Reytinge bakarsak sen diptesin ve ilk senin gitmen gerekiyor.Sırada @serhatt @Dosi ve @Zeyno nun forumdan kovulması var reytingleri çok düştü onların da @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @MasacRE @mrt-06
Reytinge bakarsak sen diptesin ve ilk senin gitmen gerekiyor.Sırada @serhatt @Dosi ve @Zeyno nun forumdan kovulması var reytingleri çok düştü onların da @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @MasacRE @mrt-06
Seneye yeniden allstar yapılır ama artık eski oranları unutsun. Belki ara koyar. İnsanlar sıkıldıBu düşük oranlardan sonra seneye sponsor da kalmayacak. O zaman ne yapacaklar bakalım.
Sırada @serhatt @Dosi ve @Zeyno nun forumdan kovulması var reytingleri çok düştü onların da @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @MasacRE @mrt-06
Seneye yeniden allstar yapılır ama artık eski oranları unutsun. Belki ara koyar. İnsanlar sıkıldı
Hiç şaşırmadım bu duruma...
Bir kerede bir takım 2 0 alsın böyle büyük oyunları..
Ama dibime kadar uzatacak Acun işte.
3 te biten oyun 5 e uzamış.
Bu düşük oranlardan sonra seneye sponsor da kalmayacak. O zaman ne yapacaklar bakalım.
Reytinge bakarsak sen diptesin ve ilk senin gitmen gerekiyor.
Seneye yeniden allstar yapılır ama artık eski oranları unutsun. Belki ara koyar. İnsanlar sıkıldı
geçen sene ocak-mart bu sene ocak-mart reytingleri tv8 çökmüş @mrt-06 ve @Aserat ın elem kederi 10 yılın sonunda tuttu mu nedir @MasacRE @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @ÖzgürReytinglerin acısını onlardan çıkarmış anlaşılan
------
All stara kim gelecek
Acun'un çöküşü diyebilir miyiz?geçen sene ocak-mart bu sene ocak-mart reytingleri tv8 çökmüş @mrt-06 ve @Aserat ın elem kederi 10 yılın sonunda tuttu mu nedir @MasacRE @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 121134
Bence sen bir şansını dene kalan mal varlığını da nafaka olarak alırsınAcun'un çöküşü diyebilir miyiz?
All Star bile kurtaramaz artık Acun'u.Seneye yeniden allstar yapılır ama artık eski oranları unutsun. Belki ara koyar. İnsanlar sıkıldı
Beter olsun.geçen sene ocak-mart bu sene ocak-mart reytingleri tv8 çökmüş @mrt-06 ve @Aserat ın elem kederi 10 yılın sonunda tuttu mu nedir @MasacRE @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 121134
Kapat çeneni gereksiz....Bence sen bir şansını dene kalan mal varlığını da nafaka olarak alırsın
alışkanlık ve alternatif olmayışından dolayıdır. En az 10 sene hiç kaçırmazdım. Bu sene belki en fazla 10 bölüme baktım. Yarışma kısmına bakıp kapatıyorum dizilerim olmadığı zamanlarBu sezon o kadar Survivor'un kadrosu kötü dedik yine de izliyoruz sarıyo bence..
Bu sene katılan çok isim gelir, bir kaç tane diğer sezonlardan gelip yeni bir gönüllü takımı ile işini bulurReytinglerin acısını onlardan çıkarmış anlaşılan
------
All stara kim gelecek
MasterChef All Star Temmuz'da başlayacak. O Ses Türkiye'yi Hadise ile tekrar deneyecekler bence bu sene. Eğer Hadise olduğu halde yine kötü oranlar alırsa artık sadece yılbaşı özel bölümünü ve rap versiyonunu çekerler dijitale.Masterchef Allstar ve O Ses Tr Allstar isterdim...
Acun abimizin programları çekirdek gibidir 😀alışkanlık ve alternatif olmayışından dolayıdır. En az 10 sene hiç kaçırmazdım. Bu sene belki en fazla 10 bölüme baktım. Yarışma kısmına bakıp kapatıyorum dizilerim olmadığı zamanlar
------
Bu sene katılan çok isim gelir, bir kaç tane diğer sezonlardan gelip yeni bir gönüllü takımı ile işini bulur
Masterchef All Star ı dört gözle bekliyorum.MasterChef All Star Temmuz'da başlayacak. O Ses Türkiye'yi Hadise ile tekrar deneyecekler bence bu sene. Eğer Hadise olduğu halde yine kötü oranlar alırsa artık sadece yılbaşı özel bölümünü ve rap versiyonunu çekerler dijitale.
Ben de merak ediyorum. Barbaros- Serhat-Cemre- Eray- ilk sezondan Kerem ilk aklıma gelenler. Bol kaoslu bir sezon olacak.Masterchef All Star ı dört gözle bekliyorum.
Aynen öyle Bu ara mutfakta çok vakit geçiriyorum. Arka planda açmaya başladım son düzlükte daha sık bakarım gibiAcun abimizin programları çekirdek gibidir 😀
Masterchef normaldede izlenen bir yapımdı..Allstarı bence ses getirecektir.MasterChef All Star Temmuz'da başlayacak. O Ses Türkiye'yi Hadise ile tekrar deneyecekler bence bu sene. Eğer Hadise olduğu halde yine kötü oranlar alırsa artık sadece yılbaşı özel bölümünü ve rap versiyonunu çekerler dijitale.
Emir’im nerede?Ben de merak ediyorum. Barbaros- Serhat-Cemre- Eray- ilk sezondan Kerem ilk aklıma gelenler. Bol kaoslu bir sezon olacak.
Masterchef normaldede izlenen bir yapımdı..Allstarı bence ses getirecektir.
Umarım iz bırakmış olanların hepsi gelir.
alışkanlık ve alternatif olmayışından dolayıdır. En az 10 sene hiç kaçırmazdım. Bu sene belki en fazla 10 bölüme baktım. Yarışma kısmına bakıp kapatıyorum dizilerim olmadığı zamanlar
------
Bu sene katılan çok isim gelir, bir kaç tane diğer sezonlardan gelip yeni bir gönüllü takımı ile işini bulur