Emre Ozansoy
Moderatör
Ne hali varsa görsün, umurumda değil artık.Nagihan üstünü başını parçalayıp ormana gitti. Yaşamını Tarzan olarak devam ettirme kararı aldı sanırım@xemrexxx @Emre Ozansoy
Yayınlandı. Dizinde esneme olmuş. Sonra da Merve parmağından sakatlandı. İkisi oyun dışı kalıd.Barış'ın sahnesi yayınlandı mı?![]()
@Maskeli Fedai Emre Ozansoy'un hesabından çık 😱Ne hali varsa görsün, umurumda değil artık.![]()
Dün Ekstra da en kötüsünü konuşuyorlardı, iyi bari. Merve'ye de üzüldüm.Yayınlandı. Dizinde esneme olmuş. Sonra da Merve parmağından sakatlandı. İkisi oyun dışı kalıd.
Ahahahahah yeni bir Maskeli Fedai yetişiyor.. @Emre OzansoyYayınlandı. Dizinde esneme olmuş. Sonra da Merve parmağından sakatlandı. İkisi oyun dışı kalıd.
------
@Maskeli Fedai Emre Ozansoy'un hesabından çık 😱
Survivor 2022'de tek gerçek Barış Murat Yağcı ve Merve Aydın'dır.@Maskeli Fedai Emre Ozansoy'un hesabından çık 😱
Kankacığım görse inanamaz.@slhttnmtl sen de gör bunları![]()
BEN BU KADINI VAR YA YOLARIM!
Queen'ime elini bile süremezsin.BEN BU KADINI VAR YA YOLARIM!
Gözlerime inanamıyorum, neyse umarım Merve doğru yolu bulur da her şey olması gerektiği gibi olur@slhttnmtl sen de gör bunları![]()
Hadi ordan severim de döverim deQueen'ime elini bile süremezsin.![]()
O zaman sev, hatta onun kankasını yani şampiyonumu da sev.Hadi ordan severim de döverim de![]()
Vakit sevme vakti olsa severdikO zaman sev, hatta onun kankasını yani şampiyonumu da sev.![]()
Başına kaç tonluk saksı düştü be????? 😱Konseye bak. 😱 Benim ismimi yaz, benim ismimi yazma muhabbeti dönüyor.Nagihan da boş yapıyor yine, kim aday olmak ister ki?