Misafirler düşünsün onu.misaifr umduğunu değil bulduğunu öpermiş
------
skandal.ss
o kadar zengin diyorsunPara veriyordur anılsın diye. .ss
Survivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?o kadar zengin diyorsun
acunu söğüşleyemediğin için bu sinir yaniSurvivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?
ay bir dur sakatlık kontenjanı nagi queenin tek bacaklaAdem haklı Barış da sorumluluk almalı hep Adem mi çıkacak en iyilere zaten sakat sakat yarışıyor
Kendime layık bulmadım. Herkesin söğüşleyebildiği bir adam ile işim olmaz.acunu söğüşleyemediğin için bu sinir yani
------
ay bir dur sakatlık kontenjanı nagi queenin tek bacakla
------
ismail laf mı attı tuğbaya
neyse kırmızıda tek sayı alabilecek kişi meryemdi o da kazanamadı bu tur biter iş
sen de konuya abone oldunKendime layık bulmadım. Herkesin söğüşleyebildiği bir adam ile işim olmaz.
Etiketlersen gelirim, etiketleme gelmeyeyim diye 50 kere söyledim.sen de konuya abone oldun
bu sıralar en ilgini çekecek kişiler ama senaryolar survivorda , normal bence burada olmanEtiketlersen gelirim, etiketleme gelmeyeyim diye 50 kere söyledim.
Kim o kişiler?bu sıralar en ilgini çekecek kişiler ama senaryolar survivorda , normal bence burada olman
neyse @Emre Ozansoy nerede doğuş sonunda sıfırladı, %50 oldu
mesajların günden güne değişiyor o yüzden isim vermiyimKim o kişiler?