Emre Ozansoy
Moderatör
Ne hali varsa görsün, umurumda değil artık.Nagihan üstünü başını parçalayıp ormana gitti. Yaşamını Tarzan olarak devam ettirme kararı aldı sanırım @xemrexxx @Emre Ozansoy
Yayınlandı. Dizinde esneme olmuş. Sonra da Merve parmağından sakatlandı. İkisi oyun dışı kalıd.Barış'ın sahnesi yayınlandı mı?
@Maskeli Fedai Emre Ozansoy'un hesabından çık 😱Ne hali varsa görsün, umurumda değil artık.
Dün Ekstra da en kötüsünü konuşuyorlardı, iyi bari. Merve'ye de üzüldüm.Yayınlandı. Dizinde esneme olmuş. Sonra da Merve parmağından sakatlandı. İkisi oyun dışı kalıd.
Ahahahahah yeni bir Maskeli Fedai yetişiyor.. @Emre OzansoyYayınlandı. Dizinde esneme olmuş. Sonra da Merve parmağından sakatlandı. İkisi oyun dışı kalıd.
------
@Maskeli Fedai Emre Ozansoy'un hesabından çık 😱
Survivor 2022'de tek gerçek Barış Murat Yağcı ve Merve Aydın'dır.@Maskeli Fedai Emre Ozansoy'un hesabından çık 😱
@slhttnmtl sen de gör bunlarıSurvivor 2022'de tek gerçek Barış Murat Yağcı ve Merve Aydın'dır.
Kankacığım görse inanamaz.@slhttnmtl sen de gör bunları
BEN BU KADINI VAR YA YOLARIM!
Queen'ime elini bile süremezsin.BEN BU KADINI VAR YA YOLARIM!
Gözlerime inanamıyorum, neyse umarım Merve doğru yolu bulur da her şey olması gerektiği gibi olur@slhttnmtl sen de gör bunları
Hadi ordan severim de döverim deQueen'ime elini bile süremezsin.
O zaman sev, hatta onun kankasını yani şampiyonumu da sev.Hadi ordan severim de döverim de
Vakit sevme vakti olsa severdik Şimdi vakit yolma vaktidir...O zaman sev, hatta onun kankasını yani şampiyonumu da sev.
Başına kaç tonluk saksı düştü be????? 😱Konseye bak. 😱 Benim ismimi yaz, benim ismimi yazma muhabbeti dönüyor. Nagihan da boş yapıyor yine, kim aday olmak ister ki?