- Reaksiyon puanı
- 103,508
- Puanı
- 1,060
Adaylardan biriymiş okudum. Bu hafta izlemedim. Bir keresinde sizi elemeden gitmem demişti, o lafından dolayı demiştimAziz elenmeden yırttığı için çok mutlu oldu, evet.![]()
Adaylardan biriymiş okudum. Bu hafta izlemedim. Bir keresinde sizi elemeden gitmem demişti, o lafından dolayı demiştimAziz elenmeden yırttığı için çok mutlu oldu, evet.![]()
Gösterdilermi kavgayı? Umarım atmışlardır internete. Acun TR dışına kapadığı için gününde izlemeyince tekrarı yok bizeUuuww kavga görüntülerine bak.
Acun reyting için kavgayı ve konseyi yarına sakladı. Sadece Bil Bakalım, Anlat Bakalım ve Salla Bakalım üçlüsü oynanıp en sonunda Alfa Fatihin çıldırmasıyla bitti.Gösterdilermi kavgayı? Umarım atmışlardır internete. Acun TR dışına kapadığı için gününde izlemeyince tekrarı yok bize
@12.Adam özet geç![]()
Fragmandan mı gördün?Acun reyting için kavgayı ve konseyi yarına sakladı. Sadece Bil Bakalım, Anlat Bakalım ve Salla Bakalım üçlüsü oynanıp en sonunda Alfa Fatihin çıldırmasıyla bitti.
Evet, fragman paylaşıldı.Fragmandan mı gördün?
Yarına misafir gelmezse izlerim. Merak ettim
Bir süre izlemiyordum..
Acun herzaman etki eden zehri sürmüş...Kavga ve Kaos..
Bu akşam uzun aradan sonra 4 rating görebilir.
Tahminimce yedekleride geri yolladığı için... Diskalifiye olmayacak ama yer değişikliği bekliyorum.
Ben maalesef bugünde bakamayacağım. Özet geçersiniz
Aaaahahah kısmete bak bende bakamayacağım.Dağa çıkıyorum.Ben maalesef bugünde bakamayacağım. Özet geçersiniz![]()
ailem bende... kendileri çok meraklı. dibine kadar izleriz
Gönüldağıni mi seyredeceksin?ailem bende... kendileri çok meraklı. dibine kadar izleriz![]()
ÜBest of u kim kazandı? Ü mü? G mi?![]()
Sana sabır diliyorum. Mutfak sahnesine geldiğinde haber et.Ü
Kavgayı izleyip dizimi açtım ( Kızılcık Şerbeti) daha yeni kendime vakit ayırabildim![]()
Mutfak sahneleri hep oluyor, biri geçti, pek aksiyon yoktu. Bakalım neyi diyorsun. Daha başında sayılırımSana sabır diliyorum. Mutfak sahnesine geldiğinde haber et.![]()
Twitter da buldum.Mutfak sahneleri hep oluyor, biri geçti, pek aksiyon yoktu. Bakalım neyi diyorsun. Daha başında sayılırım![]()