Misafirler düşünsün onu.misaifr umduğunu değil bulduğunu öpermiş
------
skandal.ss
o kadar zengin diyorsunPara veriyordur anılsın diye. .ss
Survivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?o kadar zengin diyorsun![]()
acunu söğüşleyemediğin için bu sinir yaniSurvivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?![]()
ay bir dur sakatlık kontenjanı nagi queeninAdem haklı Barış da sorumluluk almalı hep Adem mi çıkacak en iyilere zaten sakat sakat yarışıyor![]()
Kendime layık bulmadım. Herkesin söğüşleyebildiği bir adam ile işim olmaz.acunu söğüşleyemediğin için bu sinir yani
------
ay bir dur sakatlık kontenjanı nagi queenintek bacakla
------
ismail laf mı attı tuğbaya
neyse kırmızıda tek sayı alabilecek kişi meryemdi o da kazanamadı bu tur biter iş![]()
sen de konuya abone oldunKendime layık bulmadım. Herkesin söğüşleyebildiği bir adam ile işim olmaz.![]()
Etiketlersen gelirim, etiketleme gelmeyeyim diye 50 kere söyledim.sen de konuya abone oldun![]()
bu sıralar en ilgini çekecek kişiler ama senaryolar survivorda , normal bence burada olmanEtiketlersen gelirim, etiketleme gelmeyeyim diye 50 kere söyledim.![]()
Kim o kişiler?bu sıralar en ilgini çekecek kişiler ama senaryolar survivorda , normal bence burada olman
neyse @Emre Ozansoy nerede doğuş sonunda sıfırladı, %50 oldu
mesajların günden güne değişiyor o yüzden isim vermiyimKim o kişiler?![]()