TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Survivor tarihinin en skandal elenişlerinden birisidir bu artık ya. Bu adam zamanında All-Star'da kimseler tanımıyorken finale gitmişti, burada da performansı çok iyiydi ama son senelerin yarışmacılarının SMS gücü çok büyük muhtemelen sosyal medyanın da etkisiyle. Üzücü gerçekten...

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Anıl bile bu performansıyla eleniyorsa Berkan şu tabloda ilk elenecek yarışmacıdır o zaman. Ogeday için bile emin olamıyorum bu saatten sonra.
------

Sayfalar daha birkaç saat önce eleneni paylaştı abla nasıl önde oluyorlar.

Bak Acunun konseyi bir kaç saat önce çekiyoruz demesi yalan bu kanıtlandı kaç kere

• İlginç
Metrobüs :A
------

Ogeday'ın ipleri kimsenin elinde değil. Ama bu saçma elemeyi gördükten sonra kendine bir malzeme bulmasının şart olduğu anlaşıldı şampiyonun. Nagihan gibi etrafa saldırsın Hikmet gibi millete salça olsun millet bunlardan anlıyor :A
Ademle şansını denedi olmadı orayı Atakan ve Hikmet doldurdu, Ayşe-Batuhan ayle - Nisa olayları var, Nagi de hikmetle kötü
Bir Berkan var o da zaten ilk potada gider hikayeye gerek yok sonra ogesu gider bence :A

Son düzenleme:
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Metrobüs :A
------

Ademle şansını denedi olmadı orayı Adem ve Hikmet doldurdu, Ayşe-Batuhan ayle - Nisa olayları var, Nagi de hikmetle kötü
Bir Berkan var o da zaten ilk potada gider hikayeye gerek yok sonra ogesu gider bence :A
2017'de de efendiliği ve düzgün karakteriyle kazanmıştı şampiyon. Yine aynısını yapacak diye umuyorum...

Berna o leş karakteriyle hak ediyordu iyi bir dersi :A
Neyse bu hafta bu üçlü aynı takımda olmalı diğerler 3e 3 gruplaşmış durumda direkt ilk aday olur Gruplaşma takıma düşen

Nisacılarla bu hafta daha yakın ittifak yapıcaz :AFUwmIjAWYAEFhzc.jpeg
------

Son 2 gündür yarıştırılmayan batuş 400 oyunu geçmiş 😱 Nagihan bu hafta da Nisa ile 2 turda 1 yarışursa batuş en çok yarışa çıkan olur, cennet mahallesi alişe döndü çocuk :(

Son düzenleme:
  • Güldürdün
KOLEJLERDE OKUYUP, SİTELERDE OTURAN ZENGİN BEBELERE İNAT KÜÇÜK YAŞTAN BERİ ÇALIŞIP DEVLET OKULUNDA OKUYAN YÖRÜK HİKMET'İ DESTEKLEYECEĞİZ.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Emre Ozansoy @Angelice
------

Bu akşam kim gider haydi bakalım tarafsız yorum alayım..
Çünkü ben tahmin edemiyorum..
Ayşe ve Hikmet arasındayım.

@xemrexxx @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @dosimosi @Hazem @DR @Emre Ozansoy @Cervantes @Angelica @Sherlock
Troll vs yapmadan diyorum ayı en az üç dört kişiyi daha yollar..

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai
Ne kadar değişik bir sezon bu böyle. Gerçek Survivor olan kişiler gidiyor, ajitasyon yapanlar kalıyor. Survivor artık tamamen duygu sömürüsü yarışmasına dönüşmüş maalesef. Onca emek ver, performans olarak ön plana çık ama gel ağlayanlara, sızlayanlara, mağdura yatanlara elen...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE