TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Demedim mi ben Nagihan şampiyon olamaz diye :A
------

Evet annesi yazmış bunları :A
Rezaletül daniska oldu. Ss
------

Performansını da arttırdı iyice. Pazartesi elenmezse finalde Badem'in karşısına çıkar Ayşe :A

Anacığımın ellerinden öperim ama maalesef Badem şampiyon ya :A
Sanmam Ayşenin sms i o kadar çok değil Ayşenin hiçbir yarışmacıyı destekleyen grup ona oy atmaz :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınız :A
Bravo Kas GIF by TRT

• Güldürdün
Tam olarak bu sezona yakışan bir eleme oldu, hiç şaşırmadım o yüzden :A Yeni Survivor'da performans yaparsan cezalandırılırsın.Bunun en üst düzeyindeki isim de bu durumdan nasibini aldı kaçınılmaz olarak :A

Karakteri yüzünden cezalandırıldı Nagihan ben en baştan beri dedim Nagihan şampiyon olmayacak diye :A

• Güldürdün
Karakteri yüzünden cezalandırıldı Nagihan ben en baştan beri dedim Nagihan şampiyon olmayacak diye :A
Dondurma reisten çok daha iyi bir karakteri varmış o zaman, dondurma reis 957295 hafta önce cezalandırıldığına göre :A
------

Gel gel su çok güzel :A Girince alışıyorsun :A

Hikmet ile Nisa da çok girdi :A En az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu :A
------

Bir daha all star olsa koşa koşa gidecek adam için demeyin bari bunları be :A
Nagi Queen in sponsoru ve ergen fanları yok :A

Nisa 4 Hikmet Ayşe 7 kere girdi galiba toplu SMS e kadar :X

Nagi Queen in sponsoru ve ergen fanları yok :A

Nisa 4 Hikmet Ayşe 7 kere girdi galiba toplu SMS e kadar :X
Ogeday, Anıl, Atakan, Berkan gibi isimler de ergen fanları ve sponsorları olmadığı için elendi zaten bu sezon :A

Kalan 5 isme bakınca artık sponsoru veya ergen fanları olmayan kimse kalmadı. Hikmet'in sponsorlarına karşı diğer 4 ismin ergen fanları... Hadi bakalım sms'inize kuvvet ergenler ve sponsorlar hanginiz en güçlüymüşsünüz görelim :A

Ogeday, Anıl, Atakan, Berkan gibi isimler de ergen fanları ve sponsorları olmadığı için elendi zaten bu sezon :A

Kalan 5 isme bakınca artık sponsoru veya ergen fanları olmayan kimse kalmadı. Hikmet'in sponsorlarına karşı diğer 4 ismin ergen fanları... Hadi bakalım sms'inize kuvvet ergenler ve sponsorlar hanginiz en güçlüymüşsünüz görelim :A
Badem in ergen fanları 38 lik @Angelica lar mı :A

Neyse bu akşam bu oldu :(

Hikmet ile Nisa da çok girdi :A En az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu :A
------

Bir daha all star olsa koşa koşa gidecek adam için demeyin bari bunları be :A
Dün batuhancılar challenge yapmışlar bakayım dedim insanlar 500 euro 300 euro gönderiyorlar bu kadar saçma bir şey görmedim survivor başka bir seviyeye ulaşmış eskiden max bir izleyici 10-15 oy gönderiyordu