Haber de oluyor artıkAcun'un pr çalişması bu inanmayın.Demet'e yarişma boyunca pay vermiyorsa bişey bilmiyom![]()
Kadın her yıl yorum yapıp hiç çağırılmayınca tv8 e tepesi attı bence
Haber de oluyor artıkAcun'un pr çalişması bu inanmayın.Demet'e yarişma boyunca pay vermiyorsa bişey bilmiyom![]()
Demet ablam macun şike yaptı diyor ya kendini ya macunu patlatacak bu gidişle olay mahkemeye gidecek![]()
@Forumdash @Alos @Angelica
Marış şampiyon olamayınca böyle demiyordunTwiiter bir yandan sen bir yandan emre kapatın artık şu Survivor konusunu bıktım![]()
Marış şampiyon olamayınca böyle demiyordun![]()
Ütopyaya gitti noldu? Kendisi de Semihin hakkını yedirttiHaber de oluyor artık
Kadın her yıl yorum yapıp hiç çağırılmayınca tv8 e tepesi attı bence
Varoş maroş ama iyi kadın beDemet ablam macun şike yaptı diyor ya kendini ya macunu patlatacak bu gidişle olay mahkemeye gidecek![]()
@Forumdash @Alos @Angelica
Napayım ognisi 4 aya ayrılırlarNe diyordum ki ne bilim ben sen beni bırak OgNis gördünmü sen![]()
Ütopyaya gitti noldu? Kendisi de Semihin hakkını yedirttiKudursun orda
![]()
Macun ilk defa bu kadar tepki aldı Türk bayrağını sansürlemesi bu kadar tepki çekmemiştirVaroş maroş ama iyi kadın be![]()
![]()
Ben hem lisedeki arkadaşım seviyordu Hem üniversitesitedeki arkadaşımla aynı isimdeydi @xemrexxx
Adı neydi Reyis 😱Ben hem lisedeki arkadaşım seviyordu Hem üniversitesitedeki arkadaşımla aynı isimdeydi @xemrexxx
iki adı vardı ikinci adı Nİsaydı üniversitedeki arkadaşım yunanlıydıAdı neydi Reyis 😱
Hepsi çocuk gibi yemin ederimAynı bizim forum ben de @serhatt la @Alos u keserim fotoda ; @Angelica ile @Forumdash ı etiketlemem zaten görmezler yaşlılar@The_Erinch @12.Adam @MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @BARON男爵 @Cervantes
Yarışma biter diyordum da böyleleri olduktan sonra 10 yıl daha devam eder böyle bir salaklık olamazİnşallah gaza gelip @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock ya da @12.Adam atmıştır 21 binlik smsi![]()
@DarkLegenD @Angelica @The_Erinch @Cervantes @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Alos
![]()
Aynı bizim forum ben de @serhatt la @Alos u keserim fotoda ; @Angelica ile @Forumdash ı etiketlemem zaten görmezler yaşlılar@The_Erinch @12.Adam @MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @BARON男爵 @Cervantes
Yaşlılara yer yokResime iyice bakım dedim ama bu hesap beni engellemiş![]()