TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Birleşmeden sonra durumlara göre favori belirlerim. Şu an için Ertuğ banada pozitif gelmekte. İlerde düzenli izlersem netleşir
Bugün eleme günü. Milli maç sonrası geçiş yaparım Survivor'a. Seni de bekleriz

Reactions: Dosi
Bugün eleme günü. Milli maç sonrası geçiş yaparım Survivor'a. Seni de bekleriz
Bugüne bakabilirim. Dokunulmazlık oyunlarını daha çok seviyorum ama kim ne durumda bi bakayım. En son bir sürü aday çıktı sanki

Reactions: MasacRE
Bugüne bakabilirim. Dokunulmazlık oyunlarını daha çok seviyorum ama kim ne durumda bi bakayım. En son bir sürü aday çıktı sanki
Açık arttırma var bugün. İlki sezonun en iyi reytinglerinden birini alınca anında ikinci açık arttırmayı patlattı Acun abim
Ama maç günü yayınlaması pek iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Maçın karşısında işi zor...
5 aday var. Murat,Aziz,Asena,Barış,Elanur. Tahminleri alalım

Reactions: 12.Adam and Dosi
Birleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.
Aziz ve Barış arasında olur gibi. Son kararım Asena

Birleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.
Aziz ve Barış arasında olur gibi. Son kararım Asena
Birleşmenin tam öncesinde bir eleme daha olacak diyordu sanırım. O zaman bir eleme daha olacak gibi duruyor

Aziz ve Barış arasında Asena'da karar kılmak da iyiymiş

Birleşmenin tam öncesinde bir eleme daha olacak diyordu sanırım. O zaman bir eleme daha olacak gibi duruyor

Aziz ve Barış arasında Asena'da karar kılmak da iyiymiş
Hakim değilim hiç ondandır
daha takım oyunu devam edecekse Asena hanım durmaya devam eder, Acun 2 kadınla tek olsun istemez.
Aziz ve Barış en zayıfları, Asena ise en sevilmeyen yarışmacı izlenimi verdi bana, ondandır.

Takımlar değişecek zaten. 2 kişiyle devam etmez gönüllüler
Aziz ve Barış performans olarak zayıflar ama biri kaos machine olmasından ötürü diğeri de engeli sebebiyle yüksek oy potansiyelli isimler. Asena en sevilmeyen kişi bu arada evet o konuda haklısın. Nisa reisimin arkadaşı olarak yarışmaya +1 başlamıştı ama sanmıyorum ki bu kadını seven bir tane Nisa'cı olsun

Şöbiyetli tatlılar falan yoktu etkinlikte fazla 😃😃😃

Bu akşam eğlenceli Survivor. Milli maça bakmadım, bayağı güldüm.
Bunların neden bazılarının daha fazla parası var?
Canım mantı çekti

Reactions: 12.Adam and Dosi
Kafası çalışmıyor... Azar azarda olsa poça, simit alacaklardı... Bekleyip duruyorlar sonra ağlıyorlar