TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bir kaç konu açınca sahiplenip bide devretmek mi? Konuları sen aç diye kaç kişi frenledi kendini.
İşin rengi değişti artık… @MasacRE
Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacRE
Kemer getirdim, şunu iyice bir benzet... @Sherlock @MasacRE
Kim kimi dövecek? Anlamadım
Sen , @Sherlock u benzeteceksin.
Dosi hanım bana kıyamaz. 😳😳😳😳😳

Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacRE

Kimlere göz dağı verip durdurduğumu anlatamam. Tüm bu çabaların boşa gidecek olması bir miktar üzdü.
Bu durumu enine boyuna değerlendirmem gerekiyor. @MasacRE

Kıyamam,haklısın…

Reactions: 12.Adam and MasacRE

Kimlere göz dağı verip durdurduğumu anlatamam. Tüm bu çabaların boşa gidecek olması bir miktar üzdü.
Bu durumu enine boyuna değerlendirmem gerekiyor. @MasacRE

Kıyamam,haklısın…
Ben de Şerlok beyciğimin bu sözlerinden sonra hayal kırıklığına uğradım. 2-3 hafta devam etti, dedik tamam bu sefer olacak bu iş. Ama yok, salmış hemen rezil herif...
------

Lan hiç beklemiyordum ha Balonga gitti

Reactions: 12.Adam and Dosi
Bazı konuları salmaz, gidip bunu salacak. Sinir bozucu…

Vay be Fatih abimizin laflarına gelmiş oldu. Fazla durmaz elenir deşmişti

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bazı konuları salmaz, gidip bunu salacak. Sinir bozucu…

Vay be Fatih abimizin laflarına gelmiş oldu. Fazla durmaz elenir deşmişti
Fake atmış bize canım yoldaşım, açmış yine ayrılık konusunu
@Sherlock

Yancı bir kardeşimizdi Balonga. Performans da yoktu. O yüzden ömrü uzun olmadı muhtemelen

Fake atmış bize canım yoldaşım, açmış yine ayrılık konusunu
@Sherlock

Yancı bir kardeşimizdi Balonga. Performans da yoktu. O yüzden ömrü uzun olmadı muhtemelen
Devam ettiği müzakeresi tamamlanmadığı için açmak zorunda kalmıştır. Bir sonraki haftayı beklemek gerekir

Yancı olanların sonu belli, bu erken olmuş diğerlerine göre

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Devam ettiği müzakeresi tamamlanmadığı için açmak zorunda kalmıştır. Bir sonraki haftayı beklemek gerekir

Yancı olanların sonu belli, bu erken olmuş diğerlerine göre
Yok yok bu işin peşini bırakmayacağız. Her hafta düzenli bir şekilde bu konuları açmaya devam edecektir Şerlok beyciğim

@MasacRE son durum ne, kim aday oldu? Bizimkiler kanal değişince konsey olduğunu gördüm. Aziz konuşuyordu
bir kaç saniye denk geldim

Yarın izlerim büyük ihtimal
Bugün çok çekişmeli olmuş. Gönüllü kadınları 8-7, ünlü erkekleri 8-7 almış
Best off ünlüler ve

Oylama Sonuçları 6-AZİZ 1-ELANUR 1-ALPER Aziz birinci gitme adayı oldu.

Reactions: MasacRE
Bugün çok çekişmeli olmuş. Gönüllü kadınları 8-7, ünlü erkekleri 8-7 almış
Best off ünlüler ve

Oylama Sonuçları 6-AZİZ 1-ELANUR 1-ALPER Aziz birinci gitme adayı oldu.
Oo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?

Bu arada yarın da meşhur güç oyunu varmış

Reactions: Mr.At and Dosi
Oo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?

Bu arada yarın da meşhur güç oyunu varmış

Yalnız biz göremiyoruz videoyu. Acun Türkiye dışına kapamış. Programı canlı izledik izledik, tekrarı veya kısa videolar bize yasak

Yokluk adası olmayacağı için performans birincisinin isim söylemesi kaldırılmış. Ben o 2 aday olayına hiç denk gelmedim izlemediğim için

Reactions: MasacRE