TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nagi kaybetse nolacak zaten dokunulmaz %50 ihtimal aday olsa bike Turabi ve Hilmicem i elemiş kadın rakibi 11 kişiden 7-8 ini rahat eler :A onun son 4 ü garanti :X

Ayol o zaman Evrim, Nisa, Ayşe, Gökhan, Yasin mağdurdu şimdi yarısı elendi kalanı da mağdur eden oldular :A

Bu mesajından koloni olayını nereden çıkardın :F
Koloni olayını bu mesajından çıkarmadım. 1 haftadır koloni üyelerini paylaşıp övdüğünü fark ettim de o yüzden. :A

Gönüllerin kaybetmesini istemeni anlarım ama Nagi sayı kaybetsin demeni anlayamıyorum. Kaybetmesin ve performans tablosunun zirvesinden hiç inmesin Queen. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Koloni olayını bu mesajından çıkarmadım. 1 haftadır koloni üyelerini paylaşıp övdüğünü fark ettim de o yüzden. :A

Gönüllerin kaybetmesini istemeni anlarım ama Nagi sayı kaybetsin demeni anlayamıyorum. Kaybetmesin ve performans tablosunun zirvesinden hiç inmesin Queen. :A
Ayol Nisa ve Evrim kudurdu olmayan performanslarıyla herkesi potaya çağırıyorlar ogesu ve Atakan da çanak tutuyor bunlara :X

Nagi sayı kaybetsin dememişimdşr ama kaybetse de no problem her türlü performans 1.si bitirecek :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Dünya bile bu kadar hızlı dönmüyor be kardeşim. :A Nagihan fanıyım diyorsun, oyunlarda Nagihan'ın bile kaybetmesini istiyorsun. Zamanında eleştirdiğin koloniyi şimdi yere göğe sığdıramıyorsun. :A Yakında Marış'ı bile savunursun sen bu gidişle. :A @dosimosi @The_Erinch @MasacRE @12.Adam @BARON男爵 @Maskeli Fedai @Sherlock
------

Marış'ın teyzesi geldi, kaçın. :A Şimdi Marış elenmedi, kendisi çekildi diyecek yine. :A

:AAman yok dimem merak etme

• Güldürdün
Ayol Nisa ve Evrim kudurdu olmayan performanslarıyla herkesi potaya çağırıyorlar ogesu ve Atakan da çanak tutuyor bunlara :X

Nagi sayı kaybetsin dememişimdşr ama kaybetse de no problem her türlü performans 1.si bitirecek :A
Nisa ve Evrim'in artık son günleri zaten. :A Survivor'da fanlık yapmayan ve günlük olaylara göre Sms atan büyük bir kitle var. Bu kitle koloni kızlarına karşı bu güne kadar Evrim ve Nisa'ya oy attılar ama artık buradan ekmek çıkmaz onlara. Gidiciler yani. :A

Nagi bireysel için güç topluyor demiş Hakan H. :A Bireyselde kimseye acımayacak Queen :bhr:
------

:AAman yok dimem merak etme
Artık elendiğini kabul ediyorsun yani. :A @xemrexxx

Son düzenleme:
Nisa ve Evrim'in artık son günleri zaten. :A Survivor'da fanlık yapmayan ve günlük olaylara göre Sms atan büyük bir kitle var. Bu kitle koloni kızlarına karşı bu güne kadar Evrim ve Nisa'ya oy attılar ama artık buradan ekmek çıkmaz onlara. Gidiciler yani. :A

Nagi bireysel için güç topluyor demiş Hakan H. :A Bireyselde kimseye acımayacak Queen :bhr:
------

Hikmet ve Nagi kapışıyor dur :F

• Güldürdün

------

Hayır tabii ki çekildi sadece aynı şeyi sürekli demiyim dedim :A

Nagihan ama dün çok naifti Nisaya karşı, karşı takımda olaydı Nagihan, Nisayı yolardı 🤣🤣🤣 Uyuduğu uykusuna kabus olur, diriltirdi o kızı 🤭🤭 @xemrexxx @Cervantes
Kaybetseler zaten Nagi ve Hikmet Nisayı hüngür hüngür ağlatırdı :A
------

İnş. Badem kazanmaz hikmete karşı tutmuyor şansı. Ss
------

Sema Kazansın Hikmet e karşı dolu iyi oynar :A

Füze elenmez sonunda Evrim i göndericez gibi :A
Dur bakalım daha diğer adaylar bile belli değil :A Bence yine Hikmet'i aday çıkartır bizim takım :A
------

Teyzoş yağmur haklı çıktı Nisa konusunda @Maskeli Fedai nin dediği gibi bir sultanmış resmen :( değerini bilemedik :X @MasacRE @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 117616
Kapıştık ve evine uğurladık kendisini :A
------

Yaprak sarma mı? Biber dolması mı? :A
Karışık. Ne ararsan var :A

• Güldürdün
  • İlginç