TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• İlginç
Reactions: xemrexxx

Reytinglerin acısını onlardan çıkarmış anlaşılan :A
------

Seneye yeniden allstar yapılır ama artık eski oranları unutsun. Belki ara koyar. İnsanlar sıkıldı :A

All stara kim gelecek :A

Son düzenleme:
Hiç şaşırmadım bu duruma...

Bir kerede bir takım 2 0 alsın böyle büyük oyunları..

Ama dibime kadar uzatacak Acun işte.

3 te biten oyun 5 e uzamış.

Bu düşük oranlardan sonra seneye sponsor da kalmayacak. O zaman ne yapacaklar bakalım. :D

Reytinge bakarsak sen diptesin ve ilk senin gitmen gerekiyor. :A

Seneye yeniden allstar yapılır ama artık eski oranları unutsun. Belki ara koyar. İnsanlar sıkıldı :A

------

geçen sene ocak-mart bu sene ocak-mart reytingleri tv8 çökmüş :A @mrt-06 ve @Aserat ın elem kederi 10 yılın sonunda tuttu mu nedir :A @MasacRE @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @Özgür

1682684906950.png

Bu sezon o kadar Survivor'un kadrosu kötü dedik yine de izliyoruz sarıyo bence..
alışkanlık ve alternatif olmayışından dolayıdır. En az 10 sene hiç kaçırmazdım. Bu sene belki en fazla 10 bölüme baktım. Yarışma kısmına bakıp kapatıyorum dizilerim olmadığı zamanlar
------

------

Bu sene katılan çok isim gelir, bir kaç tane diğer sezonlardan gelip yeni bir gönüllü takımı ile işini bulur :A

Masterchef Allstar ve O Ses Tr Allstar isterdim...
MasterChef All Star Temmuz'da başlayacak. O Ses Türkiye'yi Hadise ile tekrar deneyecekler bence bu sene. Eğer Hadise olduğu halde yine kötü oranlar alırsa artık sadece yılbaşı özel bölümünü ve rap versiyonunu çekerler dijitale.

alışkanlık ve alternatif olmayışından dolayıdır. En az 10 sene hiç kaçırmazdım. Bu sene belki en fazla 10 bölüme baktım. Yarışma kısmına bakıp kapatıyorum dizilerim olmadığı zamanlar
------

Bu sene katılan çok isim gelir, bir kaç tane diğer sezonlardan gelip yeni bir gönüllü takımı ile işini bulur :A
Acun abimizin programları çekirdek gibidir 😀

• Güldürdün
Reactions: Dosi
MasterChef All Star Temmuz'da başlayacak. O Ses Türkiye'yi Hadise ile tekrar deneyecekler bence bu sene. Eğer Hadise olduğu halde yine kötü oranlar alırsa artık sadece yılbaşı özel bölümünü ve rap versiyonunu çekerler dijitale.
Masterchef All Star ı dört gözle bekliyorum.

Masterchef normaldede izlenen bir yapımdı..Allstarı bence ses getirecektir.
Umarım iz bırakmış olanların hepsi gelir.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
------

Hiç sanmıyorum ama bakalım :A

• Güldürdün
  • Okudum
Reactions: Dosi and 12.Adam
dizimi tamamladım, tam zamanında açmışım. Oyun zamanı. Güzel bir oyun.

Sayıları azalmışken daha ne bu kızlar erkekler aşkından vazgeçmiyorlar. Yapın işte karışık oynanıp 10’da bitirmeyi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam