Batuhan da Gökhan, Yasin, Ardahan, 150 kg Hikmet'ten yükselseydi, onu tutan mı vardıHep barış, Sercan, mertten yükseldi Anıl![]()
Yooo onlar gittiğinden beri 3.batuşBatuhan da Gökhan, Yasin, Ardahan, 150 kg Hikmet'ten yükselseydi, onu tutan mı vardı![]()
Kuyruk acısı.. Olduda gene takım olup aynı takıma düşerseler göreceğim. Ogeday dan daha fazla Nisayı sahiplenmiştir Atakan Nisayı.Yooo onlar gittiğinden beri 3.batuş
Neyse büyük sapladı senşn Reyis @The_Erinch in Atakanına bu gece gözüme girdi
Kimin kuyruk acısı?Kuyruk acısı.. Olduda gene takım olup aynı takıma düşerseler göreceğim. Ogeday dan daha fazla Nisayı sahiplenmiştir Atakan Nisayı.
Onlara yenildiyse daha büyük rezaletYooo onlar gittiğinden beri 3.batuş
Neyse büyük sapladı senşn Reyis @The_Erinch in Atakanına bu gece gözüme girdi
Laaa bu emrenin kimi tuttuğunu anlamadım valla 🤣🤣🤣🤣Onlara yenildiyse daha büyük rezalet
Bademci mi oldun şimdi de![]()
Forumda çözmeye çalışıyorLaaa bu emrenin kimi tuttuğunu anlamadım valla 🤣🤣🤣🤣
O ve Hainli Fedai isimli şahıs sürekli dönüp duruyor abi, yerlerinde duramıyorlarLaaa bu emrenin kimi tuttuğunu anlamadım valla 🤣🤣🤣🤣
Yarışmayı son 14 kişiden beri izliyon demek 😱 o kadar yorumu nasıl yaptın 😱Batuhan bildim bileli en başarısız erkek yarışmacı ama kendini birşey sanıyor 😁😁😁 @xemrexxx
Batuş diyor, Nagihan diyor, Nisa diyor.. 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxxO ve Hainli Fedai isimli şahıs sürekli dönüp duruyor abi, yerlerinde duramıyorlar![]()
Olm n zaman istatistik baksam adam en başarısız erkek... Başları boşver.. Sen sonlara bakacan..başlardaki başarılar yanıltıcı olabilir çünkü seçenek çok.Yarışmayı son 14 kişiden beri izliyon demek 😱 o kadar yorumu nasıl yaptın 😱
Onlara yenildiyse daha büyük rezalet
Bademci mi oldun şimdi de![]()
Grup sevmiyorum koloniye karşı da evrimi destekliyordumLaaa bu emrenin kimi tuttuğunu anlamadım valla 🤣🤣🤣🤣
@The_Erinch , Abi bu ikisi ÇarkıfelekO ve Hainli Fedai isimli şahıs sürekli dönüp duruyor abi, yerlerinde duramıyorlar![]()
Ogesu %39la yarışıyor barış ve gökhan gittiğinden beriBatuş diyor, Nagihan diyor, Nisa diyor.. 🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
------
Olm n zaman istatistik baksam adam en başarısız erkek... Başları boşver.. Sen sonlara bakacan..başlardaki başarılar yanıltıcı olabilir çünkü seçenek çok.
Ogesu kıstas değil ademle Nagihan da Nisayı ogesu dan daha çok savunduKuyruk acısı.. Olduda gene takım olup aynı takıma düşerseler göreceğim. Ogeday dan daha fazla Nisayı sahiplenmiştir Atakan Nisayı.
Hikmeti de elerse ne gülerim
Mağdur seviyorsun yaniGrup sevmiyorum koloniye karşı da evrimi destekliyordumAtakan da kendi kolonisini kurmuş kolonisi dağılursa bademi de savunmam
![]()