The_Erinch
Favori Üye
Acun hepsini tekrar karıştırıp, 2 3 popular yüz getirerek toparlar... Yoksa kırmızı takımının tüm frenleri patlamış.
Film açtım rastgele, konsey başladığında geçerim.
@serhatt şokBugün dizimi var ya boşluk ya bugün @Emre Ozansoy
Yok aslında Merve ve Mustafa kemali gönderse diğer takıma iş çözülür turabi zaten etkisiz elemanAcun hepsini tekrar karıştırıp, 2 3 popular yüz getirerek toparlar... Yoksa kırmızı takımının tüm frenleri patlamış.
Survivor’da desteklediğim ilk isimdi. İkinci şampiyonluk geliyor… 🏆
Oooo yoksa, hadi canım sende 😳İyice yolmuştur umarım 2021 mavi takımını hiç sevmiyorum gitmeden dora ve Poyraz A da patlatır umarım
------
Diziden alelacele çıktı bir de
noldu gıııOooo yoksa, hadi canım sende 😳
Evet canım, güzel oldu.Benim aile biraz kabarık. 6 kardeşiz. Öyle diyeyim ben sana
------
Etiket hayırlı olsun. Sonunda gelmiş. 😂
Serenay Aktaş, katıldığı iki sezon da arkadaşları tarafından gönderildi. Bir daha yanından geçeceğini sanmıyorum yarışmanın.Barış ve şu futbolcu kiz vardı ama Aycan değil diğeri. Serenay Aktaş sanırım. Onlar olabilir veya Merve Oflaz. Ama sonuncusu sallamasyon..
ayol serenay ben bu cihana sığpazamda yardımcı başrol niye gelsinSerenay Aktaş, katıldığı iki sezon da arkadaşları tarafından gönderildi. Bir daha yanından geçeceğini sanmıyorum yarışmanın.
Oooo yoksa, hadi canım sende 😳
O oyuncu muydu ya.ayol serenay ben bu cihana sığpazamda yardımcı başrol niye gelsin
Hilmicem dediler. Şaşırdım.noldu gııı
Ayça Ayşin Turan ile Kanal D de bir dizide oynadı. Oradaki rol arkadaşı ile bir süre gerçek hayatta sevgililerdi. Bir onu biliyorum. 😅O oyuncu muydu ya.
Anlatış tarzına çok güldüm.Nagihan her yerde belli kişilere çer çöp deyip, takımdan iyi olmasını mı bekliyor? Tabii ki söylediğin laflar motivasyon kaybına yol açacak. Nagihan’ı seviyorum kendi doğrularını sonuna kadar zavunduğu için fakat Pınar’ın laflarıyla hareket edecek bir kadın olduğunu bilmiyordum. Kendisi de adada M. Kemal’e oynamasın diye doldurdu, nerden tutsan elde kalıyor.
Nefise’nin oyun alanını mahalle kavgasına çevirmesi tekrar “bu kız nasıl şampiyon oldu?” dedirtti…
O oyuncu muydu ya.
Hilmicem dediler. Şaşırdım.
------
Ayça Ayşin Turan ile Kanal D de bir dizide oynadı. Oradaki rol arkadaşı ile bir süre gerçek hayatta sevgililerdi. Bir onu biliyorum. 😅
Aynı gün hem nagi hem m. Kemal giderse hilmicem +sema gerekir bu takıma yoksa sıfırdan takım kurmak gerekirNagihan her yerde belli kişilere çer çöp deyip, takımdan iyi olmasını mı bekliyor? Tabii ki söylediğin laflar motivasyon kaybına yol açacak. Nagihan’ı seviyorum kendi doğrularını sonuna kadar zavunduğu için fakat Pınar’ın laflarıyla hareket edecek bir kadın olduğunu bilmiyordum. Kendisi de adada M. Kemal’e oynamasın diye doldurdu, nerden tutsan elde kalıyor.
Nefise’nin oyun alanını mahalle kavgasına çevirmesi tekrar “bu kız nasıl şampiyon oldu?” dedirtti…
Fikirlerime gülmediysen sıkıntı yok.Anlatış tarzına çok güldüm.
Queen Kalaycıoğlu rahat uyuyacak. 🙏🙏Aynı gün hem nagi hem m. Kemal giderse hilmicem +sema gerekir bu takıma yoksa sıfırdan takım kurmak gerekir
Kendine bu kötülüğü yapmasına şok oldum evet.
Ne manağğ??Kuz turabi gençken @serhatt a benziyormuş şimdi recep ivedik olmuş @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Hobbit @batuhankaralar