- Reaksiyon puanı
- 113,549
- Puanı
- 1,060
Aziz 8 oyundan 6sini almisErkekler turunun son 2 sayısından sonrasını izledim yasak elma reklama girince
Aziz Yusuf u yendi uzatmada 😱
Aziz 8 oyundan 6sini almisErkekler turunun son 2 sayısından sonrasını izledim yasak elma reklama girince
Aziz Yusuf u yendi uzatmada 😱
Mavi tikin mi var senin?20.000 😃😃😃😃
Aaa evet ben de şimdi baktım da Erinç abi mavi tik almış Elon'dan. 😱 Biz para konusunda hep sana ve @Yakamoz-Asi'ye takılıyoruz ama asıl para bu ihtiyardaymış meğerse.Mavi tikin mi var senin?
Bir Survivor yorumu gördümde
🤣🤣Siz yenimi farkettiniz bayadır varAaa evet ben de şimdi baktım da Erinç abi mavi tik almış Elon'dan. 😱 Biz para konusunda hep sana ve @Yakamoz-Asi'ye takılıyoruz ama asıl para bu ihtiyardaymış meğerse.@The_Erinch @xemrexxx @12.Adam @serhatt @Zeyno @Angelica @MasacRE
Yıllık üyelik almış demek ki.🤣🤣Siz yenimi farkettiniz bayadır var
Ne kadarlık aldı bilmiyorum bir kaç ay oldu alalı😂He valla bende isterdim ama fakirim 🤣Yıllık üyelik almış demek ki.Zengin adamın derdi bile bir başka oluyor.
Aaa evet ben de şimdi baktım da Erinç abi mavi tik almış Elon'dan. 😱 Biz para konusunda hep sana ve @Yakamoz-Asi'ye takılıyoruz ama asıl para bu ihtiyardaymış meğerse.@The_Erinch @xemrexxx @12.Adam @serhatt @Zeyno @Angelica @MasacRE
🤣🤣Siz yenimi farkettiniz bayadır var
Yaprak Dökümü’ndeki Şevket gibi zimmetine para mı geçirmiş ?Yıllık üyelik almış demek ki.Zengin adamın derdi bile bir başka oluyor.
Niye rolümü çaldın, söyleyeceklerim vardıAaa evet ben de şimdi baktım da Erinç abi mavi tik almış Elon'dan. 😱 Biz para konusunda hep sana ve @Yakamoz-Asi'ye takılıyoruz ama asıl para bu ihtiyardaymış meğerse.@The_Erinch @xemrexxx @12.Adam @serhatt @Zeyno @Angelica @MasacRE
Ayın favori üyesinde şakadan takılmıştık ama acaba…..
Ooo Nisoşum da varmış ha. O zaman izlenir bu kısım. Yalnız Asena ile Nisa'nın kanka oluşunu hala kabullenemiyorum...Yeni bölüme yarım saat kala fragman gelmiş ondan
Bu sistem ile 2 güçlü erkek olan galip gelir daima
Aziz - Furkan (galiba rekor kırdılar)
Nefise - Nagihan
Kürşat - Yasin
Asena - Nisa (en az bilen oldular galiba )
Özgür - Berkan
Cansu - Damlacan
Yusuf - Ogeday
Buse - Gizem Memiç
Ertuğ - Merve Aydın
Yusuf - Avatar Atakan
Sadece Özgür ve Ertuğu izleyemedim
https://twitter.com/x/status/1654525065600401408
Bizim ihtiyar kirli çıkı ya. Uzun yıllardır Türkiye'nin önde gelen bankalarından birinde çalışmanın bir sonucu olacaktı elbetteAaa evet ben de şimdi baktım da Erinç abi mavi tik almış Elon'dan. 😱 Biz para konusunda hep sana ve @Yakamoz-Asi'ye takılıyoruz ama asıl para bu ihtiyardaymış meğerse.@The_Erinch @xemrexxx @12.Adam @serhatt @Zeyno @Angelica @MasacRE
Lütfen zenginliğimi heryere saçmayalım 😃😃😃😃 @MasacRE @Cervantes @Zeyno 😎😎😎Mavi tikin mi var senin?
Mavi tikli adamın havasida bı başka oluyor canım
Mavi tikin mi var senin?
Aaa evet ben de şimdi baktım da Erinç abi mavi tik almış Elon'dan. 😱 Biz para konusunda hep sana ve @Yakamoz-Asi'ye takılıyoruz ama asıl para bu ihtiyardaymış meğerse.@The_Erinch @xemrexxx @12.Adam @serhatt @Zeyno @Angelica @MasacRE
Yine şaşırtmadın kafin ahtapot...Niye rolümü çaldın, söyleyeceklerim vardı
------
Ayın favori üyesinde şakadan takılmıştık ama acaba…..
Belki dövizi yoktur ne biliyorsun?
Yine şaşırtmadın kafin ahtapot...
Belki dövizi yoktur ne biliyorsun?
Olsa da senin Franklarına yetişemez. @The_Erinch
Evet ya ben unutmuştum görürsen sor sıkıştır.Bir ara @Dosi 'nin kronlarina da bakiyordu. Kron'um falan var da diyordu.
Evet ya ben unutmuştum görürsen sor sıkıştır.
Cansu diskalifiye olacak, Buse yine kalacak diyorlarOoo Nisoşum da varmış ha. O zaman izlenir bu kısım. Yalnız Asena ile Nisa'nın kanka oluşunu hala kabullenemiyorum...
Son iki gündür izleyemedim de kırmızılar kazanmış. Bizim tez çürüdü. Güçlü erkeklere sahip takım kaybetti iki seferdir. Buse ve Kürşat da aday. Sonunda kurtuluyoruz bu ikilinin birinden. Gelecek hafta da diğeri gider zaten
------
Bizim ihtiyar kirli çıkı ya. Uzun yıllardır Türkiye'nin önde gelen bankalarından birinde çalışmanın bir sonucu olacaktı elbette@The_Erinch
Adam Mavi kuşu satın aldıktan sonra başında durmuyordur.Elon Musk'a sorariz artik.
takipci sayisini görünce..... neyse bir sey demiyecegimBak bak bak @The_Erinch abime bak sen bizden zengin bizim franglara laf atiyor. 😱
------
Sen paylassana su twitter hesabini bizimle @Cervantes bir inceliyelim
takipci sayisini görünce..... neyse bir sey demiyecegim
forumdan kimse onu eklesin istemiyordu, cool takiliyordu en son. simdi ne alemde bilmiyorum. Bu dedigim 2 sene falan önceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?