Kurt bakışlım dondurma reisi ne güzel gömdüYağmur konuşuyor
------
Ay bu kızdaki özgüven![]()
Kurt bakışlım dondurma reisi ne güzel gömdüYağmur konuşuyor
------
Ay bu kızdaki özgüven![]()
Kime sataşacağını şaşırmış Nagihan. Ciddiye almıyorum.Kurt bakışlım dondurma reisi ne güzel gömdü@Emre Ozansoy
Hiç sevmem... Hayvanların katledilmesine karşıyız!Bayılırım 🤤
Pirzolaya boş ödül dedi elim ayağım titriyor.. @MasacREPirzola.
Birinin bunu demesi lazımdı ve dedim...Pirzolaya boş ödül dedi elim ayağım titriyor.. @MasacRE
Bu adam benim kanımı donduruyor kütük dostum...Pirzolaya boş ödül dedi elim ayağım titriyor.. @MasacRE
@Emre Ozansoy 'a müsait bir zamanda kurs vermemiz lazım kütük dostum.. Böyle olmaz..Bu adam benim kanımı donduruyor kütük dostum...
Şimdi ne yenirdi be... @Emre Ozansoy@Emre Ozansoy 'a müsait bir zamanda kurs vermemiz lazım kütük dostum.. Böyle olmaz..
Benim kurt bakışlım o Hoşt be. SsKurt bakışlım dondurma reisi ne güzel gömdü@Emre Ozansoy
Kütük dostum bana bak bu @Emre Ozansoy ülke gerçeklerini ifade etmek için böyle bir yola başvurmasın sakın..
Reisim yine her zamanki gibi haklı...Sizin Reyis ateş ediyor@MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵
------
Bunu dedikten sonra yağmur yazmazsa rezil olurlar
Dur yağmur kuduruyor çok mutluyumReisim yine her zamanki gibi haklı...
Yağmur çok başarılı bir yarışmacı değil miydi. Niye kaybedip duruyorDur yağmur kuduruyor çok mutluyum![]()
Aşkım, ayşıl elenince Gizem winner olunca böyle olduYağmur çok başarılı bir yarışmacı değil miydi. Niye kaybedip duruyor![]()
Bu Sema da sinir etti beni bugün, bir insanın her attığı mı isabet olur yaAşkım, ayşıl elenince Gizem winner olunca böyle oldu![]()
Habil & kabil şovBu Sema da sinir etti beni bugün, bir insanın her attığı mı isabet olur ya![]()
Seda kaçırıyor aslında da Gizem üzerinden istatistik kasıyor klasikHabil & kabil şov![]()