Emre yastıkla da kapattımı acaba ekranı
Reisim bu takımdan kurtulunca çok daha güçlenecek
Bence bu olayda dondurma reis haklı abla
Evrim gittikten sonra sıra ayıya gelecek artık![]()
Dondurma reis, hangi olayda haklıymış? Anlatır mısın?Adam gitti hala laf atma be![]()
Dondurma reis, hangi olayda haklıymış? Anlatır mısın?![]()
@MasacRE bahswttiğini soruyorum.Hepsinde![]()
Dün ağlamamak için zor tutuyorum, Adem'in ailesi var diyen Badem fanı yıkıklar şimdi r yaptı kütük dostum sosyal medyaya bak acaip eğlenceliŞimdi sen söyleyince baktım yeni tanıtıma. Baştan bu kısmı koymayıp algı yarattılar resmen. Neyse bölümde tamamını izleyince Adem'in aleyhine döner tepkiler. Olayın başlangıcının olması çok iyi oldu. Şimdi Badem tayfa kaçacak delik arasın kendine@xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam
Lafı eveleyip geveleme anlat işte be adam.Siz kimsiniz dönüş hızına yetişemiyoruz senin kütük isim ver
------
Takılıyorum işte ya![]()
AYI HİKMET'İN FEDAİSİYİZ..Siz kimsiniz dönüş hızına yetişemiyoruz senin kütük isim ver
------
Takılıyorum işte ya
------
Gitmedi o kendi isteğiyle çekildi!
Anlatacak bir şey yok kardeşim ne istiyorsun bendenLafı eveleyip geveleme anlat işte be adam.![]()
Siz kimsiniz dönüş hızına yetişemiyoruz senin kütük isim ver
------
Takılıyorum işte ya
------
Gitmedi o kendi isteğiyle çekildi!
kim o düdükçü
------
Yanlışa yanlışla cevap vermek doğrumu yani![]()
Valla birde bana dersiniz taraflı yorum yapıyorsunuz diye sizde aynısını yapıyorsunuz Ademin yaptığı yanlışken neden Atakan yapınca doğru oluyor![]()
Yine yanlışın tarafında yer alıp, doğrunun tarafında yer alanlara karşı üste çıkma durumu... Bunu artık çözme vakti geldi...Ben birşeyi savunmuyorum sana bir soru soruyorum sadece Ademin hareketi yanlış bunu az önce barış adem grubundada yazdım buraya da yazıyorum ben diyorum ki Ademe yanlış derken neden Atakana doğru diyorsun diyorum![]()

Radem son dörtten önce elense de keyiflensek..Radem'in fanları da kendisi gibi r yapmayı seviyorlar kütük dostum![]()
AYILI FEDAİ olarak değiştirelim bu adamın nickini... @SherlockAYI HİKMET'İN FEDAİSİYİZ..
Yine yanlışın tarafında yer alıp, doğrunun tarafında yer alanlara karşı üste çıkma durumu... Bunu artık çözme vakti geldi...
Ekli dosyayı görüntüle 117749
Radem son dörde kalmadan elenirse herkese benden badem...Radem son dörtten önce elense de keyiflensek..