Neyi bıraktın?
karşılarına gelecek isimlere bağlı.
Ben de bıraktım deyince şaşırdımFinal oyundan sonra bıraktım bugün yahu
Bence Ünlülerden gidebilecek isimler bunlar...
------
Bir konu buldum...onu hazırlamakla meşgulüm![]()
Neyi bıraktın?
karşılarına gelecek isimlere bağlı.
Ben de bıraktım deyince şaşırdımFinal oyundan sonra bıraktım bugün yahu
Bence Ünlülerden gidebilecek isimler bunlar...
------
Bir konu buldum...onu hazırlamakla meşgulüm![]()
Yarışmayı bıraktığını sandımBen de bıraktım deyince şaşırdımÜnlülerde gidişat iyi değil ya. Takımın hayrına olacak elenmeler şart.
Bir taraf çok üstünlük kurarsa Acun müdahele ediyor zaten, şu an ciddi bir sıkıntı gözükmüyor. Çürükleri yollayalım yeterYarışmayı bıraktığını sandım
Bir ara hep ünlüler kazanıyordu. Biraz tersi olması şart![]()
Gönüllüler aşırı itici cidden. Senem-Asena ikilisi hele... Özgür dedemi ben de seviyorum, hem performansı on numara hem de karakteri de iyi. Ama karşı tarafta olduğu için sinir oluyorum ister istemez bu performansına
Ünlüler yine dökülüyor gibiBir taraf çok üstünlük kurarsa Acun müdahele ediyor zaten, şu an ciddi bir sıkıntı gözükmüyor. Çürükleri yollayalım yeter
Gönüllüler aşırı itici cidden. Senem-Asena ikilisi hele... Özgür dedemi ben de seviyorum, hem performansı on numara hem de karakteri de iyi. Ama karşı tarafta olduğu için sinir oluyorum ister istemez bu performansına![]()
Dün de kaybettik, bugün de kaybettik. Dökülmeye devam ediyoruzÜnlüler yine dökülüyor gibi![]()
Ben daha oyunlar kaybedilmeden ve Buse aday bile değilken Buse demiştim. Bakalım doğru tahmin edecekmiyimDün de kaybettik, bugün de kaybettik. Dökülmeye devam ediyoruzHadi şimdi söyle bakalım kim elenecek. Aysu, Buse, Murat, Barış adaylar
![]()
Bana da Buse elenir gibi geliyorBen daha oyunlar kaybedilmeden ve Buse aday bile değilken Buse demiştim. Bakalım doğru tahmin edecekmiyim![]()
İnşallah ve bu kez gönülden aferini kaparız belki?Bana da Buse elenir gibi geliyor![]()
Bu sefer öncekilere göre biraz daha zorlu bir oylama olduğu için tebrik edebilirim. Kendimle beraber tabiiİnşallah ve bu kez gönülden aferini kaparız belki?
Ben henüz TV falan açmadım. Yemek yerken açacağım. Bakalım ne kadarına yetişirim![]()
Sen adaylar belli olduktan sonra söyledin, ben ise daha aday olacağı bile belli değilkenBu sefer öncekilere göre biraz daha zorlu bir oylama olduğu için tebrik edebilirim. Kendimle beraber tabii
Açıklanıyor şimdi![]()
O önemli değil ben senden sadece adaylar belli olduktan sonra kimin eleneceğini tahmin etmeni istiyorum. Ekstra bonus yok adayı önceden söylemeyeSen adaylar belli olduktan sonra söyledin, ben ise daha aday olacağı bile belli değilkenbu farkı unutmayalım
Senin adalet tartın çok kötüymüş…..O önemli değil ben senden sadece adaylar belli olduktan sonra kimin eleneceğini tahmin etmeni istiyorum. Ekstra bonus yok adayı önceden söylemeye![]()
Patlayabiliriz evet bu sefer ben de çok emin değilimSenin adalet tartın çok kötüymüş…..
İkimizde patlarız belkibu hafta perşembe harici izlemedim. Hiç hakim değilim konuşmalara
kulislere. Bu da ayrı bir bonus
------
Bu arada, Aysun’u kim söyledi? Ona şaşırdım![]()
Ya şu @BARON男爵 Kara Panter dedikten sonra bu sonu bekledim. Kadın sakatlanıp durdu sonrada elendiPatlayabiliriz evet bu sefer ben de çok emin değilim
Nefise söyledi. Aysu sakat bir süredir. O yüzden onu yazanlar olmuştu zaten oylamada.
Olabilir ama zaten sevilen bir isim değildi Aysu. Sakat da olunca normal oylamayla da elenmiş olabilir. Ne zaman iyileşir dönerdi oyunlara bilmiyorum ama oynadığı zaman baya güç katıyordu takıma. Bu elenmeyle birlikte değişen bir şey olmaz o zaman gelecek hafta da gönüllüler silindir gibi ezmeye devam edecek bizi maalesef
Yok be, Aysu sakatkende bizim kızlar üstünlük sağladı hep. Tüm her şey erkeklerde bitiyor. Onlar oyun alırsa kazanırlar. İzlediğim bölümlerde %80 erkekler yüzünden gitti oyunlar hepOlabilir ama zaten sevilen bir isim değildi Aysu. Sakat da olunca normal oylamayla da elenmiş olabilir. Ne zaman iyileşir dönerdi oyunlara bilmiyorum ama oynadığı zaman baya güç katıyordu takıma. Bu elenmeyle birlikte değişen bir şey olmaz o zaman gelecek hafta da gönüllüler silindir gibi ezmeye devam edecek bizi maalesef![]()
Orası öyle zaten ama zayıf bir kızın gitmesi en azından kızlardaki şansı daha da arttırırdı. Zaten asıl gitmesi gereken Barış da onun gitmeyeceği belli olduğu için hiç hesaba katmadımYok be, Aysu sakatkende bizim kızlar üstünlük sağladı hep. Tüm her şey erkeklerde bitiyor. Onlar oyun alırsa kazanırlar. İzlediğim bölümlerde %80 erkekler yüzünden gitti oyunlar hep![]()
Ya o şiiri bende dinledim, baştan sona komikti sjsjjsOrası öyle zaten ama zayıf bir kızın gitmesi en azından kızlardaki şansı daha da arttırırdı. Zaten asıl gitmesi gereken Barış da onun gitmeyeceği belli olduğu için hiç hesaba katmadım
Bu arada Survivor bitti, tam kapatırken Ekstra başladı. Unutmuşum şiir olayını, anında attı şiiri Murat ÖzarıNefise bir anda ona kurdu pusu. Artık yok adada Nefise'den mutlusu diyor
![]()
Halil de itici bir tip zaten ya. O da pek sevilmiyor gibi. Onun performansı da çok iyi değil. Zaten Ertuğ ve Yusuf hariç hepsini çöpe atarım ben bizim erkeklerinYa o şiiri bende dinledim, baştan sona komikti sjsjjs
Ben normalde izlemediğim için biraz bunların yorumlarına bakayım dedim.
Halil artık ayağını denk alsın, Murat Eken ve Barış galibiyet kazanmış oldu![]()