Bernanın 7. Sabriye nin 6.olduğu sezonda Evrim de finale kalırdı çok da iyi gelmedi o sezonki şampilğiOrtada bir patates varsa o şampiyon olan Ogeday değil 7. olan Batu'dur![]()
Bernanın 7. Sabriye nin 6.olduğu sezonda Evrim de finale kalırdı çok da iyi gelmedi o sezonki şampilğiOrtada bir patates varsa o şampiyon olan Ogeday değil 7. olan Batu'dur![]()
Yoldaşımdan gene müthiş bir kademe.Ortada bir patates varsa o şampiyon olan Ogeday değil 7. olan Batu'dur![]()
Adem, Serhat Akın, İlhan Mansız, Sema, Furkan gibi bir sürü rakip vardı o sezon. En zorlu Survivor'lardan birisidir kıskanma şampiyonumuBernanın 7. Sabriye nin 6.olduğu sezonda Evrim de finale kalırdı çok da iyi gelmedi o sezonki şampilği![]()
Ogedayımız,Tokatlaya tokatlaya şampiyon oldu.Adem, Serhat Akın, İlhan Mansız, Sema, Furkan gibi bir sürü rakip vardı o sezon. En zorlu Survivor'lardan birisidir kıskanma şampiyonumu![]()
Adem, Serhat Akın, İlhan Mansız, Sema, Furkan gibi bir sürü rakip vardı o sezon. En zorlu Survivor'lardan birisidir kıskanma şampiyonumu![]()
Sona Sabriye ve Berna kalmış neticedeOgedayımız,Tokatlaya tokatlaya şampiyon oldu.@xemrexxx
Turabi'nin iki sene üst üste şampiyonluğu der susarım..Bugün sakat sakat Anıl'a karşı 2-2 yaptı şampiyon. Batu'ya hiç acımaz, şansınız yok bize karşı
------
Sen hiçbir zaman winner olamazsın. Yaptığın hainliklerin bedelini ödeyeceksin her daim...
Ogeday'ın onlarla ne ilgisi var. Kadınlarla mı oynayıp şampiyonluğu aldı sankiSona Sabriye ve Berna kalmış neticede2 adet Evrim den istatistik kasılmış
O zamanlar forumda yoktuk. Ben seni bildim bileli losersın...Turabi'nin iki sene üst üste şampiyonluğu der susarım..
Ne mana be sıkıysa NAGİYİ yensinOgeday'ın onlarla ne ilgisi var. Kadınlarla mı oynayıp şampiyonluğu aldı sanki
O zamanlar forumda yoktuk. Ben seni bildim bileli losersın...
Bireysele geçilse de en en sonda geçiliyor, toplam oyunun kaçını kadınlara karşı oynayacaklar sankiNe mana be sıkıysa NAGİYİ yensinkadınlar fasülye mi
%58e %57 be insan utanır talan söylemeye baş kütük dostum @Maskeli Fedai senin hakkında haklıymışBireysele geçilse de en en sonda geçiliyor, toplam oyunun kaçını kadınlara karşı oynayacaklar sankiOgeday o sezon Adem'i, Serhat Akın'ı İlhan Mansız'ı döve döve aldı o şampiyonluğu
![]()
Serhat Akın zaten o sezonun Ogeday ile birlikte en iyi yarışmacısıydı. Normalde o sezonun hakkı Ogeday - Serhat finaliydi ama Badem mağdurluğu sayesinde finale kadar çıktı. Zaten benim demek istediğim de Ogeday'ın zor bir senede şampiyon olduğuydu%58e %57 be insan utanır talan söylemeye baş kütük dostum @Maskeli Fedai senin hakkında haklıymış
![]()
Survivor 2017 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Arabam yok Acun abi diye ağlamış ogesu öyle diyollaSerhat Akın zaten o sezonun Ogeday ile birlikte en iyi yarışmacısıydı. Normalde o sezonun hakkı Ogeday - Serhat finaliydi ama Badem mağdurluğu sayesinde finale kadar çıktı. Zaten benim demek istediğim de Ogeday'ın zor bir senede şampiyon olduğuydu
Ha bu arada ayıdan post @Maskeli Fedai den dost olmaz o da aklında bulunsun...
Acun ceza verdiler diyolla Atakan ve ademeRevire dönmüş ortalık 🧐
Hikmet konseyde konuşurken 4 ayağımın üstünde sürünüyorum dedi heyvan olduğunu itiraf etti seninki @Maskeli Fedai ama 4 ayaklı heyvan hangisi lo@MasacRE @Angelica @12.Adam @Sherlock @The_Erinch
4/4 yaptı batuş bugün hikmete karşı ayucuğu pert ettikKendini demiş işte![]()