Kim kimi dövecek? Anlamadım
Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacREBir kaç konu açınca sahiplenip bide devretmek mi? Konuları sen aç diye kaç kişi frenledi kendini.
İşin rengi değişti artık… @MasacRE
Kim kimi dövecek? Anlamadım
Dosi hanım bana kıyamaz. 😳😳😳😳😳Sen , @Sherlock u benzeteceksin.
Kimlere göz dağı verip durdurduğumu anlatamam. Tüm bu çabaların boşa gidecek olması bir miktar üzdü.Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacRE
Dosi hanım bana kıyamaz. 😳😳😳😳😳
Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacRE
Dosi hanım bana kıyamaz. 😳😳😳😳😳
Ben de Şerlok beyciğimin bu sözlerinden sonra hayal kırıklığına uğradım. 2-3 hafta devam etti, dedik tamam bu sefer olacak bu iş. Ama yok, salmış hemen rezil herif...Kimlere göz dağı verip durdurduğumu anlatamam. Tüm bu çabaların boşa gidecek olması bir miktar üzdü.
Bu durumu enine boyuna değerlendirmem gerekiyor. @MasacRE
Kıyamam,haklısın…
Bazı konuları salmaz, gidip bunu salacak. Sinir bozucu…Ben de Şerlok beyciğimin bu sözlerinden sonra hayal kırıklığına uğradım. 2-3 hafta devam etti, dedik tamam bu sefer olacak bu iş. Ama yok, salmış hemen rezil herif...
------
Lan hiç beklemiyordum ha Balonga gitti
Fake atmış bize canım yoldaşım, açmış yine ayrılık konusunuBazı konuları salmaz, gidip bunu salacak. Sinir bozucu…
Vay be Fatih abimizin laflarına gelmiş oldu. Fazla durmaz elenir deşmişti
Devam ettiği müzakeresi tamamlanmadığı için açmak zorunda kalmıştır. Bir sonraki haftayı beklemek gerekirFake atmış bize canım yoldaşım, açmış yine ayrılık konusunu@Sherlock
Yancı bir kardeşimizdi Balonga. Performans da yoktu. O yüzden ömrü uzun olmadı muhtemelen
Yok yok bu işin peşini bırakmayacağız. Her hafta düzenli bir şekilde bu konuları açmaya devam edecektir Şerlok beyciğimDevam ettiği müzakeresi tamamlanmadığı için açmak zorunda kalmıştır. Bir sonraki haftayı beklemek gerekir
Yancı olanların sonu belli, bu erken olmuş diğerlerine göre
Bugün izlemedim ya. Maç izliyordum. Sen öğren bana da haber et@MasacRE son durum ne, kim aday oldu? Bizimkiler kanal değişince konsey olduğunu gördüm. Aziz konuşuyordubir kaç saniye denk geldim
Tamam hemen araştırayımBugün izlemedim ya. Maç izliyordum. Sen öğren bana da haber et
Yarın izlerim büyük ihtimalTamam hemen araştırayım
Yarına bakacak mısın? Yarın izlerim belki
Bugün çok çekişmeli olmuş. Gönüllü kadınları 8-7, ünlü erkekleri 8-7 almışYarın izlerim büyük ihtimal
Oo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?Bugün çok çekişmeli olmuş. Gönüllü kadınları 8-7, ünlü erkekleri 8-7 almışBest off ünlüler ve
Oylama Sonuçları 6-AZİZ 1-ELANUR 1-ALPER Aziz birinci gitme adayı oldu.
Yalnız biz göremiyoruz videoyu. Acun Türkiye dışına kapamış. Programı canlı izledik izledik, tekrarı veya kısa videolar bize yasakOo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?
Bu arada yarın da meşhur güç oyunu varmış
Muradın bu kadar üstüne gidilmemeli.Oo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?
Bu arada yarın da meşhur güç oyunu varmış
Yeni bölüm yok diye biliyorum. Ayrıca canlı izlediğimde çok sık rahatsız edilip ekran başından ayrılmak zorunda kalıyorum. Ben evde kendime vakit ayırdığım saatlerde izlemeyi tercih ediyorum dizileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?