Bana kapalı takip etmediğim için mi acabahala açık ama antiler o kadar ağlamış ki gözleri şişmiş iyi görmüyorlar![]()
![]()
------
Makbuşu boynuzlayan mert Öcal adamdır
Bana kapalı takip etmediğim için mi acabahala açık ama antiler o kadar ağlamış ki gözleri şişmiş iyi görmüyorlar![]()
![]()
Olabilir takip et anlarsın gidip Turabinin yazdığı yorumu beğenebilirsin sonuçta ikisi ALL STAR şampiyonuBana kapalı takip etmediğim için mi acaba![]()
Turabinin yüzüne söylesen bunu yüzünü dağıtırOlabilir takip et anlarsın gidip Turabinin yazdığı yorumu beğenebilirsin sonuçta ikisi ALL STAR şampiyonu![]()
![]()
Twitter da mı? AjsjssjsjshsYoğun katılımdab batuş kendi ses odasına giremedi @Angelica girip bir yol göster yaşlı kurt![]()
@serhatt ile sana daha çok benziyor. 😆Evrim
Yasin
Barış
Berkan
Yağmur
Sude
Mert
Sema
Maşallah hiç işi yokmuş kavgalarla
------
Sen @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @12.Adam arasındaki ilişkiler
Ali, Hesap mı açtın ? 😂İki gündür Ekşi ve Tw takılıyoruz kütük dostum![]()
Evet Twitterda
Parlakci değil msn?Evet Twitterda
Ayol serhat yaşlı zengin sever be ne mana 😱
Nagihan kazansa bu kadar laf etmezdim, her ne kadar çirkeflik yapsa da performansı iyi bir yarışmacıydı.Baş kraliçe sonunda bişiler yazdı tam bir goat
Bir @Maskeli Fedai nin ayucuğun dan ses yoksa gerçekten hapse mi alıyorlar artık Maskeli son atlet götürür geçi melunun donlarını giyerse adamın totosunun 4 te 3ü açıkta kalır kötü şeyler gelir başına mapus damlarında@MasacRE @12.Adam @Sherlock @DarkLegenD @Angelica @Emre Ozansoy @Cervantes @BARON男爵 @dreamy
5000 kişi mi 😱 Nisaya Reyis derken tosuncuk Reyis gibi olduğunu kastettiğinizi düşünmemiştim@Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @12.Adam @DarkLegenD @Angelica
O değil de cia lar Anıl Ayşe Hikmet in toplamı kadar batuş oy aldı dediğinde @MasacRE ile @The_Erinch inanmamıştı; o sms te batuş. %43 diğerleri %57 almış @Angelica nın cia kankaları yanılmaz![]()
Noterle yüz yüze konuşursam inanırım sadece
------
Nelerle yüzlelmiyorum diyor sude Reyis benim mi kulaklarım sağır oldu anlamadım@Emre Ozansoy @Angelica @Maskeli Fedai
Macun gönderileri yoruma kapamış tepkilere dayanamadı
Bu seneki tepkiyi @Emre Ozansoy ile @Angelica nın marış için verdiği tepki gibi sandı ama büyük yanıldı![]()
Helal olsun yaş aldıkça akıllanmışsın @Forumdash bunamıştıTwiti görmüştüm de mağdur olanların twitlerini görmemiştim yazık ya
------
Ben boş insanlarla kanka olmam
------
Teyzoş yalnız değilsin ben ve bir çok kişi inanmadı belgeye
------
Beter olsun Acun
Helal olsun yaş aldıkça akıllanmışsın @Forumdash bunamıştı![]()
Şu sitede gördüğüm en doğru tespit.