TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bir kaç konu açınca sahiplenip bide devretmek mi? Konuları sen aç diye kaç kişi frenledi kendini.
İşin rengi değişti artık… @MasacRE
Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacRE
Kemer getirdim, şunu iyice bir benzet... @Sherlock @MasacRE
Kim kimi dövecek? Anlamadım :A
Sen , @Sherlock u benzeteceksin. :A
Dosi hanım bana kıyamaz. 😳😳😳😳😳

Dosi hanım neler diyorsunuz siz öyle… Kimler frenledi… Benim neden bundan haberim yok… @MasacRE

Kimlere göz dağı verip durdurduğumu anlatamam. Tüm bu çabaların boşa gidecek olması bir miktar üzdü.
Bu durumu enine boyuna değerlendirmem gerekiyor. @MasacRE

Kıyamam,haklısın…

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE

Kimlere göz dağı verip durdurduğumu anlatamam. Tüm bu çabaların boşa gidecek olması bir miktar üzdü.
Bu durumu enine boyuna değerlendirmem gerekiyor. @MasacRE

Kıyamam,haklısın…
Ben de Şerlok beyciğimin bu sözlerinden sonra hayal kırıklığına uğradım. 2-3 hafta devam etti, dedik tamam bu sefer olacak bu iş. Ama yok, salmış hemen rezil herif...
------

Lan hiç beklemiyordum ha Balonga gitti :A :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben de Şerlok beyciğimin bu sözlerinden sonra hayal kırıklığına uğradım. 2-3 hafta devam etti, dedik tamam bu sefer olacak bu iş. Ama yok, salmış hemen rezil herif...
------

Lan hiç beklemiyordum ha Balonga gitti :A :A
Bazı konuları salmaz, gidip bunu salacak. Sinir bozucu…

Vay be Fatih abimizin laflarına gelmiş oldu. Fazla durmaz elenir deşmişti :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bazı konuları salmaz, gidip bunu salacak. Sinir bozucu…

Vay be Fatih abimizin laflarına gelmiş oldu. Fazla durmaz elenir deşmişti :A
Fake atmış bize canım yoldaşım, açmış yine ayrılık konusunu :bhr: @Sherlock

Yancı bir kardeşimizdi Balonga. Performans da yoktu. O yüzden ömrü uzun olmadı muhtemelen :A

• Güldürdün
Fake atmış bize canım yoldaşım, açmış yine ayrılık konusunu :bhr: @Sherlock

Yancı bir kardeşimizdi Balonga. Performans da yoktu. O yüzden ömrü uzun olmadı muhtemelen :A
Devam ettiği müzakeresi tamamlanmadığı için açmak zorunda kalmıştır. Bir sonraki haftayı beklemek gerekir :A

Yancı olanların sonu belli, bu erken olmuş diğerlerine göre :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Devam ettiği müzakeresi tamamlanmadığı için açmak zorunda kalmıştır. Bir sonraki haftayı beklemek gerekir :A

Yancı olanların sonu belli, bu erken olmuş diğerlerine göre :A
Yok yok bu işin peşini bırakmayacağız. Her hafta düzenli bir şekilde bu konuları açmaya devam edecektir Şerlok beyciğim :A

• Güldürdün
@MasacRE son durum ne, kim aday oldu? Bizimkiler kanal değişince konsey olduğunu gördüm. Aziz konuşuyordu :A bir kaç saniye denk geldim :A

Bugün çok çekişmeli olmuş. Gönüllü kadınları 8-7, ünlü erkekleri 8-7 almış :A Best off ünlüler ve

Oylama Sonuçları 6-AZİZ 1-ELANUR 1-ALPER Aziz birinci gitme adayı oldu.
Oo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?

Bu arada yarın da meşhur güç oyunu varmış :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Mr.At and Dosi
Oo baya çekişmeli geçmiş. Bir süre yokluk adası yok denmişti. İkinci aday çıkmamış o zaman?

Bu arada yarın da meşhur güç oyunu varmış :A

Yalnız biz göremiyoruz videoyu. Acun Türkiye dışına kapamış. Programı canlı izledik izledik, tekrarı veya kısa videolar bize yasak :A

Yokluk adası olmayacağı için performans birincisinin isim söylemesi kaldırılmış. Ben o 2 aday olayına hiç denk gelmedim izlemediğim için :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE