TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Önceden mavinin oyun alabilme imkanı yoktu, şimdi de kırmızının oyun alabilme imkanı yok.

Ne biçim takım oluşturup takım karıyorsunuz arkadaş

• Beğendim
Reactions: Bully
Önceden mavinin oyun alabilme imkanı yoktu, şimdi de kırmızının oyun alabilme imkanı yok.

Ne biçim takım oluşturup takım karıyorsunuz arkadaş
Mavinin en kötülerini kırmızıya verip en iyilerini maviye alırsan volkanı maviye verirsen sonuç bu olur.

• Aynen
dilşah da oyunun en iyisi oldu şaka gibi :F tebrikler Cezayirli boksör ablam

------

ademle Sema çıksaydı best off a alabilirlerdi, 2. tura uzadı bir de oyun

Mavinin en kötülerini kırmızıya verip en iyilerini maviye alırsan volkanı maviye verirsen sonuç bu olur.
İyi de hep onlar mı çıkacak, ikisi de yaşlı yarışmacılar.

Ayrıca best ofa çıksalar bile yetmeyebilirdi, burda sorun Adem ve Sema’nın takım arkadaşlarının çok zayıf olması. Acun’un berbat takım kurmasının acısını niye onlar çeksin?

İyi de hep onlar mı çıkacak, ikisi de yaşlı yarışmacılar.

Ayrıca best ofa çıksalar bile yetmeyebilirdi, burda sorun Adem ve Sema’nın takım arkadaşlarının çok zayıf olması. Acun’un berbat takım kurmasının acısını niye onlar çeksin?
Burda yanlış alıntılama mı yaptın? Ben takımların yanlış karıştırıldığını savunmuştum:F

• Güldürdün
Bu Kaan balonuna yenilen ilk isim olma şerefi de Dondurmacı Marış efendiye yakışırdı zaten :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
ballı badem 2 :A
------

Maraş ı aşağılıyor badem :X haydi @Bully ile @Angelica kavga edin bakiyim :A
------

ademle sema niye yok en iyilerde 😱

@Bully kavga edeceğime senin kafanı kırarım daha iyi sinirliyim zaten röpünü kestiler çocuğun sus emre :A
------

bir sonraki erkek elemesinde elenir bu Kaan çok konuşamaz :F

@Angelica utan :A

Ne utanacam bee daha ilk haftası çocuğumun :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and xemrexxx