Misafirler düşünsün onu.misaifr umduğunu değil bulduğunu öpermiş
------
skandal.ss
Queen nagi her bölüm en az 3 kişi anıyor, zirvede olmak böyle bişiiiMisafirler düşünsün onu.![]()
Yemin ederim bu kızın Nagihan yanıklığı bitmiyor, geçmiyor !
— MehmetNagi (@NagiiiNews) January 7, 2025
Nagihanı konuşmadan duramıyor!
Resmen Nagihan hastalığına yakalanmış !@NAGiHANKARADERE #Survivor2025 pic.twitter.com/QepB26nHcC
Para veriyordur anılsın diye. .ssQueen nagi her bölüm en az 3 kişi anıyor, zirvede olmak böyle bişiii@MasacRE ile @Bully çatlasın da patlasın
@Dosi
Resmen Nagihan hastalığına yakalanmış !@NAGiHANKARADERE #Survivor2025 pic.twitter.com/QepB26nHcC
o kadar zengin diyorsunPara veriyordur anılsın diye. .ss
Kıskanıyorsuuuunnn kııızzııımmmm!Queen nagi her bölüm en az 3 kişi anıyor, zirvede olmak böyle bişiii@MasacRE ile @Bully çatlasın da patlasın
@Dosi
Survivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?o kadar zengin diyorsun![]()
acunu söğüşleyemediğin için bu sinir yaniSurvivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?![]()
ay bir dur sakatlık kontenjanı nagi queeninAdem haklı Barış da sorumluluk almalı hep Adem mi çıkacak en iyilere zaten sakat sakat yarışıyor![]()
olay yasak elmaya döndü kim kiminle düşman karıştıSurvivor'a katılmaktan başka bir misyonu yok, Acunu yıllardır söğüşledi. O zengo olmayacak da ben mi olacağım?![]()
arkadaslar poyraz gelmiyorsa kızmayacaksanız ben batuhanı destekleyecegim
— naz (@llilsvec) January 7, 2025
Akfc ailem beni çarmıha germeyecekse ben bu sene batuhan desteklicem https://t.co/rSzGwMmXiD
— Buffy (@buffyymontana) January 7, 2025
Kendime layık bulmadım. Herkesin söğüşleyebildiği bir adam ile işim olmaz.acunu söğüşleyemediğin için bu sinir yani
------
ay bir dur sakatlık kontenjanı nagi queenintek bacakla
------
ismail laf mı attı tuğbaya
neyse kırmızıda tek sayı alabilecek kişi meryemdi o da kazanamadı bu tur biter iş![]()
sen de konuya abone oldunKendime layık bulmadım. Herkesin söğüşleyebildiği bir adam ile işim olmaz.![]()
Etiketlersen gelirim, etiketleme gelmeyeyim diye 50 kere söyledim.sen de konuya abone oldun![]()
bu sıralar en ilgini çekecek kişiler ama senaryolar survivorda , normal bence burada olmanEtiketlersen gelirim, etiketleme gelmeyeyim diye 50 kere söyledim.![]()
BATUHAN G vs. DOĞUŞ #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #DokunulmazlıkOyunu3 #07Ocak pic.twitter.com/10mXBkhyME
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) January 7, 2025
Kim o kişiler?bu sıralar en ilgini çekecek kişiler ama senaryolar survivorda , normal bence burada olman
neyse @Emre Ozansoy nerede doğuş sonunda sıfırladı, %50 oldu
BATUHAN G vs. DOĞUŞ #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #DokunulmazlıkOyunu3 #07Ocak pic.twitter.com/10mXBkhyME
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) January 7, 2025
mesajların günden güne değişiyor o yüzden isim vermiyimKim o kişiler?![]()
Serenay masa dolu labut kenardan nasıl atıyorsun seni izlerken. #Survivor2025 pic.twitter.com/d4hHq7jrlS
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) January 7, 2025