Evrim’in prime döneminde forumda aktif değildim, o biraz üzdü.Hortladı 😱
Prime derkenEvrim’in prime döneminde forumda aktif değildim, o biraz üzdü.![]()
13 potadan çıktığı dönemler…Prime derken![]()
Rakipleri kolaydı13 potadan çıktığı dönemler…
Aynen 2020 finalisti Barış Murat Yağcı, üçüncüsü Yasin Obuz, 2013 finalisti Gökhan Keser, performans olarak en iyi kadınlardan Sema, Seda ve Sude’yi eledi. Ne var ki bunda.Rakipleri kolaydı![]()
Evet kolay çenesiyle eledi hepsini bnm de çenem çok güçlü olduğu için bilirimAynen 2020 finalisti Barış Murat Yağcı, üçüncüsü Yasin Obuz, 2013 finalisti Gökhan Keser, performans olarak en iyi kadınlardan Sema, Seda ve Sude’yi eledi. Ne var ki bunda.![]()
Doğru konuşuyor demek kiEvet kolay çenesiyle eledi hepsini bnm de çenem çok güçlü olduğu için bilirim![]()
@MasacRE ve @Maskeli Fedai den daha fazla erkeğe benziyorDoğru konuşuyor demek kiSenin için aynı şeyi diyemeyeceğim
![]()
Aynen 2020 finalisti Barış Murat Yağcı, üçüncüsü Yasin Obuz, 2013 finalisti Gökhan Keser, performans olarak en iyi kadınlardan Sema, Seda ve Sude’yi eledi. Ne var ki bunda.![]()
O iddialara inanmıyorum abla.Sende beni iyice cadı yaptın heee
------
Barışı elemedi Barış çekildi![]()
Doğru mu gıııı buSende beni iyice cadı yaptın heee
------
Barışı elemedi Barış çekildi![]()
Ablam cia gibi biliyorO iddialara inanmıyorum abla.![]()
Onları da zilli melek teyzem yönetiyorTwitter’daki bilgi sayfaları @Angelica nın yanında halt etmiş.![]()
O iddialara inanmıyorum abla.![]()
Onları da zilli melek teyzem yönetiyor![]()
Twitter’daki bilgi sayfaları @Angelica nın yanında halt etmiş.![]()
Ayşe dokunulmaz oldu gıııı😱İstediğin kadar inanma Berkan bile itiraf etti bunuAllah aşkına Evrim Barışı eleyecek bir kere bile ben Barışı eledim demicek sen buna inanıyormusun Adem de dedi Barışına kararına şaşırdım dedi bak elendi demedi kararına şaşırdım dedi
------
He tabii ne demezsiniz![]()
Ayşe dokunulmaz oldu gıııı😱
Hikmet der aklı varsaGördüm gördüm inşAllah Nisa der![]()
Hikmet der aklı varsa
Neyse nisa zirvede bitirmiş
------