TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Son düzenleme:
Yoğun katılımdab batuş kendi ses odasına giremedi @Angelica girip bir yol göster yaşlı kurt :A
Twitter da mı? Ajsjssjsjshs

Evrim
Yasin
Barış
Berkan
Yağmur
Sude
Mert
Sema

Maşallah hiç işi yokmuş kavgalarla:A
------

Sen @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @12.Adam arasındaki ilişkiler :A

@serhatt ile sana daha çok benziyor. 😆
İki gündür Ekşi ve Tw takılıyoruz kütük dostum :A
Ali, Hesap mı açtın ? 😂

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Baş kraliçe sonunda bişiler yazdı tam bir goat :bhr:

Bir @Maskeli Fedai nin ayucuğun dan ses yoksa gerçekten hapse mi alıyorlar artık Maskeli son atlet götürür geçi melunun donlarını giyerse adamın totosunun 4 te 3ü açıkta kalır kötü şeyler gelir başına mapus damlarında :A @MasacRE @12.Adam @Sherlock @DarkLegenD @Angelica @Emre Ozansoy @Cervantes @BARON男爵 @dreamy
Nagihan kazansa bu kadar laf etmezdim, her ne kadar çirkeflik yapsa da performansı iyi bir yarışmacıydı.

• İlginç
Reactions: xemrexxx
5000 kişi mi 😱 Nisaya Reyis derken tosuncuk Reyis gibi olduğunu kastettiğinizi düşünmemiştim :F @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @12.Adam @DarkLegenD @Angelica

Twiti görmüştüm de mağdur olanların twitlerini görmemiştim yazık ya
------

O değil de cia lar Anıl Ayşe Hikmet in toplamı kadar batuş oy aldı dediğinde @MasacRE ile @The_Erinch inanmamıştı; o sms te batuş. %43 diğerleri %57 almış @Angelica nın cia kankaları yanılmaz :A

:ABen boş insanlarla kanka olmam
------

Noterle yüz yüze konuşursam inanırım sadece :A
------

Nelerle yüzlelmiyorum diyor sude Reyis benim mi kulaklarım sağır oldu anlamadım (b) @Emre Ozansoy @Angelica @Maskeli Fedai

Teyzoş yalnız değilsin ben ve bir çok kişi inanmadı belgeye :A
------

Macun gönderileri yoruma kapamış tepkilere dayanamadı :A

Bu seneki tepkiyi @Emre Ozansoy ile @Angelica nın marış için verdiği tepki gibi sandı ama büyük yanıldı :A

:ABeter olsun Acun

Son düzenleme:
Twiti görmüştüm de mağdur olanların twitlerini görmemiştim yazık ya
------

:ABen boş insanlarla kanka olmam
------

Teyzoş yalnız değilsin ben ve bir çok kişi inanmadı belgeye :A
------

:ABeter olsun Acun
Helal olsun yaş aldıkça akıllanmışsın @Forumdash bunamıştı :A