doğukan'ımız.![]()
En son Twitter'da Aleyna'yı iki kere paspas ettiğini gördüm. Hemde halka atışıylaydı sanırım.Performansı yükselmiş de benim mi haberim yok.![]()
2 2 oldu yener bence mustafa kemal
Hakan Hatipoğlu, Survivor ekibinin emniyet sibobu. O yüzden elenmeyeceği aşikardı. Sizlere daha önce bundan bahsetmiştim.![]()
Fragman gelmiş. Nagihan yine yok.![]()
Bu kadar kötüsünü duyamam.![]()
Performansı yükselmiş de benim mi haberim yok.![]()
Aynı @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai nin sıvayarak adamlık dersi vermeye çalıştığı anlarEn son Twitter'da Aleyna'yı iki kere paspas ettiğini gördüm. Hemde halka atışıylaydı sanırım.![]()