Yooı Evrim o çeneyle mağdur muyduMağdur seviyorsun yani![]()
Yooı Evrim o çeneyle mağdur muyduMağdur seviyorsun yani![]()
Batu'yu şu ana kadar herkes paket etti. Bundan sonra da paket etmeye devam edeceklerdirHikmeti de elerse ne gülerim
Anıl hariç diğer beşini paket eder batuş![]()
Mağdurdu tabii, haksız yere hedef alındıYooı Evrim o çeneyle mağdur muydunerenle izledin
![]()
Hikmetle atakana üstünlük kurdu birebirdeBatu'yu şu ana kadar herkes paket etti. Bundan sonra da paket etmeye devam edeceklerdir![]()
Tuttuğumuz adamlar eleniyor hain kütük napalım @Angelica ve @Emre Ozansoy gibi yarışmaya mi küselimO ve Hainli Fedai isimli şahıs sürekli dönüp duruyor abi, yerlerinde duramıyorlar![]()
Ben yarışmaya küsmedim, yarışmanın nasıl bir kurgu olduğunu anladım.
Mağdur desteklesrm cia ablam ve adaşımla bir olur size forumu dar ederdimMağdurdu tabii, haksız yere hedef alındıAdem'de de çene var o da mağdur mesela
![]()
Hikmet'e 150 kg iken üstünlük kurdu. Son zamanlarda ayı yeniyor genelde Batu'yuHikmetle atakana üstünlük kurdu birebirdeademle yarışmadı zaten gözünle izle
ya sa surviwords ü takip et
![]()
Loser Fedai...
Evrim zaten kötü bir yarışmacı. Ama koloni yaptığı hareketlerle onu mağdur etmeyi başardıMağdur desteklesrm cia ablam ve adaşımla bir olur size forumu dar ederdim
Takımın en kötü 3 yarışmacısından biriydi Evrim elensin diye hedef alındı, tavır yanlıştı sadece![]()
AYIM sayesinde winner olacam yeniden.. Bir patatesi daha evine postaladık..Loser Fedai...
Neyse bu hafta ogesu ile de farkı kapatır batuş sakat senin şampuanHikmet'e 150 kg iken üstünlük kurdu. Son zamanlarda ayı yeniyor genelde Batu'yuAtakan ile ne kadar fark var aralarında bilmiyorum. Adem ile oynadıkları zaman da Adem üstünlük kurar ona
![]()
Gerçek Survivor izleyicileri mağduru iyi bilirLoser Fedai...
------
Evrim zaten kötü bir yarışmacı. Ama koloni yaptığı hareketlerle onu mağdur etmeyi başardı![]()

Bugün sakat sakat Anıl'a karşı 2-2 yaptı şampiyon. Batu'ya hiç acımaz, şansınız yok bize karşıNeyse bu hafta ogesu ile de farkı kapatır batuş sakat senin şampuan
Bir Anıl var %70e 30 o farkı kapatamaz füze iyi oynamış hep. Ss
------
Gerçek Survivor izleyicileri mağduru iyi bilir
------
Neyse Bireyselde hepiniz Atakan gibi biat edeceksiniz teker teker![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @12.Adam @Cervantes @BARON男爵 Ekli dosyayı görüntüle 117755
Sen hiçbir zaman winner olamazsın. Yaptığın hainliklerin bedelini ödeyeceksin her daim...AYIM sayesinde winner olacam yeniden.. Bir patatesi daha evine postaladık..
Parkur yoktu Evrim bile geri kalmadı bugün Bireyselde böyle oyunlar olmaz diye umuyoruzBugün sakat sakat Anıl'a karşı 2-2 yaptı şampiyon. Batu'ya hiç acımaz, şansınız yok bize karşı![]()
Ogeday'ın da sakatlığı geçer birkaç güne zaten istediğiniz parkurda yarışırız sıkıntı yokParkur yoktu Evrim bile geri kalmadı bugün Bireyselde böyle oyunlar olmaz diye umuyoruz
Neyse bu akşam da oyları topladık Good nayttt
Şampiyona karşı @xemrexxx nin son çırpınışları.Bugün sakat sakat Anıl'a karşı 2-2 yaptı şampiyon. Batu'ya hiç acımaz, şansınız yok bize karşı
------
Sen hiçbir zaman winner olamazsın. Yaptığın hainliklerin bedelini ödeyeceksin her daim...
Burafaki patates @MasacRE nin ogesu su mı @Maskeli Fedai sen bilirsin ayucuğunuŞampiyona karşı @xemrexxx nin son çırpınışları.![]()

Ortada bir patates varsa o şampiyon olan Ogeday değil 7. olan Batu'durBurafaki patates @MasacRE nin ogesu su mı @Maskeli Fedai sen bilirsin ayucuğunuEkli dosyayı görüntüle 117756