Performansını da arttırdı iyice. Pazartesi elenmezse finalde Badem'in karşısına çıkar AyşePazartesi ayşe gider artık
Neyse ogesunun anası mı 😱
Anacığımın ellerinden öperim ama maalesef Badem şampiyon ya
Performansını da arttırdı iyice. Pazartesi elenmezse finalde Badem'in karşısına çıkar AyşePazartesi ayşe gider artık
Neyse ogesunun anası mı 😱
Rezaletül daniska oldu. SsDemedim mi ben Nagihan şampiyon olamaz diye
------
Evet annesi yazmış bunları![]()
Sanmam Ayşenin sms i o kadar çok değil Ayşenin hiçbir yarışmacıyı destekleyen grup ona oy atmazPerformansını da arttırdı iyice. Pazartesi elenmezse finalde Badem'in karşısına çıkar Ayşe
Anacığımın ellerinden öperim ama maalesef Badem şampiyon ya![]()
Hep o söyledi bu söyledi diyorsunuz ama bize hiçbir delil sunduğunuz yok bu konudaDemedim mi ben Nagihan şampiyon olamaz diye
------
Evet annesi yazmış bunları
------
Yalan değil gerçek Berkan bile söyledi be![]()
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınız![]()
Tam olarak bu sezona yakışan bir eleme oldu, hiç şaşırmadım o yüzdenYeni Survivor'da performans yaparsan cezalandırılırsın.Bunun en üst düzeyindeki isim de bu durumdan nasibini aldı kaçınılmaz olarak
![]()
Ayşe'nin mi sms'i yüksek değil yok artıkRezaletül daniska oldu. Ss
------
Sanmam Ayşenin sms i o kadar çok değil Ayşenin hiçbir yarışmacıyı destekleyen grup ona oy atmaz![]()
Hep o söyledi bu söyledi diyorsunuz ama bize hiçbir delil sunduğunuz yok bu konuda![]()
Dondurma reisten çok daha iyi bir karakteri varmış o zaman, dondurma reis 957295 hafta önce cezalandırıldığına göreKarakteri yüzünden cezalandırıldı Nagihan ben en baştan beri dedim Nagihan şampiyon olmayacak diye![]()
Gel gel su çok güzelNagi severler derneği olarak anlık modumuz.@xemrexxx @BARON男爵 @MasacRE @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 118014
Dondurma reis restini çekti adam gibi çekildi yarışmadanDondurma reisten çok daha iyi bir karakteri varmış o zaman, dondurma reis 957295 hafta önce cezalandırıldığına göre
------
Gel gel su çok güzelGirince alışıyorsun
![]()
Bırakın bu işleri artık rezil oldunuz işte kabullenin gerçekleriDelil işte Berkanın sözleri işte daha ne istiyosun acaba istediğin kadar inanma Barış çekildi![]()
Dondurma reis biraz aptalmış o zaman haftalık bilmem kaç bin tl almak varken yarışmadan çekildiğine göreDondurma reis restini çekti adam gibi çekildi yarışmadan![]()
Bırakın bu işleri artık rezil oldunuz işte kabullenin gerçekleri
------
Dondurma reis biraz aptalmış o zaman haftalık bilmem kaç bin tl almak varken yarışmadan çekildiğine göre![]()
6-7 kere potaya girdi o yüzden çok gelmemiştir diğerlerine göreAyşe'nin mi sms'i yüksek değil yok artık![]()
Bırakın bu işleri artık rezil oldunuz işte kabullenin gerçekleri
------
Dondurma reis biraz aptalmış o zaman haftalık bilmem kaç bin tl almak varken yarışmadan çekildiğine göre![]()
Hikmet ile Nisa da çok girdi6-7 kere potaya girdi o yüzden çok gelmemiştir diğerlerine göre![]()
Bir daha all star olsa koşa koşa gidecek adam için demeyin bari bunları bePara yerine karakterli olmayı seçip çekildi![]()
Hikmet ile Nisa da çok girdiEn az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu
------
Bir daha all star olsa koşa koşa gidecek adam için demeyin bari bunları be![]()
Nagi Queen in sponsoru ve ergen fanları yokHikmet ile Nisa da çok girdiEn az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu
------
Ogeday, Anıl, Atakan, Berkan gibi isimler de ergen fanları ve sponsorları olmadığı için elendi zaten bu sezonNagi Queen in sponsoru ve ergen fanları yok
Nisa 4 Hikmet Ayşe 7 kere girdi galiba toplu SMS e kadar![]()
Badem in ergen fanları 38 lik @Angelica lar mıOgeday, Anıl, Atakan, Berkan gibi isimler de ergen fanları ve sponsorları olmadığı için elendi zaten bu sezon
Kalan 5 isme bakınca artık sponsoru veya ergen fanları olmayan kimse kalmadı. Hikmet'in sponsorlarına karşı diğer 4 ismin ergen fanları... Hadi bakalım sms'inize kuvvet ergenler ve sponsorlar hanginiz en güçlüymüşsünüz görelim![]()
Dün batuhancılar challenge yapmışlar bakayım dedim insanlar 500 euro 300 euro gönderiyorlar bu kadar saçma bir şey görmedim survivor başka bir seviyeye ulaşmış eskiden max bir izleyici 10-15 oy gönderiyorduHikmet ile Nisa da çok girdiEn az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu
------