TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tam olarak bu sezona yakışan bir eleme oldu, hiç şaşırmadım o yüzden :A Yeni Survivor'da performans yaparsan cezalandırılırsın.Bunun en üst düzeyindeki isim de bu durumdan nasibini aldı kaçınılmaz olarak :A

Eeee Ogesu ogesu diyordunuz dalga geçiyordunuz bak karma, şahsen ben sude,sema,anıl o kadar erken elendiğinde böyle bir şey bekliyordum ve hiç şaşırmadım.
Onu size takılmak için diyordum yoksa Ogeday'da elenmeyi hak etmiyordu. :A Acun bu sezondan sonra seneye hangi yüzle yapacak acaba bu formatı. Parkur ve performans odaklı olmaktan çıktı yarışma. :(

Onu size takılmak için diyordum yoksa Ogeday'da elenmeyi hak etmiyordu. :A Acun bu sezondan sonra seneye hangi yüzle yapacak acaba bu formatı. Parkur ve performans odaklı olmaktan çıktı yarışma. :(
All Star olmayan sezonlarda bu kadar çok dikkat çekmez bu durum. All Star'da en iyi yarışmacılar dururken son senelerde yarışan fan kitleleri çok olan yarışmacıların ilerlemesi çok göze battı. Ama yine de bu sezon her türlü ciddi şekilde yarışmadan soğuttu insanları.
------

Sırada Ni** ve dağ ay*sı Hikmet var, onlar da giderse çok güzel olur. :Z

Şampiyon Batuhan Karacakaya olacak. :bhr:
Ya senin adamın eleneli 3467396739 hafta falan olmuş sen hala konuşuyor musun burada be kardeşim :A

Finalde macun onu şampiyon yapmaz programın geleceği için no problem Nisa %:A
Badem şampiyon zaten :A Ben kadınların ikinciliğini gözüme kestirmiştim Nisa reisim için Nagihan'ın ardından ama yarışmanın bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştim bunu söylerken :A Şimdi birincilik ihtimali de epey yüksek artık. Ayşe de reisimin fan kitlesinin korkusundan Nagihan'ı koydu potaya. Doğru da bir seçim yapmış görüldüğü üzere :A
Elenmedi, çekildi. :A
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınız :A

Badem şampiyon zaten :A Ben kadınların ikinciliğini gözüme kestirmiştim Nisa reisim için Nagihan'ın ardından ama yarışmanın bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştim bunu söylerken :A Şimdi birincilik ihtimali de epey yüksek artık. Ayşe de reisimin fan kitlesinin korkusundan Nagihan'ı koydu potaya. Doğru da bir seçim yapmış görüldüğü üzere :A

Pazartesi ayşe gider artık :F

Neyse ogesunun anası mı 😱

All Star olmayan sezonlarda bu kadar çok dikkat çekmez bu durum. All Star'da en iyi yarışmacılar dururken son senelerde yarışan fan kitleleri çok olan yarışmacıların ilerlemesi çok göze battı. Ama yine de bu sezon her türlü ciddi şekilde yarışmadan soğuttu insanları.
------

Ya senin adamın eleneli 3467396739 hafta falan olmuş sen hala konuşuyor musun burada be kardeşim :A
Bu sezonki efsane kadroya rağmen reytingler 5-6 civarında gezindi. Seneye 3-4 civarında dolanır. Hele o kadar emek verip haksız şekilde elenen insanlardan sonra çoğu kişi izlemez bence artık.

Demedim mi ben Nagihan şampiyon olamaz diye :A
------

Pazartesi ayşe gider artık :F

Neyse ogesunun anası mı 😱

Evet annesi yazmış bunları :A
------

Yalan değil gerçek Berkan bile söyledi be :A