TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sanmam Anıl ın rakibi Nagi değildi Berkan ya da Ogeday :A
Genel konuştu orada. Doping falan dedi onu da Nisa söyledi mesela Nisa Anıl'ın rakibi mi sanki :A
------

Kadın TEK bacağıyla onca oyuna çıktı ve kazandı. Nagi'yede sakat numarası yapıyorsun demezsin be. :A
İşte sakat numarası yaptığının kanıtı :A Tek bacak falan hikaye, şov yapıyor şov :A Sema, Seda kardeşler de böyleydi, yenilince hep bir bahane hep bir bahane :A

Adem Batuhan ve Nagihan la aynı takımda olmazsa yazılabilir 1 dok. Kaybedilse de bence :X zaten Ayşe ve Hikmet banko aday ikisinin de seveni yok kalan yarışmacılar içinde ademi atarlar yanına
Önce bir takımları görmek lazım ama ben Adem ile Atakan'ın ancak başka seçenek kalmazsa aday olacağını düşünüyorum. Bu ikisinin çok farklı algısı var diğer yarışmacılar üzerinde :D
------

Queen canını sıkanları bir bir evine postalıyor. Sırada Hikmet ve Nisa var. :A
Valla queen'in Hikmet'e dost mu düşman mı belli değil. O teklif olayları falan net Hikmet'e yaradı yani. Tam oylama sırasında bir şey atıp ortaya ayıyı mağdur etti senin queen :A

Önce bir takımları görmek lazım ama ben Adem ile Atakan'ın ancak başka seçenek kalmazsa aday olacağını düşünüyorum. Bu ikisinin çok farklı algısı var diğer yarışmacılar üzerinde :D
------

Valla queen'in Hikmet'e dost mu düşman mı belli değil. O teklif olayları falan net Hikmet'e yaradı yani. Tam oylama sırasında bir şey atıp ortaya ayıyı mağdur etti senin queen :A
Bu pota için evet Hikmet'e yaradı ama bundan sonrası için işi zor. En fazla Ayşe'yi eler artık, ondan sonra yolcu. :A

Berkan'ı da eler. Valla düne kadar ben de öyle düşünüyordum da dünkü potada Anıl elendikten sonra ben her şeyi beklerim artık :D
Bak onu unutmuşum. Berkan'da çıktığı ilk potada elenecek muhtemelen. :A Nagi'nin finalde yeri hazır, bizlik sorun yok. Diger yarışmacıları destekleyenler düşünsün. :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yalako Berkan ve ogesuyu eleyene kadar Allah er meydanlarını pehlivansız bırakmasın :A @Maskeli Fedai
Bademin de dediği gibi Allah er meydanlarını ayısız bıraksın :A @Maskeli Fedai
------

Bak onu unutmuşum. Berkan'da çıktığı ilk potada elenecek muhtemelen. :A Nagi'nin finalde yeri hazır, bizlik sorun yok. Diger yarışmacıları destekleyenler düşünsün. :D
Finale çıkar zaten de şampiyon yine erkek yarışmacı olur muhtemelen :A

------

Finalde biraz seyirciye oynaması lazım. Malzeme çok kraliçenin elinde, doğru kullanabilirse şampiyonluk şansı da yüksek bence. :A En iyi yarışmacı, en iyi kadın yarışmacı, en çok oyuna çıkan yarışmacı, en fazla dokunulmaz olan yarışmacı, çocuğunu arkada bırakmış bir anne, başarısına 'doping' iftirası atılan bir milli atlet, ahlaksız teklif alan ve asla taviz vermeyen yarışmacı gibi say say bitmiyor. :A Bunların yanında yarışmada uzun zamandır kadın şampiyon çıkmaması da avantajına, sırf kadın şampiyon çıksın diye oy atacak bir kitle var. :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kanımı donduruyorsun Hainli Fedai…

İnsanlara ahlaksız tekliflerde bulunan, arkasında mafyatik bir takım güçler bulunan leş bir herif bulmuşsun kendine desteklemek için…

And olsun ki ayıboğanı evine göndereceğiz… @MasacRE

Adem, Atakan ve Nagihan hariç herkes aday olur zaten artık. Nagihan dokunulmaz olup yazılmıyor. Atakan ile Adem'i de kimse yazmıyor zaten :A
------

Milletimiz ayı sevdiği için daha ilerlerse şaşırtıcı olmaz zaten senin ayı :A
------

Hainli Fedai işte. Daha bir kere düzgün birisini desteklediğini görmedim. Nerede bir ayı, nerede bir barzo var. Hemen bulup yapışıyor ona :A @Maskeli Fedai
Anadolu çocuğu olan ayıma karşı nerde zengin bebesi var onu destekliyorsunuz hain kütükler.. Leş insanları tutup durmayın artık..
------

Bu pota için evet Hikmet'e yaradı ama bundan sonrası için işi zor. En fazla Ayşe'yi eler artık, ondan sonra yolcu. :A

Berkan'ı da eler. Valla düne kadar ben de öyle düşünüyordum da dünkü potada Anıl elendikten sonra ben her şeyi beklerim artık :D

Yalako Berkan ve ogesuyu eleyene kadar Allah er meydanlarını pehlivansız bırakmasın :A @Maskeli Fedai

Finalde biraz seyirciye oynaması lazım. Malzeme çok kraliçenin elinde, doğru kullanabilirse şampiyonluk şansı da yüksek bence. :A En iyi yarışmacı, en iyi kadın yarışmacı, en çok oyuna çıkan yarışmacı, en fazla dokunulmaz olan yarışmacı, çocuğunu arkada bırakmış bir anne, başarısına 'doping' iftirası atılan bir milli atlet, ahlaksız teklif alan ve asla taviz vermeyen yarışmacı gibi say say bitmiyor. :A Bunların yanında yarışmada uzun zamandır kadın şampiyon çıkmaması da avantajına, sırf kadın şampiyon çıksın diye oy atacak bir kitle var. :D
Palmiye'yi ve sevgilisini de postalayacağız :A Bamya abimin intikamı alınacak.. @Emre Ozansoy @Angelica

Anadolu çocuğu olan ayıma karşı nerde zengin bebesi var onu destekliyorsunuz hain kütükler.. Leş insanları tutup durmayın artık..
------

Palmiye'yi ve sevgilisini de postalayacağız :A Bamya abimin intikamı alınacak.. @Emre Ozansoy @Angelica

:APalmiye ile sevgilisini postalarken yanınızda seve seve olurum
------

Genel konuştu orada. Doping falan dedi onu da Nisa söyledi mesela Nisa Anıl'ın rakibi mi sanki :A
------

İşte sakat numarası yaptığının kanıtı :A Tek bacak falan hikaye, şov yapıyor şov :A Sema, Seda kardeşler de böyleydi, yenilince hep bir bahane hep bir bahane :A

Ama Nisaya söyleyen kim Hikmet :A
------

------

Aminnnnnnnn :A

Performans haricinde hiçbir konuda şampiyonluğu hak etmiyor bana göre Nagihan. Umarım yine şampiyon olamaz :A
------

------

Anadolu çocuğu ama karakter sıfır. Böyle anadolu çocuğu destekleyeceğime zengin bebesi dediğin düzgün karakterli insanları desteklemeyi tercih ederim Hainli Fedai :A
------

:APalmiye ile sevgilisini postalarken yanınızda seve seve olurum
------

Ama Nisaya söyleyen kim Hikmet :A
------

Aminnnnnnnn :A
Abla şu @Maskeli Fedai yi oklavanla bir dövsene ya. Bir insan neden ayı destekler ki, hiç olacak şey değil :A

Son düzenleme: