Yok onları izlemiyorumKanalda Maraton programı başladı . Bakıyor musun?![]()
------
Twitter yanıltıcı olabiliyor sen yine de çok güvenme Twitter'aEvette Ayşe ile Nisanın kitlesi bir başka
------
Hastalıktan yanlış anlamışım
Yok onları izlemiyorumKanalda Maraton programı başladı . Bakıyor musun?![]()
Twitter yanıltıcı olabiliyor sen yine de çok güvenme Twitter'aEvette Ayşe ile Nisanın kitlesi bir başka
------
Hastalıktan yanlış anlamışım
Dün zaten Nisa ünlüler takımında Ayşe'nin dedikodusunu yaparken Batu'yu da iyi fişeklemişti. Gazı alan Batu kardeşimiz de gerekeni yaptı helal olsun![]()
@Maskeli Fedai nerede ayucuğunu elediğinizi duyup üstünüze gelsin birazLan bırak.Senin derinliğin parlakları görene kadar![]()
Niye be eğlenceli . Murat Özarı: Erman Hoca. Furkan Dede Şansal .Yok onları izlemiyorum![]()
Yok onları izlemiyorum
------
Twitter yanıltıcı olabiliyor sen yine de çok güvenme Twitter'aKitleye baksak dondurma reisin de elenmemesi lazımdı o zaman. Ha gerçi o elenmemişti çekilmişti unutmuşum bir an pardon
![]()
Ayıdan önce yılanı göndereceğiz gibi duruyor@Maskeli Fedai nerede ayucuğunu elediğinizi duyup üstünüze gelsin biraz![]()
Yeter bu kadar SurvivorNiye be eğlenceli . Murat Özarı: Erman Hoca. Furkan Dede Şansal .![]()
Kitleyi de twitter'dan instagram'dan görüyorsun sonuç olarak sokağa çıkıp tek tek kimi destekliyorsunuz diye soramayacağına göreTwiitere göre demedim ki genel olarak Ayşenin kitlesi iyi![]()
Tespitlerin ustası, forumun hastayız.Çok doğru bir tespit dostum![]()
Kitleyi de twitter'dan instagram'dan görüyorsun sonuç olarak sokağa çıkıp tek tek kimi destekliyorsunuz diye soramayacağına göre![]()
Pardon abla unutmuşum o senin çok derin özel kaynaklarınıBenim cia olduğumu unutuyorsun herhalde bilirim ben @xemrexxx
Ayıdan önce yılanı göndereceğiz gibi duruyorSonra da ayıyı gönderip gönüllerin şampiyonuna vedaya hazırlanabiliriz yavaştan
Yeter bu kadar Survivor![]()
Önde gidiyoruzBenim cia olduğumu unutuyorsun herhalde bilirim ben @xemrexxx
Bende şimdi gerekeni yapıyorum. @AngelicaDüşmanımızın düşmanı dostumuzdur diyerekten kullandık oyumuzu. Hayırlı uğurlu olsun@Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 117779
Halk yanımızdaDüşmanımızın düşmanı dostumuzdur diyerekten kullandık oyumuzu. Hayırlı uğurlu olsun@Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 117779
Biz de Evrim'in kitlesini arkamıza aldık. Evrimciler Evrim'in aksine sevmiyor Ayşe'yi. Halk gerçek dostluğun yanındaHalk yanımızda![]()