TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Fikirlerime gülmediysen sıkıntı yok. :A
------

Queen Kalaycıoğlu rahat uyuyacak. 🙏🙏

Kendine bu kötülüğü yapmasına şok oldum evet. :F

Konseyde Mustafa Kemal yok, büyük ihtimalle diskalifiye oldu.
Belki Acun kandırma amaçlı Nagi’nin diskalifiye olduğunu çıtlattı insanlara ters köşe yapıp daha çok izlensin diye. Nagi kalmak istemediği hakkında bir şeyler söyledi. Kendini isteyerekte diskalifiye edebilir.
Mustafa yok Turabi yok, yerine hızlı bir isim getirmek şart. Bence Turabi’de artık gider.
Hilmicem Turabi daha devam ediyorsa onunda enerjisini yok ederler.
Sonradan gelmek haksızlık. Aylardır emek veren isimler var.

Yalnız bu Bölüm çok fena, her dakikası gerginlik :A
Gerginliğin sebebi net bu 3 kişi bu yüzden acun Nagi yi gönderirse ayşeyi getirebilir kaos artarak devam etsin diye images (97).jpeg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Ay banane bee. Etiket, alıntı yapıp durma
Bana da böyle yapa yapa bir şekilde konunun içine attı. Survivor ve Kızılcık Serbo izlemiyim diyim anlamiyy. Her ikisine de bir uçtan tuttum ama yapacak bir şey yok. :) @xemrexxx sana diyorum. Serhata anlatırken.
------

Ersin Poyrazı garanti sayısı yapmaya devam ediyor ritim kaçıyor demişken :F
Ben sadece eleme günü izliyorum. 10 dk'da değil. Video'yu sona getirip bakıyorum o kadar :). Elenecek var diye meraktayım sadece. Yada rol yapıyorum. Belki de biliyorumdur. :)

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Nagihan her yerde belli kişilere çer çöp deyip, takımdan iyi olmasını mı bekliyor? Tabii ki söylediğin laflar motivasyon kaybına yol açacak. Nagihan’ı seviyorum kendi doğrularını sonuna kadar zavunduğu için fakat Pınar’ın laflarıyla hareket edecek bir kadın olduğunu bilmiyordum. Kendisi de adada M. Kemal’e oynamasın diye doldurdu, nerden tutsan elde kalıyor.

Nefise’nin oyun alanını mahalle kavgasına çevirmesi tekrar “bu kız nasıl şampiyon oldu?” dedirtti…
Twitter'da anakonda gibisin herkesi zehirliyorsun demişler. Helal olsun kırmızı takıma, üst üste patlatıyorlar seninkini. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ya siz takımı yüzüstü bıraktınız, neyden bahsediyorsunuz?