TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam

Bütün sosyal medyada, tüm dm gruplarında, ses odalarında duymak istediği tek cümle var.. Söyleyinde rahatlasın Meleğe..

Ademin yaptığı hatalı, Atakanınkide hatalı..

Birgün önce 20 saniyelik fragmanla görerek, heryerde Atakana salladın durdun, bugün olayı görünce Atakanıda haksız çıkartmak adına bayılmadığın kaldı @Angelica

Beni yanlıış anlıyorsunuz yahu iki tarafta yanlış diyorum yahu

Reisim bu takımdan kurtulunca çok daha güçlenecek :A

Bence bu olayda dondurma reis haklı abla :A

Evrim gittikten sonra sıra ayıya gelecek artık :A
Ayşe ile aynı takıma düşerse çöker hikmetle aynı takıma düşerse çöker zaten ilk aday çıkma ihtimali çok yüksek Evrim giderse :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam

Bütün sosyal medyada, tüm dm gruplarında, ses odalarında duymak istediği tek cümle var.. Söyleyinde rahatlasın Meleğe..

Ademin yaptığı hatalı, Atakanınkide hatalı..

Birgün önce 20 saniyelik fragmanla görerek, heryerde Atakana salladın durdun, bugün olayı görünce Atakanıda haksız çıkartmak adına bayılmadığın kaldı @Angelica

Niye haksız çıkartayım yahu ben diyorum ki abi yapma gözünü seveyim niye öyle yapayım iki tarafta hatalı diyorum ben Ademe hatalı diyyorsanız Atakana da diyin o zaman diyorum bunu nesi yanlş niye beni anlamıyorsunuz siz ya

Ayşe ile aynı takıma düşerse çöker hikmetle aynı takıma düşerse çöker zaten ilk aday çıkma ihtimali çok yüksek Evrim giderse :A
Evrim elenince bireysele döneriz. Öbür türlü bir takımda tek kadın kalıyor :A

Reisim çok güzel konuştu helal olsun sana güzel yürekli insan :bhr:

Reisim bu takımdan kurtulunca çok daha güçlenecek :A

Bence bu olayda dondurma reis haklı abla :A

Evrim gittikten sonra sıra ayıya gelecek artık :A

@xemrexxx bir daha beni konuya etiketleme rica ediyorum senden...

Evrim elenince bireysele döneriz. Öbür türlü bir takımda tek kadın kalıyor :A

Reisim çok güzel konuştu helal olsun sana güzel yürekli insan :bhr:
Noldu gııı😱, Ayyy neyse batuşa biraz yemek gönderip git teyzoş çocuk Bireyselde 300 oyunu geçti cennet mahallesi aliş gibi kaldı. Ss
FUmEPZ5XEAEQywi.jpeg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: 12.Adam and MasacRE

Forum İstatistikleri

Konular
176,368
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06