TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Cervantes şunu da diyimde gideyim hani siz barış fanlarının gözü kör falan diyorsunuz ya Barışı sevmeyenler desteklenmeyenler bile inanmadı Barışın elendiğine ve Sude elendiğinde herkes dedi ki Barışı eleyen Sude nasıl elenir demek ki Barış çekilme konusu doğru dediler bak sevmeyen ve desteklemeyenler dedim umarım anlatabildim iyi geceler:D

@Cervantes şunu da diyimde gideyim hani siz barış fanlarının gözü kör falan diyorsunuz ya Barışı sevmeyenler desteklenmeyenler bile inanmadı Barışın elendiğine ve Sude elendiğinde herkes dedi ki Barışı eleyen Sude nasıl elenir demek ki Barış çekilme konusu doğru dediler bak sevmeyen ve desteklemeyenler dedim umarım anlatabildim iyi geceler:D
Teyzoş senin diziyi çalmışlar :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Eğer Barış kendi isteği ile çekilmiş olsa tüm Türkiye önünde kendisini SMS oylamasında elendi gibi gösterilmeyi kabul eder miydi sizce? 2020 sezonunda defalarca oylamalardan birinci çıkmış olan birisi, finalist olan birisi böyle bir şeyi neden kabul etsin? Sonuçta orada kimseyi zorla tutamazlar ki ayrılmak isteyen birine seni SMS oylamasında elenmiş olarak göstereceğiz zorla da denmez. Nasıl ki Aycan, Elif kendi istekleriyle çekildiler Barış ta çekilebilirdi.

Baya iyi anlatmışsın durumu da boşuna yoruyorsun kendini :A
Birde böyle anlatayım, belki anlar dedim ama nafile. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Şunu bir anlamıyorsunuz yorum yapmayın bari son anda karar verdi Barış son ana kadar tüm tahmin edenler Sude dedi son anda ÇEKİLDİ tüm paylaşımlarını sildiler biz officialimız Doğukan konsey başlamadan haberini aldı Barış çekildi arkadaşlar dedi biz bak daha konsey yayınlanmadan diyorum herşey son anda oldu Barış son anda karar verip çekildi çekilen adama nasıl gizem yapacak Allah aşkına komik olmayın eninde sonunda çekildiğini anlayacaksınız şunu bile düşünmüyorsunuz Barışı eleyen Sude Hikmeti Berkanı geçemezmiydi Evrim bangır bangır bağırmazmıyıd ben Barışı eledim demezmiydi Adem eleme yerine neden çekilme kararı dedi düzgün izleyemeyip bunu bile düşünmüyorsunuz yorum yapmayın bari ya
Sude, Hikmet'i nereye eliyor abla adamın arkasında hem güreş camiası hem de Antalya var :A

• Güldürdün
:AÖnce sen karıştın ama

Ben sana karışmadım :A

Eğer Barış kendi isteği ile çekilmiş olsa tüm Türkiye önünde kendisini SMS oylamasında elendi gibi gösterilmeyi kabul eder miydi sizce? 2020 sezonunda defalarca oylamalardan birinci çıkmış olan birisi, finalist olan birisi böyle bir şeyi neden kabul etsin? Sonuçta orada kimseyi zorla tutamazlar ki ayrılmak isteyen birine seni SMS oylamasında elenmiş olarak göstereceğiz zorla da denmez. Nasıl ki Aycan, Elif kendi istekleriyle çekildiler Barış ta çekilebilirdi.

Sude, Hikmet'i nereye eliyor abla adamın arkasında hem güreş camiası hem de Antalya var :A
Cia teyzem helva dağıt arkadaşlara :A

• Güldürdün

Anlamayan sensin herşeyi çok güzel anlattım ama bana diyorsun ya sen bir yere takılmışsın sürekli aynu şeyi diyorsun bana :A
------

Teyzoş fragman nerede :A

Ne bilim ben nerde be :A
------

Ayy hemen hemen :A :F
------

Teyzoş senin diziyi çalmışlar :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Çok güzel yapmışlar :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
------

Kanka ünlüler çok yorulmuş odada uyuya kalmış deniyor 🤣🤣🤣🤣 Yeni fragman bile gelmedi daha 😝😝
Bence 2 dokunulmazlık ard arda olacak
bu akşam yetiştirmeye çalışıyorlar :A

Ha macun Nisa oy kaybetmesin diye böyle bir şey yapmış olabilir :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch