- Reaksiyon puanı
- 39,672
- Puanı
- 1,060
@Sherlock 'a gelince bülbül gibisin bana gelince "ne istiyorsun benden"Anlatacak bir şey yok kardeşim ne istiyorsun benden![]()
@Sherlock 'a gelince bülbül gibisin bana gelince "ne istiyorsun benden"Anlatacak bir şey yok kardeşim ne istiyorsun benden![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Bütün sosyal medyada, tüm dm gruplarında, ses odalarında duymak istediği tek cümle var.. Söyleyinde rahatlasın Meleğe..
Ademin yaptığı hatalı, Atakanınkide hatalı..
Birgün önce 20 saniyelik fragmanla görerek, heryerde Atakana salladın durdun, bugün olayı görünce Atakanıda haksız çıkartmak adına bayılmadığın kaldı @Angelica
Ayşe ile aynı takıma düşerse çöker hikmetle aynı takıma düşerse çöker zaten ilk aday çıkma ihtimali çok yüksek Evrim giderseReisim bu takımdan kurtulunca çok daha güçlenecek
Bence bu olayda dondurma reis haklı abla
Evrim gittikten sonra sıra ayıya gelecek artık![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Bütün sosyal medyada, tüm dm gruplarında, ses odalarında duymak istediği tek cümle var.. Söyleyinde rahatlasın Meleğe..
Ademin yaptığı hatalı, Atakanınkide hatalı..
Birgün önce 20 saniyelik fragmanla görerek, heryerde Atakana salladın durdun, bugün olayı görünce Atakanıda haksız çıkartmak adına bayılmadığın kaldı @Angelica
Benden de sarma.. @SherlockRadem son dörde kalmadan elenirse herkese benden badem...
Çünkü sadece takıldım öyle, anlatacağım bir şey yokken anlat diyorsun bana@Sherlock 'a gelince bülbül gibisin bana gelince "ne istiyorsun benden"![]()
Evrim elenince bireysele döneriz. Öbür türlü bir takımda tek kadın kalıyorAyşe ile aynı takıma düşerse çöker hikmetle aynı takıma düşerse çöker zaten ilk aday çıkma ihtimali çok yüksek Evrim giderse![]()
Reisim bu takımdan kurtulunca çok daha güçlenecek
Bence bu olayda dondurma reis haklı abla
Evrim gittikten sonra sıra ayıya gelecek artık![]()
@xemrexxx bir daha beni konuya etiketleme rica ediyorum senden...
Noldu gııı😱, Ayyy neyse batuşa biraz yemek gönderip git teyzoş çocuk Bireyselde 300 oyunu geçti cennet mahallesi aliş gibi kaldı. SsEvrim elenince bireysele döneriz. Öbür türlü bir takımda tek kadın kalıyor
Reisim çok güzel konuştu helal olsun sana güzel yürekli insan![]()

O kadar oyuna çıkmış ama %50 performansNoldu gııı😱, Ayyy neyse batuşa biraz yemek gönderip git teyzoş çocuk Bireyselde 300 oyunu geçti cennet mahallesi aliş gibi kaldı. Ss
Ekli dosyayı görüntüle 117753
Çok oyuna çıktığı için düşük. Ss en az Berkan çıkmış en iyi yüzde ondaNisa şu Bademi savunma gözünü seveyim
------
O kadar oyuna çıkmış ama %50 performans![]()
Evrim kadar iyi oynayamıyor
Anıl da 300 oyuna çıkmış. %56Çok oyuna çıktığı için düşük. Ss en az Berkan çıkmış en iyi yüzde onda
Anıl ve Nisa patlattı Atakan ı![]()
Hep barış, Sercan, mertten yükseldi AnılAnıl da 300 oyuna çıkmış. %56
Atakan'ın patlayacağı bir durum yok bu olayda. Reisim de hiç müdahil olmamalıydı...
TeşekkürlerNoldu gııı😱, Ayyy neyse batuşa biraz yemek gönderip git teyzoş çocuk Bireyselde 300 oyunu geçti cennet mahallesi aliş gibi kaldı. Ss
Ekli dosyayı görüntüle 117753
Mobilden paylaştığın için.