Baktım ve fikrim değişmediLaf ettiğin adama iyi bak kız.
Baktım ve fikrim değişmediLaf ettiğin adama iyi bak kız.
Yüzünün şekli değişecek o halde.Baktım ve fikrim değişmedi
Ben bu sezon öncelik olarak Barış'ın kazanmasını isterim daha sonrasında ise o kazanamazsa Özgür'ün kazanmasını isterim..
En iyi performans koşulsuz bir şekilde kazansın demiyorsam en kötü performans da kazanmamalı tabii ki. Onun bir dengesi var.O zaman Barış yada Aziz kupasını verelim mi diyorsun.
Bende dün izlemedim, özete baktım. Keyifliydi. Ama genelde aynı isimler hep..Özetten Anlat bakalım baktım. Eski yarışmacıları görmek iyiydi. Eşleşmeler iyi.
1 hafta sonra Survivor açtım. Galiba aynı takımla devam edecekler. Belki kız ve erkekler eşleşti diye. Barış’ın elenmesi ile artık dengeli olunur @The_Erinch @MasacRE @12.Adam
Bende dün izlemedim, özete baktım. Keyifliydi. Ama genelde aynı isimler hep..
Nagihanı iyi gördüm, adına sevindim demek sağlığı iyi.
Evet, fragmandan gördüğümüz aynı takımlar, Nefise, Ertu ile okadar kavga edip, nasıl gene takımına aldı acaba 🤷🤷
Evet, Aziz ve Barış aynı takımda çok puan kaybettirdi geçen hafta, bu hafta bir tık daha dengeli olabilir.
Ama benim favorilerim ayrı gene ona üzüldüm.
Nefise ve Yusuf 👊
Kürsattan oyun alirsa onun icin yeterli arada sürpriz yapincada onu iyi bir yarismaci yapar, bencede Yusuf kendini tam vermiyor kaptan olmamak icinBugün izliyorum aziz yüksekten uçuyor
Takımlar aynı olmuşKürsattan oyun alirsa onun icin yeterli arada sürpriz yapincada onu iyi bir yarismaci yapar, bencede Yusuf kendini tam vermiyor kaptan olmamak icin
Iyi dediklerimiz oyun veriyor artik izliyorum ama hic zevk vermiyor. Oyun güzel degil. o küpler hep bir atista devrildi.Takımlar aynı olmuş
Bu sene baştan izlemen hataydıIyi dediklerimiz oyun veriyor artik izliyorum ama hic zevk vermiyor. Oyun güzel degil. o küpler hep bir atista devrildi.
bastan izlemek mi Bu sene pek izlemedimki. Ayda bir kac bölüme baktim. Haftada 1. bazen 2 haftada bir olarak ilerledim Cumartesi harici survivora vaktim olmuyor. Baktigim zamanlardada oyuna biraz bakip kapatiyorum.Bu sene baştan izlemen hataydı
Şuan izliyorsan sanırım sıkıntıyı anlarsın aralarında ki 😊Nefise ve Ertug ile alakali yorumlar var, mantikli. Aralarindaki tartismanin gercek olmadigi ile alakali. Hatta gayet samimi sahneleri var benchte.
Aziz son oyunlarda iyi acildi. sürekli Yusuf ve Özgür ile eslestigi icin ve daha az oyuna ciktigi icin kendini gösteremedi bu zamana kadar.
Yok ben ikinci tura başlamadan kapamıştım. Programı baştan sona izlediğim olmadı @xemrexxxŞuan izliyorsan sanırım sıkıntıyı anlarsın aralarında ki 😊
Artık bireysele dönmeli 👍👍👍Yok ben ikinci tura başlamadan kapamıştım. Programı baştan sona izlediğim olmadı @xemrexxx
Ayrıca aşırı tatsız tuzsuz oluyor böyle. Finalde 2 erkek 1 kadın olayında bu kadro ile kırmızıya daima dezavantaj olunuyor. Kızlar 3-4 oyuna çıkıp erkekler 10 küsür oyuna çıkarak istatistiklerini yükseltiyor. 2 kız 3 erkek varken karışık oynanacağına Acun kızlar ve erkekler saçmalığına devam ediyor. Reytingide son zamanlara göre yeniden düşmüş. Bence en büyük sebebi hep aynı sonla bitmesi.
Anlat Bakalım bölümünü izlememiştim. Eski yarışmacılarla yapmışlar demek ha. Onun tanıtımını yapmadılar ama sanırım. Yapsalar biraz ilgi görürdü belkiÖzetten Anlat bakalım baktım. Eski yarışmacıları görmek iyiydi. Eşleşmeler iyi.
1 hafta sonra Survivor açtım. Galiba aynı takımla devam edecekler. Belki kız ve erkekler eşitleşti diye. Barış’ın elenmesi ile artık dengeli olunur @The_Erinch @MasacRE @12.Adam
Yeni bölüme yarım saat kala fragman gelmiş ondanAnlat Bakalım bölümünü izlememiştim. Eski yarışmacılarla yapmışlar demek ha. Onun tanıtımını yapmadılar ama sanırım. Yapsalar biraz ilgi görürdü belki
Aynı takımla devam edilmiş. Son ana kadar çekişmeli gidiyor mücadeleler zaten ama best of'a kalınca 3 güçlü erkeğin ikisinin mavi takımda olması avantajıyla mavi takım üstün geliyor bir şekilde genelde.
Buse artık veda eder gibiBuse ve Kürşat girse de bireysele geçilse artık...