TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yeni bölüme yarım saat kala fragman gelmiş ondan :A
Bu sistem ile 2 güçlü erkek olan galip gelir daima

Aziz - Furkan (galiba rekor kırdılar)
Nefise - Nagihan
Kürşat - Yasin
Asena - Nisa (en az bilen oldular galiba )
Özgür - Berkan
Cansu - Damlacan
Yusuf - Ogeday
Buse - Gizem Memiç
Ertuğ - Merve Aydın
Yusuf - Avatar Atakan

Sadece Özgür ve Ertuğu izleyemedim

Anlat Bakalım için mi konuk oldular bu isimler? 😱 Nagi Queen gelmiş haber bile vermiyorsunuz, acilen link salın onun olduğu kısmı. :A @xemrexxx

Ekli dosyayı görüntüle 121220
Yarışmacıların dönüş tarihi demek ki en geç 9 Haziran'da. :A Dominik turu 2800 dolarmış. @Dosi ve @Yakamoz-Asi gidin Dominik'i görün dünya gözüyle bi. :A @xemrexxx @12.Adam @serhatt @The_Erinch @MasacRE @Sherlock @Zeyno @Angelica @taksicigazlabiraz1905 @Hazem
Hafta sonuna doğruda finali falan olur yani Haziran ortası :A

Survivor noktayı koyduğunda daha okulda çalışmak zorundayım :A soğuk ülkeden aşırı sıcak ülkeye gitmek dengemizi şaşırtır :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Yarışmacıların dönüş tarihi demek ki en geç 9 Haziran'da. :A Dominik turu 2800 dolarmış. @Dosi ve @Yakamoz-Asi gidin Dominik'i görün dünya gözüyle bi. :A @xemrexxx @12.Adam @serhatt @The_Erinch @MasacRE @Sherlock @Zeyno @Angelica @taksicigazlabiraz1905 @Hazem
Yürü @Angelica paralarimizi birleştirip bir hava alanı havası alıp gelelim seninle malum paramız oradan iki şise su alınca bitecektir 😄

Ne yapayım böceklerin arasında :A
------

Böcekleri çok mu seviyorsun @Dosi sinir bozucu atıp geri almıṣsın :A :A (aldım ben mesajı bu arada, anca fırsat oldu kusura bakma :D )

Son düzenleme: