Gerçek fanları ademci Nisayı savunuyorO da güzel hikaye ha
------
Bir an önce şu takımdan kurtulmalı reisim
------
Olayı Adem başlattığı için Adem suçlu oluyor![]()
Gerçek fanları ademci Nisayı savunuyorO da güzel hikaye ha
------
------
Sana da yapacam bu hareketi kütük bekle..O da güzel hikaye ha
------
------
O da güzel hikaye ha
------
------
Muhteşem Yüzyıl'da Süleyman Halvete girdiğinde düdükçü oluyor.kim o düdükçü
------
Yanlışa yanlışla cevap vermek doğrumu yani![]()
Nisa zaten Hikmet'i sevmiyor da şimdi kırmızı takıma da geçince ister istemez oradakilerle birlik oldu. Bu takımdan kurtulunca Badem ile işi olmaz artık
Atakan da dedi benim hareketim yanlış diye abla ama orda Adem'e yaşattığını yaşattıTamam orda anlaşıyoruz seninle Adem suçlu ama sen diyorsun ki uygulamalı gösterdiği için Atakanın ki doğru bende diyorum neden Ademe yanlış derken Atakana doğru diyosun
Atakan Bademe dersini verdiği için haklıTamam orda anlaşıyoruz seninle Adem suçlu ama sen diyorsun ki uygulamalı gösterdiği için Atakanın ki doğru bende diyorum neden Ademe yanlış derken Atakana doğru diyosun
Hikmet elenmez de haftaya Nisa ile aynı takımda olursa senşn Reyis haftaya da 0 çekerNisa zaten Hikmet'i sevmiyor da şimdi kırmızı takıma da geçince ister istemez oradakilerle birlik oldu. Bu takımdan kurtulunca Badem ile işi olmaz artık![]()
Şu hayal dünyandan çık artık kütükSana da yapacam bu hareketi kütük bekle..
Ne alakaHikmet elenmez de haftaya Nisa ile aynı takımda olursa senşn Reyis haftaya da 0 çeker![]()
Ayıma oylar deli gibi yağıyor mağdur oldukŞu hayal dünyandan çık artık kütük
------
Ne alaka![]()
Aylarca uğraştı durdu sonunda amacına ulaştı ayıAyıma oylar deli gibi yağıyor mağdur olduk![]()
Dur şimdi konseye odaklan boşver ayıyı dayıyıAylarca uğraştı durdu sonunda amacına ulaştı ayı![]()
Atakan Bademe dersini verdiği için haklı![]()
Atakan da dedi benim hareketim yanlış diye abla ama orda Adem'e yaşattığını yaşattıAmaç ders vermekti.
Tamam aplaBak yanlışa yanlışla cevap vermek adamlık değildir burda Ademde yanlış Atakan da yanlış kims kusura bakmasın![]()
Ablam şok olmuşBak yanlışa yanlışla cevap vermek adamlık değildir burda Ademde yanlış Atakan da yanlış kims kusura bakmasın![]()
NihayetAylarca uğraştı durdu sonunda amacına ulaştı ayı![]()
Abla ikisi de fake dövüşçü zaten boşver sen onlarıBak yanlışa yanlışla cevap vermek adamlık değildir burda Ademde yanlış Atakan da yanlış kims kusura bakmasın![]()
NihayetEvrim'i şutladık bile
------
Abla ikisi de fake dövüşçü zaten boşver sen onlarıAyımız var mis gibi..
Reisim bu takımdan kurtulunca çok daha güçlenecekOgesunun palmiye olduğunu farletti üstüne Evrşm gidecek senin reyisin psikoloji alt üst
Neyse aynı senaryo 🤮🤮Ekli dosyayı görüntüle 117747Ekli dosyayı görüntüle 117748
Bence bu olayda dondurma reis haklı ablaBak yanlışa yanlışla cevap vermek adamlık değildir burda Ademde yanlış Atakan da yanlış kims kusura bakmasın![]()
Evrim gittikten sonra sıra ayıya gelecek artıkNihayetEvrim'i şutladık bile
------
Abla ikisi de fake dövüşçü zaten boşver sen onlarıAyımız var mis gibi..