Ben de seni dicemYok ya Nisa desin![]()
Ben de seni dicemYok ya Nisa desin![]()
Seni ancak Azrail elerBen elendim haberin yokmu senin![]()
Yılan gene senı soktu.Seni ancak Azrail elerAaa Nagi adaymış 😱
Neyse Atakan da biliyor survivor ın sahibini@The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @Sherlock @12.Adam
Yarın elenir yılan AyşeYılan gene senı soktu.@Angelica
Yılan gene senı soktu.@Angelica
Seni ancak Azrail elerAaa Nagi adaymış 😱
Neyse Atakan da biliyor survivor ın sahibini@The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @Sherlock @12.Adam
Ayşe sonunu hazırladıNagiyi diyeceğini hiç tahmin etmedim Nisa der diyordum![]()
Ayşe sonunu hazırladı![]()
Yarın Hikmet potaya girebilirdi şimdi Ayşeye inat Nisa der Nagi ya da Batu kazanırsaYani bencede ama Nisada dese aynı olmazmıydı ki![]()
Seni ancak Azrail elerAaa Nagi adaymış 😱
Boşa hayal kurma, Batuhan o arabadan sonra veda etti çoktan şampiyonluğa.
Son elenen 2 kişiye bağlı Hikmet elenmezse mavi takımın oyları hikmete gider Nisaya değilBoşa hayal kurma, Batuhan o arabadan sonra veda etti çoktan şampiyonluğa.![]()
Şu rezil sezonu tek NAGİHAN şampiyonluğu paklar.Son elenen 2 kişiye bağlı Hikmet elenmezse mavi takımın oyları hikmete gider Nisaya değiltek rakip Adem kalır
![]()
Macuna güvenmiyorum Ayşe elenir de son giden Nagi ya da Hikmet olacak gibi net değil bende. SsŞu rezil sezonu tek NAGİHAN şampiyonluğu paklar.![]()
Yarın Hikmet potaya girebilirdi şimdi Ayşeye inat Nisa der Nagi ya da Batu kazanırsa![]()
O şekil okudum son yazdığını.Noldu gııı 😱
Yarın elenir yılan Ayşe![]()
Carpiğa hançeri sapladi.Nagiyi diyeceğini hiç tahmin etmedim Nisa der diyordum![]()
Ayşe sonunu hazırladı![]()
Olmazdı,her konuya reisimi bulaştırmasan olmaz.Yani bencede ama Nisada dese aynı olmazmıydı ki![]()
Sondaki ikili kazanmasında kim alırsa alsın.Yarın Hikmet potaya girebilirdi şimdi Ayşeye inat Nisa der Nagi ya da Batu kazanırsa![]()