Sığınaklar kurtaramaz sizi@MasacRE , bombardıman başladı.![]()
Sığınaklar kurtaramaz sizi@MasacRE , bombardıman başladı.![]()
Atakan önce Anıl'ı almalı
------
Biz de Ayşe'ye bilendik![]()
Bu hafta 2-1 kaybederse kırmızılar mavide tek Hikmet potaya girer, Nisacılar ve Evrimciler batuşa oy atacakHer ne kadar anti grup kurulsada Nisanın kitlesi çok fena çok ne gördüm ben twiiterde bir restorantta nisacılar tanımadıkları insanların telefonunu ele geçirip Nisaya sms atmışlar @xemrexxx
Bu hafta 2-1 kaybederse kırmızılar mavide tek Hikmet potaya girer, Nisacılar ve Evrimciler batuşa oy atacak![]()
Niye ki?Bu hafta 2-1 kaybederse kırmızılar mavide tek Hikmet potaya girer, Nisacılar ve Evrimciler batuşa oy atacak![]()
@Maskeli Fedai konuyaAy keşke Hikmet elenmiş olur
Ayşe antiliği birleştiriyor bunlarıNiye ki?![]()
Düşmanımın düşmanı dostumdur.
Yılan Ayşe'yi yerin dibine sokup sokup çıkardıKonseyde ne konuştu bu kadarda Twiitere damga vurmuş gündemde 3.sırada Batuhan
------
Ne bilim ben
Cia çalışıyor yineHer ne kadar anti grup kurulsada Nisanın kitlesi çok fena çok ne gördüm ben twiiterde bir restorantta nisacılar tanımadıkları insanların telefonunu ele geçirip Nisaya sms atmışlar @xemrexxx
Gooooooooooooool
Sana demedim ki neden üstüne alındın?Ben bişi yapmıyorum ki yapan yapıyor
------
Kitlesi bayağı var elenirmi ki ya![]()
Herkesin kitlesi var. Diğer adayları da görmek lazım tabii önce ama gidecek inşallahBen bişi yapmıyorum ki yapan yapıyor
------
Kitlesi bayağı var elenirmi ki ya![]()
Kanalda Maraton programı başladı . Bakıyor musun?Herkesin kitlesi var. Diğer adayları da görmek lazım tabii önce ama gidecek inşallah![]()
Herkesin kitlesi var. Diğer adayları da görmek lazım tabii önce ama gidecek inşallah![]()
Gooooooooooooool
Sana demedim ki neden üstüne alındın?![]()
Biz derin fav10 uz
Dün zaten Nisa ünlüler takımında Ayşe'nin dedikodusunu yaparken Batu'yu da iyi fişeklemişti. Gazı alan Batu kardeşimiz de gerekeni yaptı helal olsun
Lan bırak.Senin derinliğin parlakları görene kadarBiz derin fav10 uz![]()