NİSA REİSİM SONRASI B2B ŞAMPİYONLUK... VAR BİR HAYALİMİZ...Sakatlanmasaydı Zeynep sultanım şampiyon olacaktı. Ona vekaleten Cansu sultanımı şampiyon yapacağız...
NİSA REİSİM SONRASI B2B ŞAMPİYONLUK... VAR BİR HAYALİMİZ...Sakatlanmasaydı Zeynep sultanım şampiyon olacaktı. Ona vekaleten Cansu sultanımı şampiyon yapacağız...
Her sezon bir sultan şampiyon... Bundan sonra böyle devam...NİSA REİSİM SONRASI B2B ŞAMPİYONLUK... VAR BİR HAYALİMİZ...
Var bir hayalimiz… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻Her sezon bir sultan şampiyon... Bundan sonra böyle devam...
Uzak dur Cansu’dan. Umarım onuda bir iki haftaya yem etmezler :/ zehirli ok gibi hissettim bunu
Benim favorim Berdan Mardini umarım şampiyon olur.Uzak dur Cansu’dan. Umarım onuda bir iki haftaya yem etmezler :/ zehirli ok gibi hissettim bunu
@MasacRE benim favorilerim Özgür ve Cansu.
Aziz’in elenmesini istemiyorum diğerleri elensede olurAsena’yı sevmemeye devam ediyorum. Diğerlerine eski antipatikliğim çok yok
Duramam. Sultanımıza hep destek tam destek bundan sonra... @MasacREUzak dur Cansu’dan. Umarım onuda bir iki haftaya yem etmezler :/ zehirli ok gibi hissettim bunu
Aziz’in elenmesini istemiyorum diğerleri elensede olurAsena’yı sevmemeye devam ediyorum. Diğerlerine eski antipatikliğim çok yok
Geçen sezon şampiyonu biz belirledik Dosi Hanım.kime el atsan kurutuyorsun be adam 😡 en son örnegi eurovision sarki yarismasisen git Asena'yi destekle, hem bak kendisi Nisa'nin en iyi arkadasi @MasacRE
Geçen sene ile yarışmayı kuruttunuz. Her şey kazanmak değil. Her iyi dediğimiz şeyler kötü ola biliyorGeçen sezon şampiyonu biz belirledik Dosi Hanım.Eurovision'da ne yaptık yahu, Looren şampiyon oldu işte.
Geçen sezon şampiyonu biz belirledik Dosi Hanım.Eurovision'da ne yaptık yahu, Looren şampiyon oldu işte.
Mikasa hanım , bu hain kütük yüzsüzlükte bir dünya markası.Geçen sene ile yarışmayı kuruttunuz. Her şey kazanmak değil. Her iyi dediğimiz şeyler kötü ola biliyorLooren değil Loreen
Ne yaptığınız 5 numarada mevcut
https://fav10.net/forum/threads/eurovision-2023-Şarkı-yarışmasını-İsveç-kazandı-🇸🇪.319380/post-4469550
Doping basmışlar bunaGene bir Yusuf Yıldız akşamı daha....
Bunu yeni gördüm
Cansu sultanımın önlenemez yükselişini @Sherlock beyciğim bile durduramaz Dosi hanım, rahat ol senUzak dur Cansu’dan. Umarım onuda bir iki haftaya yem etmezler :/ zehirli ok gibi hissettim bunu
artik Özgür'e pek sempati duymuyorumCansu sultanımın önlenemez yükselişini @Sherlock beyciğim bile durduramaz Dosi hanım, rahat ol sen
Benim de Özgür, Cansu ve Ertuğ
Kim gittiartik Özgür'e pek sempati duymuyorum
Cansu, o olmazsa Nefise alsin
En son cumartesi bakmistim, ondna öncesindede baya izlememistim. Sonrasindada bakmadim.simdi acayim dedim reklammmis. Kimin elendigini ögrendim. Onun icin keyif cayi esliginde son kismi yakalayayim bari dedim
Dokunulmazlık aldığında Asena yerine Nefise dedi diye mi soğudunartik Özgür'e pek sempati duymuyorum
Cansu, o olmazsa Nefise alsin
En son cumartesi bakmistim, ondna öncesindede baya izlememistim. Sonrasindada bakmadim.simdi acayim dedim reklammmis. Kimin elendigini ögrendim. Onun icin keyif cayi esliginde son kismi yakalayayim bari dedim
aday olmamasina en büyük sebep Özür´düDokunulmazlık aldığında Asena yerine Nefise dedi diye mi soğudunAsena elenince ben de keyiflendim. Keşke Aziz onu da gönderip öyle elenebilseydi. Ama Asena'nın o hafta aday olmaması işi bozdu maalesef
Asena ile uzun süredir takım arkadaşı ama normal. Cansu ve Nefise ile bir bağı yok ki Özgür'ünaday olmamasina en büyük sebep Özür´dübu haftada Asena'yi korumak icin yaptigi hamle ve Cansu'nun dedikodusunu yapip, Asena'nin tarafinda olmasi soguttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?