Valla ben Nagihan diyorum Hikmetin arkası sağlam Ayşenin kitlede iyiSen ne diyorsun kim gider![]()
Valla ben Nagihan diyorum Hikmetin arkası sağlam Ayşenin kitlede iyiSen ne diyorsun kim gider![]()
Valla ben Nagihan diyorum Hikmetin arkası sağlam Ayşenin kitlede iyi![]()
Nagi gitmezse bu ağı döveriz
Nagi gitmezse bu ağı döveriz![]()
Benim için Survivor bitmiştir. Bu kadar rezil bir sezon daha hatırlamıyorum.
Eeee Ogesu ogesu diyordunuz dalga geçiyordunuz bak karma, şahsen ben sude,sema,anıl o kadar erken elendiğinde böyle bir şey bekliyordum ve hiç şaşırmadım.Skandal![]()
Neyse hepsini gömdüEeee Ogesu ogesu diyordunuz dalga geçiyordunuz bak karma, şahsen ben sude,sema,anıl o kadar erken elendiğinde böyle bir şey bekliyordum ve hiç şaşırmadım.
Onu size takılmak için diyordum yoksa Ogeday'da elenmeyi hak etmiyordu.Eeee Ogesu ogesu diyordunuz dalga geçiyordunuz bak karma, şahsen ben sude,sema,anıl o kadar erken elendiğinde böyle bir şey bekliyordum ve hiç şaşırmadım.
Reisim %40 performans yüzdesi ile gömdü performans birincisini. AğlayınNeyse hepsini gömdü![]()
All Star olmayan sezonlarda bu kadar çok dikkat çekmez bu durum. All Star'da en iyi yarışmacılar dururken son senelerde yarışan fan kitleleri çok olan yarışmacıların ilerlemesi çok göze battı. Ama yine de bu sezon her türlü ciddi şekilde yarışmadan soğuttu insanları.Onu size takılmak için diyordum yoksa Ogeday'da elenmeyi hak etmiyordu.Acun bu sezondan sonra seneye hangi yüzle yapacak acaba bu formatı. Parkur ve performans odaklı olmaktan çıktı yarışma.
![]()
Ya senin adamın eleneli 3467396739 hafta falan olmuş sen hala konuşuyor musun burada be kardeşimSırada Ni** ve dağ ay*sı Hikmet var, onlar da giderse çok güzel olur.
Şampiyon Batuhan Karacakaya olacak.![]()
Finalde macun onu şampiyon yapmaz programın geleceği için no problem Nisa %Reisim %40 performans yüzdesi ile gömdü performans birincisini. Ağlayın![]()
Elenmedi, çekildi.Ya senin adamın eleneli 3467396739 hafta falan olmuş sen hala konuşuyor musun burada be kardeşim![]()
Badem şampiyon zatenFinalde macun onu şampiyon yapmaz programın geleceği için no problem Nisa %![]()
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınızElenmedi, çekildi.![]()
Pazartesi ayşe gider artıkBadem şampiyon zatenBen kadınların ikinciliğini gözüme kestirmiştim Nisa reisim için Nagihan'ın ardından ama yarışmanın bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştim bunu söylerken
Şimdi birincilik ihtimali de epey yüksek artık. Ayşe de reisimin fan kitlesinin korkusundan Nagihan'ı koydu potaya. Doğru da bir seçim yapmış görüldüğü üzere
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınız![]()
Bu sezonki efsane kadroya rağmen reytingler 5-6 civarında gezindi. Seneye 3-4 civarında dolanır. Hele o kadar emek verip haksız şekilde elenen insanlardan sonra çoğu kişi izlemez bence artık.All Star olmayan sezonlarda bu kadar çok dikkat çekmez bu durum. All Star'da en iyi yarışmacılar dururken son senelerde yarışan fan kitleleri çok olan yarışmacıların ilerlemesi çok göze battı. Ama yine de bu sezon her türlü ciddi şekilde yarışmadan soğuttu insanları.
------
Ya senin adamın eleneli 3467396739 hafta falan olmuş sen hala konuşuyor musun burada be kardeşim![]()
Skandal![]()
Pazartesi ayşe gider artık
Neyse ogesunun anası mı 😱
Badem şampiyon zatenBen kadınların ikinciliğini gözüme kestirmiştim Nisa reisim için Nagihan'ın ardından ama yarışmanın bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştim bunu söylerken
Şimdi birincilik ihtimali de epey yüksek artık. Ayşe de reisimin fan kitlesinin korkusundan Nagihan'ı koydu potaya. Doğru da bir seçim yapmış görüldüğü üzere
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınız![]()