TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Mağdurdu tabii, haksız yere hedef alındı :A Adem'de de çene var o da mağdur mesela :A
Mağdur desteklesrm cia ablam ve adaşımla bir olur size forumu dar ederdim :A

Takımın en kötü 3 yarışmacısından biriydi Evrim elensin diye hedef alındı, tavır yanlıştı sadece :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Hikmetle atakana üstünlük kurdu birebirde :X ademle yarışmadı zaten gözünle izle :A ya sa surviwords ü takip et :F
Hikmet'e 150 kg iken üstünlük kurdu. Son zamanlarda ayı yeniyor genelde Batu'yu :A Atakan ile ne kadar fark var aralarında bilmiyorum. Adem ile oynadıkları zaman da Adem üstünlük kurar ona :A

Tuttuğumuz adamlar eleniyor hain kütük napalım @Angelica ve @Emre Ozansoy gibi yarışmaya mi küselim :A
Loser Fedai...
------

Mağdur desteklesrm cia ablam ve adaşımla bir olur size forumu dar ederdim :A

Takımın en kötü 3 yarışmacısından biriydi Evrim elensin diye hedef alındı, tavır yanlıştı sadece :A
Evrim zaten kötü bir yarışmacı. Ama koloni yaptığı hareketlerle onu mağdur etmeyi başardı :A

Hikmet'e 150 kg iken üstünlük kurdu. Son zamanlarda ayı yeniyor genelde Batu'yu :A Atakan ile ne kadar fark var aralarında bilmiyorum. Adem ile oynadıkları zaman da Adem üstünlük kurar ona :A
Neyse bu hafta ogesu ile de farkı kapatır batuş sakat senin şampuan :A

Bir Anıl var %70e 30 o farkı kapatamaz füze iyi oynamış hep. Ss
------

Loser Fedai...
------

Evrim zaten kötü bir yarışmacı. Ama koloni yaptığı hareketlerle onu mağdur etmeyi başardı :A
Gerçek Survivor izleyicileri mağduru iyi bilir :A
------

Neyse Bireyselde hepiniz Atakan gibi biat edeceksiniz teker teker :A :A @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @12.Adam @Cervantes @BARON男爵 FUmGslBXwAEtRhh.jpeg

Son düzenleme:
Neyse bu hafta ogesu ile de farkı kapatır batuş sakat senin şampuan :A

Bir Anıl var %70e 30 o farkı kapatamaz füze iyi oynamış hep. Ss
------

Gerçek Survivor izleyicileri mağduru iyi bilir :A
------

Neyse Bireyselde hepiniz Atakan gibi biat edeceksiniz teker teker :A :A @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @12.Adam @Cervantes @BARON男爵 Ekli dosyayı görüntüle 117755
Bugün sakat sakat Anıl'a karşı 2-2 yaptı şampiyon. Batu'ya hiç acımaz, şansınız yok bize karşı :A
------

AYIM sayesinde winner olacam yeniden.. Bir patatesi daha evine postaladık..
Sen hiçbir zaman winner olamazsın. Yaptığın hainliklerin bedelini ödeyeceksin her daim...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bugün sakat sakat Anıl'a karşı 2-2 yaptı şampiyon. Batu'ya hiç acımaz, şansınız yok bize karşı :A
------

Sen hiçbir zaman winner olamazsın. Yaptığın hainliklerin bedelini ödeyeceksin her daim...
Şampiyona karşı @xemrexxx nin son çırpınışları. :A