Ben de Fatih'le konuştum sen niye karışıyorsunBeni hiç birşey kör etmedi izlediğimi ne olduğunu gayet iyi biliyorum kör olan kim ortada bence
------
Sen niye karışıyorsun ben fatihle konuşuyorum
Ben de Fatih'le konuştum sen niye karışıyorsunBeni hiç birşey kör etmedi izlediğimi ne olduğunu gayet iyi biliyorum kör olan kim ortada bence
------
Sen niye karışıyorsun ben fatihle konuşuyorum
Ben de Fatih'le konuştum sen niye karışıyorsun![]()
Ben sana karışmadımÖnce sen karıştın ama
Göbüşümle hepinizi deviririmSana seyir zevki vermem göbüşlü![]()
Teyzoş senin diziyi çalmışlar@Cervantes şunu da diyimde gideyim hani siz barış fanlarının gözü kör falan diyorsunuz ya Barışı sevmeyenler desteklenmeyenler bile inanmadı Barışın elendiğine ve Sude elendiğinde herkes dedi ki Barışı eleyen Sude nasıl elenir demek ki Barış çekilme konusu doğru dediler bak sevmeyen ve desteklemeyenler dedim umarım anlatabildim iyi geceler![]()
www.instagram.com
Birde böyle anlatayım, belki anlar dedim ama nafile.Baya iyi anlatmışsın durumu da boşuna yoruyorsun kendini![]()
@Cervantes şunu da diyimde gideyim hani siz barış fanlarının gözü kör falan diyorsunuz ya Barışı sevmeyenler desteklenmeyenler bile inanmadı Barışın elendiğine ve Sude elendiğinde herkes dedi ki Barışı eleyen Sude nasıl elenir demek ki Barış çekilme konusu doğru dediler bak sevmeyen ve desteklemeyenler dedim umarım anlatabildim iyi geceler![]()
Sude, Hikmet'i nereye eliyor abla adamın arkasında hem güreş camiası hem de Antalya varŞunu bir anlamıyorsunuz yorum yapmayın bari son anda karar verdi Barış son ana kadar tüm tahmin edenler Sude dedi son anda ÇEKİLDİ tüm paylaşımlarını sildiler biz officialimız Doğukan konsey başlamadan haberini aldı Barış çekildi arkadaşlar dedi biz bak daha konsey yayınlanmadan diyorum herşey son anda oldu Barış son anda karar verip çekildi çekilen adama nasıl gizem yapacak Allah aşkına komik olmayın eninde sonunda çekildiğini anlayacaksınız şunu bile düşünmüyorsunuz Barışı eleyen Sude Hikmeti Berkanı geçemezmiydi Evrim bangır bangır bağırmazmıyıd ben Barışı eledim demezmiydi Adem eleme yerine neden çekilme kararı dedi düzgün izleyemeyip bunu bile düşünmüyorsunuz yorum yapmayın bari ya
Önce sen karıştın ama
Ben sana karışmadım![]()
Eğer Barış kendi isteği ile çekilmiş olsa tüm Türkiye önünde kendisini SMS oylamasında elendi gibi gösterilmeyi kabul eder miydi sizce? 2020 sezonunda defalarca oylamalardan birinci çıkmış olan birisi, finalist olan birisi böyle bir şeyi neden kabul etsin? Sonuçta orada kimseyi zorla tutamazlar ki ayrılmak isteyen birine seni SMS oylamasında elenmiş olarak göstereceğiz zorla da denmez. Nasıl ki Aycan, Elif kendi istekleriyle çekildiler Barış ta çekilebilirdi.
Birde böyle anlatayım, belki anlar dedim ama nafile.
Cia teyzem helva dağıt arkadaşlaraSude, Hikmet'i nereye eliyor abla adamın arkasında hem güreş camiası hem de Antalya var![]()
Sude, Hikmet'i nereye eliyor abla adamın arkasında hem güreş camiası hem de Antalya var![]()
Teyzoş fragman neredeBarışında sms potansiyelini herkes biliyordu cnm benim tamam mı![]()
Birde böyle anlatayım, belki anlar dedim ama nafile.
Teyzoş fragman nerede![]()
Çok güzel yapmışlarTeyzoş senin diziyi çalmışlar@MasacRE @Maskeli Fedai
![]()
Gökhan Keser TV on Instagram: "Evrim'den korkmaya başladım. Bu gidişle önümüzdeki seçimlerde aday olsa iktidara bile gelebilir 🙃🙃 #gökhankeser #ogedaygirisken #nisabölükbaşı #berkankarabulut #anılberkbaki #ayşeyüksel #evrimkeklik #ardahanuzkanbas #s
7,477 likes, 284 comments - gokhankeser.tv on May 25, 2022: "Evrim'den korkmaya başladım. Bu gidişle önümüzdeki seçimlerde aday olsa iktidara bile gelebilir 🙃🙃 #gökhankeser #ogedaygirisken #nisabölükbaşı #berkankarabulut #anılberkbaki #ayşeyüksel #evrimkeklik #ardahanuzkanbas #sedaocak...www.instagram.com
Sen de marışa laf edenleri yok et teyzem Evrim gibiAnlamayan sensin herşeyi çok güzel anlattım ama bana diyorsun ya sen bir yere takılmışsın sürekli aynu şeyi diyorsun bana
------
Ne bilim ben nerde be
------
Ayy hemen hemen![]()
------
Çok güzel yapmışlar![]()
Kanka ünlüler çok yorulmuş odada uyuya kalmış deniyor 🤣🤣🤣🤣 Yeni fragman bile gelmedi daha 😝😝Justin ödülü nerede@Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @Cervantes
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bence 2 dokunulmazlık ard arda olacak------
Kanka ünlüler çok yorulmuş odada uyuya kalmış deniyor 🤣🤣🤣🤣 Yeni fragman bile gelmedi daha 😝😝
Hikmetin gene Atakan gıcığı tutmuş..
Ayucuk haklı Birleşmeden bu tama en iyi erkek yarışmacı takımda ama adı ilk fırsatta yazılıyorHikmetin gene Atakan gıcığı tutmuş..
Kafayı Atakan ile bozdu![]()