TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şimdi sen söyleyince baktım yeni tanıtıma. Baştan bu kısmı koymayıp algı yarattılar resmen. Neyse bölümde tamamını izleyince Adem'in aleyhine döner tepkiler. Olayın başlangıcının olması çok iyi oldu. Şimdi Badem tayfa kaçacak delik arasın kendine :A @xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam

Dün ağlamamak için zor tutuyorum, Adem'in ailesi var diyen Badem fanı yıkıklar şimdi r yaptı kütük dostum sosyal medyaya bak acaip eğlenceli :A @Sherlock @BARON男爵 @xemrexxx

:Akim o düdükçü
------

Yanlışa yanlışla cevap vermek doğrumu yani :D
Valla birde bana dersiniz taraflı yorum yapıyorsunuz diye sizde aynısını yapıyorsunuz Ademin yaptığı yanlışken neden Atakan yapınca doğru oluyor :A
Ben birşeyi savunmuyorum sana bir soru soruyorum sadece Ademin hareketi yanlış bunu az önce barış adem grubundada yazdım buraya da yazıyorum ben diyorum ki Ademe yanlış derken neden Atakana doğru diyorsun diyorum :A
Yine yanlışın tarafında yer alıp, doğrunun tarafında yer alanlara karşı üste çıkma durumu... Bunu artık çözme vakti geldi...

Funny (446).jpg

@MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam

Bütün sosyal medyada, tüm dm gruplarında, ses odalarında duymak istediği tek cümle var.. Söyleyinde rahatlasın Meleğe..

Ademin yaptığı hatalı, Atakanınkide hatalı..

Birgün önce 20 saniyelik fragmanla görerek, heryerde Atakana salladın durdun, bugün olayı görünce Atakanıda haksız çıkartmak adına bayılmadığın kaldı @Angelica