Yapmadığın bir bu hainlik kalmıştı rezil herif...BMY hepsinin korkulu rüyası olacak.. @Emre Ozansoy @MasacRE
Yapmadığın bir bu hainlik kalmıştı rezil herif...BMY hepsinin korkulu rüyası olacak.. @Emre Ozansoy @MasacRE
Sende dahil herkes bir gün Barış Murat Yağcı'yı destekleyecektir.Yapmadığın bir bu hainlik kalmıştı rezil herif...
Dondurmacıyı affettim bu sezon..Yapmadığın bir bu hainlik kalmıştı rezil herif...
1- semih öztürkSende dahil herkes bir gün Barış Murat Yağcı'yı destekleyecektir.![]()
Sözüne en çok güvenilecek 3 kişiyi yazmışsın, sonra da güvenilmez diyorsun. 😱 İlginç...1- semih öztürk
2- mert Öcal
3- @Maskeli Fedai nin sözüne güvenilmez be öğrenemedin mi@MasacRE @serhatt @The_Erinch
1- semih öztürk
2- mert Öcal
3- @Maskeli Fedai nin sözüne güvenilmez be öğrenemedin mi@MasacRE @serhatt @The_Erinch
Aldın mı cevabını melaune..Sözüne en çok güvenilecek 3 kişiyi yazmışsın, sonra da güvenilmez diyorsun. 😱 İlginç...![]()
Mağdurlarla işim olmazSende dahil herkes bir gün Barış Murat Yağcı'yı destekleyecektir.![]()
Peki seni kim affedecek hain kütük...Dondurmacıyı affettim bu sezon..
Kütük hakkında çok doğru bir tespit yapmışsın... @Maskeli Fedai1- semih öztürk
2- mert Öcal
Oha oha yoldaşın hakkında neler diyorsun öyle..Mağdurlarla işim olmaz
Peki seni kim affedecek hain kütük...
Kütük hakkında çok doğru bir tespit yapmışsın... @Maskeli Fedai
Sen sözüne güvenilmez hain bir insansın... @xemrexxx doğruları söyledi, ben de onayladım...Oha oha yoldaşın hakkında neler diyorsun öyle..
Canım yoldaşım 😳😳Sen sözüne güvenilmez hain bir insansın... @xemrexxx doğruları söyledi, ben de onayladım...
Doğru @Sherlock 'tan emin değilim..
Ben de @Maskeli Fedai den emin değilim...Doğru @Sherlock 'tan emin değilim..
Mağdurlarla işim olmaz
Peki seni kim affedecek hain kütük...
Kütük hakkında çok doğru bir tespit yapmışsın... @Maskeli Fedai
Ühühü benim çekirdek ailem olmadı ühühüPapağan gibisiniz he![]()
Yoldaşını yok ettin hain kütük.. Alıp başımı gidiyorum..Ben de @Maskeli Fedai den emin değilim...
Ühühü benim çekirdek ailem olmadı ühühü![]()