Kuz Ertuğ un konuştuğu adam senin gibi galiba @The_Erinch @Dosi @Alos @Yakamoz-AsiBu çok kapalı uydurma.
Son düzenleme:
Kuz Ertuğ un konuştuğu adam senin gibi galiba @The_Erinch @Dosi @Alos @Yakamoz-AsiBu çok kapalı uydurma.
Yarışma ne alemde? Yine günlerce hiç denk gelmediğim zamanlardayız bir kız ve bir erkek fazlalığı ile daha takımlar kurma saçmalığı devam herhalde
Bireysele geçerler artık 8 kişi kaldı buçuğa kadar izleyip yalı çapkınına geçicem benYarışma ne alemde? Yine günlerce hiç denk gelmediğim zamanlardayız bir kız ve bir erkek fazlalığı ile tahta takımlardaki kurma saçmalığı devam herhalde
Yok ya, acun iki takımın en az birinde 2 kişi kalana kadar devam ettirir. O kadar acele eder mi bilmiyorumBireysele geçerler artık 8 kişi kaldı buçuğa kadar izleyip yalı çapkınına geçicem ben
Asenayla Berna eşleşmiş anlat Bakalım da müthiş uyum'Yok ya, acun iki takımın en az birinde 2 kişi kalana kadar devam ettirir. O kadar acele eder mi bilmiyorum
Bende biraz Kızılcık Şerbeti sonra film izlerim gibi. Yarına bakarım yarışmaya
Botokslu gibiİsmail'in filtresi Seda Sayan'ı geçmiş, tebrikler.
Yarın özetten yakalarım oraları Sabriye ve Aziz ilginç olmuşAsenayla Berna eşleşmiş anlat Bakalım da müthiş uyum'
------
Sabriyeyle aziz
Bende biraz bakındım kalanı yarın özet.Yarın özetten yakalarım oraları Sabriye ve Aziz ilginç olmuş
Bu zaten özetti bir önceki gününYarın Özetten bakarım.
Ona Biraz bakındım yetti.Bu zaten özetti bir önceki günün
Bu hafta kim gider aziz potada, Asena kesin girer 3.kim olurYusuf Yıldız gecesi oldu
Sakatlanmasaydı Zeynep sultanım şampiyon olacaktı. Ona vekaleten Cansu sultanımı şampiyon yapacağız...