Kırmızılar aldı ilk turu. Senin cialar patlayacak galiba.Beter olsun kütük![]()
------
Batuhan 3 sayı verip 1 sayı alınca @xemrexxx
Son düzenleme:
Kırmızılar aldı ilk turu. Senin cialar patlayacak galiba.Beter olsun kütük![]()
Cia lar akşam 6-7 gibi karar değiştirdi @Angelica ya sormalı o toplantıda vardır o daKırmızılar aldı ilk turu. Senin cialar patlayacak galiba.
------
Batuhan 3 sayı verip 1 sayı alınca @xemrexxx@MasacRE @The_Erinch @BARON男爵 @12.Adam @Angelica @Maskeli Fedai
Fenerbahçe Efes maçına bakıyordum laaaCia lar akşam 6-7 gibi karar değiştirdi @Angelica ya sormalı o toplantıda vardır o da
Neyse @The_Erinch bankayı soyuyor galiba şu an
Devam et kraliçe zirvede her zamanki gibiFenerbahçe Efes maçına bakıyordum laaa
Bi Atakan son sırada oluyor, bi Batuhan.Devam et kraliçe zirvede her zamanki gibi
------
Atakan son sırada erkeklerde 2 sayı alıp farkı açmalıyız
Yarın batuş öne geçer divatarın pili bittiBi Atakan son sırada oluyor, bi Batuhan.Loser savaşları.
Bakalım gece sonunda hangisi son sırada kapatacak.
Cia lar akşam 6-7 gibi karar değiştirdi @Angelica ya sormalı o toplantıda vardır o da
Neyse @The_Erinch bankayı soyuyor galiba şu an
Mazaret bildirip katılmama var mı 😱Hiç haberim yok hastayım katılamadım toplantıya![]()
Mazaret bildirip katılmama var mı 😱
Baş marışçı o mu sen misinBurağın twitlerine bayılıyorum
------
Tabii ne sandın![]()
![]()
Baş marışçı o mu sen misin
------
Queen hep zirvede
Sen de ölümüne savunuyordun kuduruk teyzeEvet baş Barışcıdır o ben niye olayım be![]()
Ogeday sakatlıktan dolayı göstermelik şekilde postalanacak diyolla sms leri tut bende sen kullanmaUzun aradan sonra sms atacağız...
Kımsetinde varsa ilk 8 çıkar o potadan Atakan.
Tabi Acuncum birşeyler yaratabilir.. Gidişata bakacağız 😁😁😁Ogeday sakatlıktan dolayı göstermelik şekilde postalanacak diyolla sms leri tut bende sen kullanma![]()
Furkan ın yandaşları mı var 😱Tabi Acuncum birşeyler yaratabilir.. Gidişata bakacağız 😁😁😁
Bu arada Ogeday gerçekten sakatlıkdan diskalifiye edilirse.. Furkan ve Furkan yandaşlarının yüzlerini görmek isterim.
Olmaz mı 🤭🤭Furkan ın yandaşları mı var 😱