Nihal elenince damla memice sarar. Zoruna gidiyordur memicin performansi cunku damlayi baya geride biraktiSemih döktürüyor yine.
Bu Damla'ya çok gıcık oluyorum ya karakterini bir türlü sevemedim @eskici duymasın
Önce o filmi mi izlesem bak merak ettim şimdiSemih müzik konuşma montaj hepsi harikaydı ya mest oldum resmen
Hepsini cuk diye uyarladı adaya
Onu da izleriz bir araÖnce o filmi mi izlesem bak merak ettim şimdi
Neyse ki Nagihan haddini bildiriyor ona genelde.Nihal elenince damla memice sarar. Zoruna gidiyordur memicin performansi cunku damlayi baya geride birakti
Baktım açan yok ben açim dedim.Sendemi konu acmaya basladin survivorda
Zafer öfkede daha beter Semihe pez... demiştiSemih seveni uyarlarken salladı yine
. Memic şehvet mis)). Kız sürekli nihalle birlikte hani mastürbasyon görüntüleri olsa. Kız pardon erkek arkadasi yapmak için bin takla yapsa de ama hiç yakışmadı bu acikaca kıza iftira memicin babası semihi yakalamasın)))
kızıntembellik konusunda adada nihalden önce Semih var kız kokanat topluyor iboya getiriyor)). Hatta zaferin tencere yıkamamis kendisi yikamisti.
Öfke konusunda efe can ve serkay zaferden önce gelir zaferden çok Semih sinirleniyor adada. Oburluk zaten Ibrahime yapıştı damlanın tek kız olma konusunda hırsını zaten haftalarca yazıyoruz
Baş yapıt etkinliğinde yoksa ben de mi izlesem bu gece neÖnce o filmi mi izlesem bak merak ettim şimdi
Zafer'in itirafı da bunun kanıtı, dokunulmazlık oyununu onun yüzünden kaybettik kızı günah keçisi ilan ettik dedi.Nihali savunacagim hic aklima gelmezdi ama kiz harbiden hakli yani
Bilmiyorum ben önce @Maskeli Fedai 'nin filmlerini izleyeceğim (zorundayımBaş yapıt etkinliğinde yoksa ben de mi izlesem bu gece ne
Kız yavaş çünkü en kilosu o o en çok enerjiyi harcıyor bunda şaşılacak ne var.. Mastürbasyon yaptı demedim semiheZafer öfkede daha beter Semihe pez... demişti
Semih oyunlarda ooynuyor herşeyi yyapıyor Nihal ttembellikte adanın bir numarası
Memiçi tam uyarladı hepsini uyarladı.Bu arada mastürbasyon görüntülerinde eski mesajlarını çıkarttırma burda) O görüntüleri Acunda sende yalanlamıştın
Memiçe ben de şehveti yakıştıramadım ama adamlar öyle bi görüntü kullanmış kiSemih seveni uyarlarken salladı yine
. Memic şehvet mis)). Kız sürekli nihalle birlikte hani mastürbasyon görüntüleri olsa. Kız pardon erkek arkadasi yapmak için bin takla yapsa de ama hiç yakışmadı bu acikaca kıza iftira memicin babası semihi yakalamasın)))
kızıntembellik konusunda adada nihalden önce Semih var kız kokanat topluyor iboya getiriyor)). Hatta zaferin tencere yıkamamis kendisi yikamisti.
Öfke konusunda efe can ve serkay zaferden önce gelir zaferden çok Semih sinirleniyor adada. Oburluk zaten Ibrahime yapıştı damlanın tek kız olma konusunda hırsını zaten haftalarca yazıyoruz
Memiç hadi neyse de diğerleri tam uyarlandı yani adamın hakkını yeme bu konudaKız yavaş çünkü en kilosu o o en çok enerjiyi harcıyor bunda şaşılacak ne var.. Mastürbasyon yaptı demedim semihe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?