Yusuf iyi mi okadar?Halil de itici bir tip zaten ya. O da pek sevilmiyor gibi. Onun performansı da çok iyi değil. Zaten Ertuğ ve Yusuf hariç hepsini çöpe atarım ben bizim erkeklerin
Erkeklere çok hakim değilim daha
Yusuf iyi mi okadar?Halil de itici bir tip zaten ya. O da pek sevilmiyor gibi. Onun performansı da çok iyi değil. Zaten Ertuğ ve Yusuf hariç hepsini çöpe atarım ben bizim erkeklerin
Senden gözüm iyice korktu, sakın beni övmelere kalkma…
Yusuf ile Ertuğ diğerlerinin baya önünde ya. Özgür dışında Osman Can da çok iyi. Alper vasat ya. Havası çabuk söndüYusuf iyi mi okadar?
Erkeklere çok hakim değilim dahagönüllülerde Özgür harici kimler iyi? İlk bölümde Alper şampiyon diyordun. Sanki artık iyi değil?
Yusuf ile Ertuğ diğerlerinin baya önünde ya. Özgür dışında Osman Can da çok iyi. Alper vasat ya. Havası çabuk söndüGüncel tabloları da atayım kendin bak son durumlara
https://twitter.com/x/status/1632844593933832192
https://twitter.com/x/status/1632842646778421248
Özgür dede çok fena ya. Osman da baya iyi zaten, dediğin gibi bu ikili karşısında çok zor bizim erkeklerin işiÖzgür’e bakKolay kolay devrilecek gibi değil.
@BARON男爵 gel bak Özgür’ü destekle sen. işimize gelir
Osman ikinci sırada. Bu ikili karşısında ünlüler zor oyun alır tabiki
Canım niso 💖💕❤️ @Aserat ve @mrt-06 nın 10 yıldır elem keder ve beddua ile bitiremediği macunu tek şampiliği ile yok ediyorYusuf ile Ertuğ diğerlerinin baya önünde ya. Özgür dışında Osman Can da çok iyi. Alper vasat ya. Havası çabuk söndüGüncel tabloları da atayım kendin bak son durumlara
https://twitter.com/x/status/1632844593933832192
https://twitter.com/x/status/1632842646778421248
O kadar doğru ki.Canım niso 💖💕❤️ @Aserat ve @mrt-06 nın 10 yıldır elem keder ve beddua ile bitiremediği macunu tek şampiliği ile yok ediyor
@serhatt @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @Özgür @batuhankaralar @Maskeli Fedai @Alos @Emre Ozansoy
TV8 ne zaman kapanır tahminenCanım niso 💖💕❤️ @Aserat ve @mrt-06 nın 10 yıldır elem keder ve beddua ile bitiremediği macunu tek şampiliği ile yok ediyor
@serhatt @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @Özgür @batuhankaralar @Maskeli Fedai @Alos @Emre Ozansoy
Acun bin pişmandırCanım niso 💖💕❤️ @Aserat ve @mrt-06 nın 10 yıldır elem keder ve beddua ile bitiremediği macunu tek şampiliği ile yok ediyor
Yarışmadan çekildimi?Senem Eser West gibi çıktı. Önce çıldırdı çıldırdı, simdi survivori bıraktı.
Senem, Merve ve Asena arasında büyük bir kavga yaşanmış konseyden hemen önce. Senem yarışmadan çekilmiş. Merve ve Asenanin durumları belli değil. Acun ve Yapım ekibi karar verecek.
Ne olmuş öyle ya. Asena ve Senem çok iyi arkadaş değiller miydi? Bence diskalifiye olmaz. Genelde öyle denilip yapmıyorlar. Öyle bir durum olursa yedekleri içeri alır.Senem, Merve ve Asena arasında büyük bir kavga yaşanmış konseyden hemen önce. Senem yarışmadan çekilmiş. Merve ve Asenanin durumları belli değil. Acun ve Yapım ekibi karar verecek.
Fiziksel şiddet var içinde, diskalifiye olur. Bu arada Senemin tartışma içinde olmadığı söylendi Survivor Ekstra masasında.Ne olmuş öyle ya. Asena ve Senem çok iyi arkadaş değiller miydi? Bence diskalifiye olmaz. Genelde öyle denilip yapmıyorlar. Öyle bir durum olursa yedekleri içeri alır.
Twitter’da gezinip detaylara bakayım
Onu açıp bir şeyler yakalayayım bariFiziksel şiddet var içinde, diskalifiye olur. Bu arada Senemin tartışma içinde olmadığı söylendi Survivor Ekstra masasında.
Bu arada Survivor da olan arkadaşlıklar çok sahte. Asena ile Senem bu kavga olmasaydı kesinlikle kesinlikle fiziksel şiddete dayalı bir kavga yaşardı.Onu açıp bir şeyler yakalayayım bari
Açtım şimdi. Bugün izleyemediğime pişman oldumBu arada Survivor da olan arkadaşlıklar çok sahte. Asena ile Senem bu kavga olmasaydı kesinlikle kesinlikle fiziksel şiddete dayalı bir kavga yaşardı.
Aziz elenmeden yırttığı için çok mutlu oldu, evet.Açtım şimdi. Bugün izleyemediğime pişman oldum
Aziz şimdi çok mutludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?