Diskalifiye olan Nagi ise anca, elif gören ya da Meryem gelirse az biraz dengelenir
Sema nın geleceğini sanmam 2022 sen sonra onu saymıyorum
Elifin bebeği var bence gelmez o
Diskalifiye olan Nagi ise anca, elif gören ya da Meryem gelirse az biraz dengelenir
Kuz bu ne mana 😱Elifin bebeği var bence gelmez o
Elif gelebilir bak. Tabi haber doğru ise.Diskalifiye olan Nagi ise anca, elif gören ya da Meryem gelirse az biraz dengelenir
Oooo senin ağzın ne der. Hemen aile grubuna bunu fişteklemem lazım. Bana müsade. 🕺🕺🕺✋✋
Turabi dönmezse reyting cumburlop o zaman
Asla 100% değildir. Ailecek mi izliyorsunuz?Oooo senin ağzın ne der. Hemen aile grubuna bunu fişteklemem lazım. Bana müsade. 🕺🕺🕺✋✋
Aman Turabi varla yok arası. Acun ikisinden alacağı reytingi aldı zaten. İlk etapta düşer sonra yine yükselir. Reyting konusunda yazmıştım Acun buldu buguTurabi dönmezse reyting cumburlop o zaman
Benim aile biraz kabarık. 6 kardeşiz. Öyle diyeyim ben sanaAsla 100% değildir. Ailecek mi izliyorsunuz
Etiket hayırlı olsun. Sonunda gelmiş. 😂Umarım diskalifiye olmaz özellikle bu kadar reality veren bir yarışmacı.
Valla macunun Nagi’yi şampiyon yapmayacağı belli o yüzden yok yakınken diskalifiye etmesi Nagi için daha iyiAsla 100% değildir. Ailecek mi izliyorsunuz?
Aman Turabi varla yok arası. Acun ikisinden alacağı reytingi aldı zaten. İlk etapta düşer sonra yine yükselir. Reyting konusunda yazmıştım Acun buldu bugu
Onsuz benim izleme isteğimde yok olur. Gitsin istiyorum. Onun için daha hayırlı
Nagiye kanser teşhisi konmamış mıydı? Nasıl geldi bir anda?Valla macunun Nagi’yi şampiyon yapmayacağı belli o yüzden yok yakınken diskalifiye etmesi Nagi için daha iyi
İyice yolmuştur umarım 2021 mavi takımını hiç sevmiyorum gitmeden dora ve Poyraz A da patlatır umarımCevabı konseyde Aleyna’yı dövmüş olabilir.
Diğerleri sevinir. En güçlü isim gitti
Diziden alelacele çıktı bir de
He ya, Allah'tan shopmuş. Bir an tüm dizilerimi bırakıp Survivor izleyeceğim diye korktum. @Angelica @The_Erinch @ZeynoDiziden alelacele çıktı bir de
Bugün dizimi var ya boşluk ya bugün @Emre OzansoyHe ya, Allah'tan shopmuş. Bir an tüm dizilerimi bırakıp Survivor izleyeceğim diye korktum. @Angelica @The_Erinch @Zeyno
Film açtım rastgele, konsey başladığında geçerim.Bugün dizimi var ya boşluk ya bugün @Emre Ozansoy