İyi rahat bırak o zaman beni gidiyorum.mesajların günden güne değişiyor o yüzden isim vermiyim
neyse @Angelica Maraş ın performansını böyle izliyor
İyi rahat bırak o zaman beni gidiyorum.mesajların günden güne değişiyor o yüzden isim vermiyim
neyse @Angelica Maraş ın performansını böyle izliyor
hadi gud baylar olaİyi rahat bırak o zaman beni gidiyorum.
ademle Sema çıksaydı best off a alabilirlerdi, 2. tura uzadı bir de oyunÖnceden mavinin oyun alabilme imkanı yoktu, şimdi de kırmızının oyun alabilme imkanı yok.
Ne biçim takım oluşturup takım karıyorsunuz arkadaş
Mavinin en kötülerini kırmızıya verip en iyilerini maviye alırsan volkanı maviye verirsen sonuç bu olur.Önceden mavinin oyun alabilme imkanı yoktu, şimdi de kırmızının oyun alabilme imkanı yok.
Ne biçim takım oluşturup takım karıyorsunuz arkadaş
dilşah da oyunun en iyisi oldu şaka gibi tebrikler Cezayirli boksör ablam
------
ademle Sema çıksaydı best off a alabilirlerdi, 2. tura uzadı bir de oyun
İyi de hep onlar mı çıkacak, ikisi de yaşlı yarışmacılar.Mavinin en kötülerini kırmızıya verip en iyilerini maviye alırsan volkanı maviye verirsen sonuç bu olur.
Burda yanlış alıntılama mı yaptın? Ben takımların yanlış karıştırıldığını savunmuştumİyi de hep onlar mı çıkacak, ikisi de yaşlı yarışmacılar.
Ayrıca best ofa çıksalar bile yetmeyebilirdi, burda sorun Adem ve Sema’nın takım arkadaşlarının çok zayıf olması. Acun’un berbat takım kurmasının acısını niye onlar çeksin?
Ben de sana hak veriyorum zaten, cevabım Emre melununaydı seni de alıntılayayım dedimBurda yanlış alıntılama mı yaptın? Ben takımların yanlış karıştırıldığını savunmuştum
gitti mi kontrol edelim
Ben de sana hak veriyorum zaten, cevabım Emre melununaydı seni de alıntılayayım dedim
toros kaplanı lafı çakmışBu Kaan balonuna yenilen ilk isim olma şerefi de Dondurmacı Marış efendiye yakışırdı zaten
Ayıya hak vereceğim aklıma gelmezdi
Ayının acilen kırmızı takıma gelmesi gereken durumlar var
neyse bu da yağmur sultanınla kafayı bozduAyıya hak vereceğim aklıma gelmezdi
Tuğba sultanıma bak bee bülbül gibi sesi var maşallah
almeda gelsin onu aratmaz tosunum.Ayının acilen kırmızı takıma gelmesi gereken durumlar var
bağırınca @Mr.At ile birlikte kaçıyoruz nagihan geldi diyeTuğba sultanıma bak bee bülbül gibi sesi var maşallah